Re: Εγγραφές και έναρξη μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2012-1

31
MakisH έγραψε:Λογικά όχι. Αλλά επειδή γίνονται διάφορες καφρίλες στα μαθήματα που έχουν το εργαστήριο πριν τη διάλεξη στο πρόγραμμα, και μερικοί που δεν ενημερώνονται βρίσκονται στο τέλος με ό,τι περισσεύει, το εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών είναι στον 3ο όροφο, κάτω από τη Θερμοδυναμική. Ρωτήστε.
Δηλαδή;

33
MakisH έγραψε:Ναι και σε εμένα το ίδιο. Δοκίμασε εδώ.

edit: Έχει κανείς ιδέα γιατί στα επιλογής του 9ου εξαμήνου "Ανόργανες Βιομηχανίες" και "Μαθηματική Θεμελίωση - Χημική Θερμοδυναμική" έχει υποσημείωση:
«Όσοι φοιτητές έχουν προβιβάσιμο βαθμό σε κάποιο απο τα αντίστοιχα μαθήματα, σε προηγούμενα έτη, και οφείλουν Επιλογή του 9ου εξαμήνου υποχρεούνται να επιλέξουν ένα άλλο απο την ομάδα Επιλογών.» ??????
ναι, γιατί μετακινήθηκαν σε εξάμηνο σε σχέση με παλιότερα έτη, οπότε κάποιος από τους μεγάλους θα μπορούσε να τα είχε περάσει παλιότερα! επίσης, για το ανόργανες βιομηχανίες παίζει να σχετίζεται κ με την αντίστοιχη κατεύθυνση!
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

Παράταση ηλεκτρονικών εγγραφών και δηλώσεων μαθημάτων

35
Email της γραμματείας:
Καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οι ηλεκτρονικές εγγραφές και δηλώσεις της Σχολής Χημικών Μηχανικών θα παραταθούν μέχρι τις 28/10/2012.

Μετά τη λήξη των ηλεκτρονικών εγγραφών δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές χειρόγραφες δηλώσεις μαθημάτων.

Σας ευχαριστούμε

Γραμματεία της Σχολής Χημικών Μηχανικών
There is a theory which states that if ever anybody discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexplicable.

36
Έχουμε κανένα νεότερο αναφορικά με την έναρξη του εξαμήνου για το 9ο εξάμηνο??Θα παραταθεί τελικά μία εβδομάδα (για ολοκήρωση της πρακτικής) όπως ψηφίστηκε στη συνέλευση ή θα παραμείνει ως έχει?
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.

37
who knows??? πέρσυ πάντως ξεκίνησε 14/11 και νομίζω ήταν μία βδομάδα μετά από αυτή που είχε δωθεί με το πρόγραμμα ως έναρξη...
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

40
Ρε παιδιά, εδώ και 3,5 βδομάδες περίπου έχω κάνει την αίτηση για εγγραφή στη σχολή και ακόμα τίποτα. Αντιμετωπίζει και άλλος απο το 9ο εξάμηνο το ίδιο πρόβλημα ή είμαι η "τυχερή" της υπόθεσης? :nuke: :help:

Ελπίζω τουλάχιστον να παίξει κάποια έξτρα παράταση για το πάσο γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να πληρώσω ολόκληρο εισιτήριο στα ΜΜΜ! :tomato:
"I went numb when I learned to see..."