Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 31 από rovetwold rgbtry92 ,GK1992 ευχαριστώ για τις πληροφοριες. ΠαράθεσηΔευ 22 Οκτ 2012, 2:22 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 32 από foivakos91 Ξέρει κανείς ποια συγγράμματα προτείνονται στο 9ο εξάμηνο για κάθε μάθημα? C'est en faisant n'importe quoi, qu'on devient n'importe qui ΠαράθεσηΔευ 22 Οκτ 2012, 4:40 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 33 από MakisH αμέ. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 22 Οκτ 2012, 5:00 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 34 από madadayo Λοιπόν, να σου πω τι είχα εγώ αν θες... 1.Βιβλίο [14924]: Διαχείριση έργων, Shtub Avraham: μέτριο βιβλίο..δεν κατάλαβα πού σχετιζόταν με το μάθημα.. δεν μπορώ να πω οτι βοήθησε. νομίζω ηταν καλο για βιβλιοθήκη αλλά όχι ως προς χρηστικότητα... 2. Η στρατηγική διαχείριση της τεχνολογίας και της καινοτομίας, White Margaret A.,Bruton Garry D (επιλογής): επίσης βιβλιο για βιβλιοθήκη. ίσως βοηθούσε περισσότερο στο άλλο "οικονομικό" μάθημα του κορμού παρά στο επιλογής...αλλά νομίζω απ τις άλλες επιλογές, καλυτερο! 3. Σχεδιαμός Χημικών Βιομηχανιών: Σχεδιασμός και οικονομική μελέτη εγκαταστάσεων για μηχανικούς, Peters Max,Timmerhaus Klaus D., West Ronald E. Λεπτομέρειες. του μαρίνου-κουρή βοηθάει για να περασεις το μαθημα ενώ του timmerhaous ειναι σε στυλ Mc Cabe. δε σχτείζεται με το μάθημα αλλά ειναι πολύ καλο για τη βιβλιοθηκη και για reference! θα προτεινα timmerhaous κ για το μαθημα να δανειστεις απο βιβλιοθηκη του μαρινου κουρη! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΔευ 22 Οκτ 2012, 6:11 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 35 από X-MAN Συμβουλές για μας τους πρωτοετείς; ΠαράθεσηΔευ 22 Οκτ 2012, 6:21 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 36 από BrAVeSirRObin Εδώ για αρχή Στα γρήγορα... Μαθηματικά Ι -> Βιβλίο [6832]: ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, Ν. ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ, Σ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Φυσική Ι -> Βιβλίο [32761]: ΜΗΧΑΝΙΚΗ, C. Kittel, W. D. Knight, M. A. Ruderman, A. C. Helmholz, B. J. Moyer Φορτραν -> Βιβλίο [12550424]: Εισαγωγή στην Fortran 90/95/2003, Καραμπετάκης Νικόλαος Σχεδιο -> Βιβλίο [18548813]: Μηχανολογικό σχέδιο, Αντωνιάδης Αριστομένης Θ. Ανόργανη -> Βιβλίο [41349]: Εφαρμοσμένη ανόργανη χημεία, Σ. ΛΙΟΔΑΚΗΣ Αν ξαναεπαιρνα βιβλία, θα έπαιρνα αυτά....Προσοχή στα μαθηματικά Ι, κάποια κομματια ύλης των Μαθηματικών ΙΙ υπάρχουν στο πράσινο βιβλίο του Καδιανάκη αποκλειστικά, και όχι στο κόκκινο βιβλίο του 2ου εξαμήνου . Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BrAVeSirRObin την Δευ 22 Οκτ 2012, 6:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: Μορφοποίηση ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΔευ 22 Οκτ 2012, 6:26 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 37 από alex madadayo έγραψε:Λοιπόν, να σου πω τι είχα εγώ αν θες... 1.Βιβλίο [14924]: Διαχείριση έργων, Shtub Avraham: μέτριο βιβλίο..δεν κατάλαβα πού σχετιζόταν με το μάθημα.. δεν μπορώ να πω οτι βοήθησε. νομίζω ηταν καλο για βιβλιοθήκη αλλά όχι ως προς χρηστικότητα... Στο μάθημα της Διοίκησης Έργων δίνεται και κάποιο "κίτρινο" βιβλίο; Δηλαδή το διάβασμα θα πρέπει να γίνει από το βιβλίο που θα διαλέξουμε μέσω Εύδοξου ή από βιβλίο της Διακουλάκη (ή από τις διαφάνειες του site); ΠαράθεσηΔευ 22 Οκτ 2012, 6:50 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 38 από madadayo Δε θυμάμαι να σου πω στανταρντ! νομίζω οι διαφάνειες σε καλύπτουν. Κάτσε να δω αν παίζει κιτρινάκι. EDIT: Με ένα πρωτο ψάξιμο δε βρήκα κιτρινάκι. Πάντως θυμάμαι, το υλικό που δίνει (διαφάνειες, ίσως κιτρινακι) αρκεί πλήρως για να σε καλύψει για πολύ καλό βαθμό, ειδικά μαζί με την εργασία. Μη σου πω, ένα απόγευμα διάβασμα Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΔευ 22 Οκτ 2012, 7:03 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 39 από christina@ 9o εξάμηνο με εμβάθυνση Σχεδιασμό? Ξέρει κάποιος? ΠαράθεσηΤρί 23 Οκτ 2012, 5:42 pm
Re: Ποια συγγράμματα να διαλέξω? 40 από madadayo εμείς περναμε διαφορετικη βιβλιογραφία απο την τωρα προτεινομενη, αλλα θσ σου πεοτεινα το ξενογλωσσο σύγγραμμα! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤρί 23 Οκτ 2012, 6:16 pm