Re: Εγγραφές Πρωτοετών - Εντυπώσεις

35
ανυπομονω για τα εργαστήρια !!! αν και δεν ξέρω την τύφλα μου που ειναι τι στην σχολη σιγουρα θα χανομαι..
ασχετη ερώτηση.εγω δεν ήμουν από θετική αλλά από την τεχνολογική 1 εκανα χημεία αλλά οχι σαν της θετικής .θα τα βρω σκουρα??

36
ΧΑΛΑΡΩΣΕ!Μια χαρά θα τα πας..Υπάρχει και ενισχυτική διδασκαλία για τα παιδιά από τεχνολογική και ως αναφορά τα εργαστήρια,της ανόργανης που θα κάνετε είναι ψιλοχάλια..Αλλά μην απογοητευτείται μετά βελτιώνονται τα πράγματα..
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.

39
Κάθε αρχή και δύσκολη.Πάντως το θετικό είναι πως όλοι οι πρωτοετείς το βλέπουν έτσι άρα όλοι μαζί θα το αντιμετωπίσουμε!Για τον προγραμματισμό δεν υπάρχει αντίστοιχα τίποτα ενισχυτικό όπως στην χημεία;για τους θετικους εννοώ...

40
kop3110 δεν νομιζω οτι θα υπαρξει καποιο τετοιο προγραμμα δεδομενου οτι η βασικη ιδεα του προγραμματισμου ειναι πολυ συγκεκριμενη κι απ οτι ακουσα θα μαθουμε δυο γλωσσες: Mathlab και Fortran τις οποιες δεν διδαχτηκαμε στο Λυκειο τα παιδια της τεχνολογικης ... Ουσιαστικα μαθαμε μια "φανταστικη" γλωσσα (δηλαδη ανυπαρκτη) που απλα σου δειχνει την βασικη ιδεα ... Δεν υπαρχει δηλαδη κατι που εχουν χασει τα παιδια της θετικης περαν της καθημερινης τριβης με την εννοια του προγραμματισμου σε σχεση με τους τεχνολογικους
Θα χορέψετε ...