Re: Εγγραφές πρωτοετών - Χρήσιμες Πληροφορίες

22
Για την ακρίβεια δεν υπάρχει φοιτητική ταυτότητα... Υπάρχει το πάσο του ΟΑΣΑ, το οποίο δεν βολεύει για άλλα πράγματα πέρα από το να το δείξεις κάπου. Η κάρτα βιβλιοθήκης έχει barcode πάνω και χρησιμεύει για να γίνεται γρήγορη ταυτοποίησή σου στο ηλεκτρονικό σύστημα της βιβλιοθήκης.

Θα μπορούσε να υπάρχει μια τέτοια φοιτητική ταυτότητα (με barcode) για όλο το ΕΜΠ που να εξυπηρετεί για όλες τις υπηρεσίες του ΕΜΠ. Βασικά πολλά πρέπει να αλλάξουν για να καταφέρουμε να βγάλουμε ένα χαρτί για όλα και δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο για να γίνει αυτό.

24
Ναι, το προτείνω κι εγώ. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι ακριβές, κάπου 3€ η τετράδα έβγαλα εγώ πρόσφατα. Βγάλε τρεις τετράδες και είσαι ΟΚ για αρχή.

Τώρα που λέμε για φωτογραφίες, έχει δει κανείς σας κανένα φωτογραφείο στην Ηρώων Πολυτεχνείου, κοντά στην πύλη Ζωγράφου; Θα βόλευε πολύ για τέτοιες δουλειές...

28
Να σημειωθει οτι κατοπιν τηλεφωνικης συνομιλιας με την γραμματεια της σχολης, ενημερωθηκα πως τα αγορια οφειλουν να προσκομιζουν πιστοποιητικο γεννησης και τα κοριτσια επικυρωμενο φωτοαντιγραφο της αστυνομικης τους ταυτοτητας ...
Θα χορέψετε ...

29
Σε ευχαριστώ πολύ GK1992. Θα ενημερώσω το πρώτο post :) (παρόλο που το είχα δει στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου αλλά ξέχασα να το σημειώσω... :( )

edit: Πρέπει να παραδεχθώ ότι τα κάναμε αρκετά μαντάρα με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται... Έχω διορθώσει το πρώτο post αρκετές φορές. Ζητώ συγγνώμη, προβάλλω ως δικαιολογία το ότι είναι πρώτη φορά που προσπαθούμε να μαζέψουμε πληροφορίες για αυτό το θέμα καθώς και ότι έχουν υπάρξει κάποιες αλλαγές φέτος και υπόσχομαι του χρόνου να τα πάμε καλύτερα. :)

edit2: Ελπίζω να μην δημιουργήσαμε πρόβλημα σε κάποιον πρωτοετή ή στη γραμματεία και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη αν έγινε κάτι τέτοιο.