Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012

23
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά μετακινήθηκε και η έναρξη της εξεταστικής κατά μια μέρα. Συνεπώς ξεκινάμε 12, όχι 13! Αναθεωρήστε λοιπόν για το πότε τελειώνει το εξάμηνο. ;)

25
να ρωτήσω εγώ κάτι που ακόμη δεν έχω καταλάβει: για π.χ. όσοι είμαστε 8ο εξάμηνο μπορούμε να δώσουμε και μαθήματα του 7ου κανονικά????πέρα δηλαδή από το εξάμηνο μας και τα προηγούμενα(1-6)μπορούμε να ξαναδώσουμε και του χειμερινού(7ου)????

26
dimitra έγραψε:να ρωτήσω εγώ κάτι που ακόμη δεν έχω καταλάβει: για π.χ. όσοι είμαστε 8ο εξάμηνο μπορούμε να δώσουμε και μαθήματα του 7ου κανονικά????πέρα δηλαδή από το εξάμηνο μας και τα προηγούμενα(1-6)μπορούμε να ξαναδώσουμε και του χειμερινού(7ου)????
Επειδή έχει γίνει αρκετός ντόρος πάνω σε αυτό, ειδικά στο έτος μου περι Τεχνικής Μηχανικής, λίγη λογική παιδιά...

Το Σεπτεμβριο θα δίνατε μάθημα του 7ου εξαμήνου πριν καλά καλά κάνετε το 7ο εξάμηνο? ΟΧΙ! Άρα ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα! Μιλώντας ηθικά πάντα...τώρα κάτω από το τραπέζι :TD:

Η διπλή εξεταστική είναι για δική μας διευκόλυνση δεν είναι για να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις και να δώσουμε παραπάνω φορές το μάθημα μέσα σε ένα ετος!
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

29
@ BrAVeSirRObin:πρώτα πρώτα σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση..φυσικά και δεν τίθεται θέμα εκμετάλλευσης καταστάσεων ,πραγματικά δεν το είχα καταλάβει..ακριβώς επειδή είναι για δική μας διευκόλυνση η εξεταστική δεν μου φαινόταν παράλογο να δοθούν και αυτά τα μαθήματα(εφόσον τώρα -ΙΟΥΝΗ έχουν γίνει)..τελοσπάντων ..δεκτή και κατανοητή η απάντηση.. :T:

30
Ρε παιδιά αυτό το για δική μας διευκόλυνση δεν μπορώ να το καταλάβω, ίσως γιατί προσωπικά δεν με διευκολύνει καθόλου... :whistle: Αφού χάθηκε η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο προηγούμενο εξάμηνο μας λέγανε ότι "αναπλήρωση" της θα γίνει μόνο στη χειμερινή εξεταστική και δεν θα ξαναγίνει διπλή και δώστε ότι θέλετε τώρα!! Με αποτέλεσμα πολύ να τρέχουν να δώσουν βελτιώσεις τότε..Τώρα γίνεται η διπλή και βελτιώσεις δεν μπορούμε να δώσουμε..εκτός αυτού μας στριμώχνουν τα κανονικά μας μαθήματα και φυσικά μαθήματα εαρινού που μπορεί να χρωστάμε πρακτικά δεν γίνεται να δωθούν..Συνεπώς που ακριβώς μας διευκολύνει??? :?