Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την εαρινή εξεταστική 2011-12

31
fotinit17 έγραψε:Ξέρει κανείς τίποτα για τα αποτελέσματα της τεχνικής μηχανικής;
Η βαθμολογία της εξεταστικής του χειμερινού εξαμήνου πάντως βγήκε 2 εβδομάδες μετά το Πάσχα...
Λογικά η τωρινή θα βγει 2 βδομάδες μετά τα Χριστούγεννα :bleh:
Ειλικρινά μην περιμένεις. τελευταία στιγμή πριν το Σεπτέμβρη θα αξιωθούν εκτός αν έχουν δώσει λίγα άτομα. Μπορείς να τους πρήξεις και στα τηλέφωνα αν και λογικά δε θα στο σηκώσουν ποτέ.
Einmal ist keinmal

35
Αν έχω καταλάβει καλά, η γραμματεία πριν κλείσει για καλοκαίρι (νομίζω την Παρασκευή που μας πέρασε) περνάει στις καρτέλες ό,τι βαθμολογίες της έχουν παραδώσει. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό γίνεται 100% αλλά γενικώς έχω καταλάβει ότι αυτό ισχύει. Μην αγχώνεστε αν δεν έχει περαστεί κάτι, απλώς εννοώ ότι πιθανότατα μπορείτε να δείτε και εκεί τους βαθμούς σας. Μπορεί η βαθμολογία να μην έχει παραδοθεί καν στη γραμματεία ακόμα.

Re: Αποτελέσματα εαρινής εξεταστικής 2011-12

36
Συγνώμη θέλω να ρωτήσω τι γίνεται με τα Μαθηματικά Ι...δεν υποτίθεται ότι οι βαθμοί μας θα έπρεπε να είχαν βγει και στην καρτέλα μας ή έστω στο mycources;
Τώρα εγώ πώς θα ξέρω αν το πέρασα;
Απαράδεκτο! Αν κάποιος δηλαδή θέλει να διαβάσει σε περίπτωση που έμεινε;
Η γραμματεία έχει κλείσει; Και αν έχει κλείσει πώς έκλεισε χωρίς να περάσει να αποτελέσματα;

37
Ως προς το "Αν κάποιος δηλαδή θέλει να διαβάσει σε περίπτωση που έμεινε;" έχεις χίλια δίκια.
Κατά τα άλλα όταν μπλέκουν καθηγητές άλλων σχολών στη μέση το θέμα γίνεται περίπλοκο (ενώ δεν θα έπρεπε φυσικά): οι καθηγητές αναρτούν τις βαθμολογίες σε κάποιον πίνακα σε κάποιο κτήριο, τα μαθήματα συνήθως δεν έχουν site και μπορεί να αργήσουν να τα στείλουν και στη γραμματεία.
Ξαναλέω ότι η γραμματεία (έχω την εντύπωση ότι) περνάει ό,τι της έχουν παραδώσει μέχρι την ημερομηνία που έχει ζητήσει (αναγράφεται στο πρόγραμμα). Κατά τα άλλα, αν οι καθηγητές έχουν βγάλει βαθμολογία και δεν την έχουν παραδώσει ή δεν έχουν βγάλει καν βαθμολογία δεν φταίει η γραμματεία. Έχω δει ανακοινώσεις για γραμματείες άλλων σχολών και γενικότερα υπηρεσιών του ΕΜΠ που κλείνουν για 15 μέρες νομίζω από αυτή τη βδομάδα, πάρε ένα τηλέφωνο.

Για την ώρα, προτείνω να στείλεις ένα mail στους καθηγητές του μαθήματος να τα ανεβάσουν κάπου αυτοί.

38
Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Πέρασα ένα μάθημα τώρα χειμερινό, δλδ που κανονικά άνηκε στην επαναληπτική του Σεπτέμβρη που είχε χαθεί. Μπορώ να το δώσω το Σεπτέμβρη για βελτίωση ή θα μπορούσα να το δώσω βελτίωση μόνο αν το είχα περάσει το φλεβάρη;;;

39
Αν κατάλαβα τι εννοείς, π.χ αν είσαι δευτεροετής και πέρασες στην τελευταία εξεταστική Μαθηματικά Ι, τότε όχι δεν έχεις το δικαίωμα να δώσεις τον Σεπτέμβριο (2012) για βελτίωση, μιας και αυτή η εξεταστική που το περασες θεωρείτε Σεπτέμβριος (2011) (η κανονική ήταν πέρυσι 2011 τον Φλεβάρη). ;)

Κάθε μάθημα μπορείς να το δώσεις βελτίωση μόνο στις δύο εξεταστικές της χρονιάς του μαθήματος, δηλαδή φέτος ένας 3ο ετής, μπορεί να δώσει βελτίωση 1 φορά ΜΟΝΟ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αν και εφόσον το έχει περάσει τον Φλεβάρη του 2012, π.χ Αρχές Κυτταρικής Βιολογίας και όχι βελτίωση τον Φλεβάρη του 2013.. :no:

Αυτά στο τυπικό κομμάτι...
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''