Re: Εγγραφές και έναρξη μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-1

41
Δεν χρειάζεται να έχεις ολοκληρωμένη εγγραφή για να βγει το πάσο. Ούτε εμένα έχει "ολοκληρωθεί" η εγγραφή μου, αλλά το πάσο το πήρα.
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.

42
Εγώ εχω κανει την εγγραφή εδώ και δύο-τρείς βρομάδες αλλά ακόμα δεν μου έχουν στειλει μήνυμα να παραλάβω το πάσο. Σε ποιόν να μιλήσω για επισπεύσω λίγο την διαδικασία? Όχι τίποτα άλλο αλλά εχω να πάω και ένα ταξίδι αρχές του μήνα και το χρειάζομαι οπωσδήποτε....:P
No price is too high to pay for the privilege of owning yourself

43
fotinit17 έγραψε:Ρε παιδιά, εδώ και 3,5 βδομάδες περίπου έχω κάνει την αίτηση για εγγραφή στη σχολή και ακόμα τίποτα. Αντιμετωπίζει και άλλος απο το 9ο εξάμηνο το ίδιο πρόβλημα ή είμαι η "τυχερή" της υπόθεσης? :nuke: :help:

Ελπίζω τουλάχιστον να παίξει κάποια έξτρα παράταση για το πάσο γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να πληρώσω ολόκληρο εισιτήριο στα ΜΜΜ! :tomato:
το άκουσα κι από άλλους... :cry: μάλλον είναι συνολικό... :roll:
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

47
fotinit17 έγραψε:Τελικά πότε αρχίζουν τα μαθήματα για το 9ο εξάμηνο; Θα παίξει καθυστέρηση για να τελειώσουμε σωστά τις πρακτικές ή στου κουφού την πόρτα;;;

οέο;;; :whistle: :giveup: :inlove: :roll: 8-)
Έλα ντε! Κι εγώ που κάνω πρακτική στο εξωτερικό και χάνω το πρώτο εργαστήριο Βιοτεχνολογίας; (9/11) :wall:

48
Έλα ντε! Κι εγώ που κάνω πρακτική στο εξωτερικό και χάνω το πρώτο εργαστήριο Βιοτεχνολογίας; (9/11)
γενικά , σαν κατεύθυνση θα μπορούσαμε να προτείνουμε να ξεκινήσουμε τα εργαστήρια την επόμενη παρασκευή 16/11, γιατί δε ξέρω αν τελικά είμαστε μειοψηφία όσοι δεν θα έχουμε τελειώσει την πρακτική ακόμη..

49
Πολύ καλή ιδέα! Αναλαμβάνω να επικοινωνήσω (με mail) με τις κα. Τζιά και Ωραιοπούλου, ώστε να δούμε σε πρώτη φάση τι έχουν κατά νου σχετικά με την έναρξη των εργαστηρίων και να τους εκθέσω και το πρόβλημα!

EDIT: Μόλις έστειλα mail στις 2 καθηγήτριες. Όταν έχω απάντηση θα ενημερώσω! Ας αναλάβει κάποιος άλλος, αν είναι εύκολο, την επικοινωνία με τους διδάσκοντες της Βιοτεχνολογίας.