Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 21 από Σοφια Καλά ρε παιδιά αυτό με τις 12 ισχύει όντως?? Δηλαδή μέχρι τις 12 είπαν να κάνουμε μαθήματα και στις 13 βάλανε μάθημα?? ΠαράθεσηΠέμ 31 Μάιος 2012, 10:52 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 22 από Xgal Δύσκολα τα φαινόμενα... Ας ελπίσουμε ο Θεός θα βάλει το χέρι του (και ότι άλλο μπορεί).. ΠαράθεσηΠέμ 31 Μάιος 2012, 10:56 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 23 από MakisH Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά μετακινήθηκε και η έναρξη της εξεταστικής κατά μια μέρα. Συνεπώς ξεκινάμε 12, όχι 13! Αναθεωρήστε λοιπόν για το πότε τελειώνει το εξάμηνο. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 31 Μάιος 2012, 11:15 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 24 από panos108 Άλλη μια ορθή επανάληψη http://www.chemeng.ntua.gr/content/news ... 6_2012.pdf People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΠέμ 07 Ιουν 2012, 2:55 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 25 από dimitra να ρωτήσω εγώ κάτι που ακόμη δεν έχω καταλάβει: για π.χ. όσοι είμαστε 8ο εξάμηνο μπορούμε να δώσουμε και μαθήματα του 7ου κανονικά????πέρα δηλαδή από το εξάμηνο μας και τα προηγούμενα(1-6)μπορούμε να ξαναδώσουμε και του χειμερινού(7ου)???? ΠαράθεσηΠέμ 07 Ιουν 2012, 3:12 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 26 από BrAVeSirRObin dimitra έγραψε:να ρωτήσω εγώ κάτι που ακόμη δεν έχω καταλάβει: για π.χ. όσοι είμαστε 8ο εξάμηνο μπορούμε να δώσουμε και μαθήματα του 7ου κανονικά????πέρα δηλαδή από το εξάμηνο μας και τα προηγούμενα(1-6)μπορούμε να ξαναδώσουμε και του χειμερινού(7ου)???? Επειδή έχει γίνει αρκετός ντόρος πάνω σε αυτό, ειδικά στο έτος μου περι Τεχνικής Μηχανικής, λίγη λογική παιδιά... Το Σεπτεμβριο θα δίνατε μάθημα του 7ου εξαμήνου πριν καλά καλά κάνετε το 7ο εξάμηνο? ΟΧΙ! Άρα ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα! Μιλώντας ηθικά πάντα...τώρα κάτω από το τραπέζι Η διπλή εξεταστική είναι για δική μας διευκόλυνση δεν είναι για να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις και να δώσουμε παραπάνω φορές το μάθημα μέσα σε ένα ετος! ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΠέμ 07 Ιουν 2012, 3:57 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 27 από GK1992 [offtopic]Καλτ ατακα Βαγγελα μετα το ματς των οργιων Διδάξαμε Ήθος Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΠέμ 07 Ιουν 2012, 4:12 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 28 από MakisH Προσοχή, έχουν αλλάξει οι ώρες σε κάποια μαθήματα που κατά τα άλλα έμειναν στην ίδια μέρα. (στο 4ο έτος τουλάχιστον) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 07 Ιουν 2012, 8:34 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 29 από dimitra @ BrAVeSirRObin:πρώτα πρώτα σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση..φυσικά και δεν τίθεται θέμα εκμετάλλευσης καταστάσεων ,πραγματικά δεν το είχα καταλάβει..ακριβώς επειδή είναι για δική μας διευκόλυνση η εξεταστική δεν μου φαινόταν παράλογο να δοθούν και αυτά τα μαθήματα(εφόσον τώρα -ΙΟΥΝΗ έχουν γίνει)..τελοσπάντων ..δεκτή και κατανοητή η απάντηση.. ΠαράθεσηΠέμ 07 Ιουν 2012, 10:28 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 30 από Σοφια Ρε παιδιά αυτό το για δική μας διευκόλυνση δεν μπορώ να το καταλάβω, ίσως γιατί προσωπικά δεν με διευκολύνει καθόλου... Αφού χάθηκε η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο προηγούμενο εξάμηνο μας λέγανε ότι "αναπλήρωση" της θα γίνει μόνο στη χειμερινή εξεταστική και δεν θα ξαναγίνει διπλή και δώστε ότι θέλετε τώρα!! Με αποτέλεσμα πολύ να τρέχουν να δώσουν βελτιώσεις τότε..Τώρα γίνεται η διπλή και βελτιώσεις δεν μπορούμε να δώσουμε..εκτός αυτού μας στριμώχνουν τα κανονικά μας μαθήματα και φυσικά μαθήματα εαρινού που μπορεί να χρωστάμε πρακτικά δεν γίνεται να δωθούν..Συνεπώς που ακριβώς μας διευκολύνει??? ΠαράθεσηΠέμ 07 Ιουν 2012, 10:35 pm