Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 21 από fotinit17 Την Κυριακή λήγει η ισχύς των παλιών δελτίων ειδικών εισιτηρίων ώστε να βγάζουμε τα μειωμένα φοιτητικά εισιτήρια που δικαιούμαστε. Βέβαια, πολλοί απο εμας ακόμα δεν έχουμε κάνει τις εγγραφές μας, αλλά και κάποιοι άλλοι είναι ακόμα στην αναμονή με τη γραμματεία. Μήπως πρεπει να βγει και μια ακόμα παράταση ισχύος? Προσωπικά δεν διατίθεμαι να πληρώσω κανονικό εισιτήριο ακόμα και αν δεν ισχύει το πάσο μου... "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 19 Οκτ 2011, 7:30 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 22 από dimitra Η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων είναι πλέον διαθέσιμη Σας ενημερώνουμε ότι η ισχύς των περυσινών Δελτίων Ειδικού Εισιτηρίου (ΠΑΣΟ) παρατείνεται έως τις 31/10/2011 το παρατήρησα σήμερα που μπήκα να την κάνω.. από την σελίδα :http://paso.minedu.gov.gr/ ΠαράθεσηΤετ 19 Οκτ 2011, 10:58 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 23 από fotinit17 Είσαι ΘΕΑ!!! Έψαξα σε όλες σχεδόν τις ιστοσελίδες σήμερα για να βρω μία τυχόν ανακοίνωση για παράταση της ισχύος, αλλά μάταιος κόπος!! "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 19 Οκτ 2011, 11:01 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 24 από dimitra χεχεχεχεχε και εγω τυχαία το είδα σήμερα.. ΠαράθεσηΤετ 19 Οκτ 2011, 11:05 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 25 από alexandra.d. Εγώ έχω κάνει αίτηση εδώ και μια βδομάδα περίπου. Ξέρει κανείς πότε περίπου παραλαμβάνουμε το πάσο? Γιατί εντάξει, ας το πάρω από το Γερμανό αλλά τώρα δεν ξέρω καν αν πρέπει να κάνω καινούρια αίτηση... No price is too high to pay for the privilege of owning yourself ΠαράθεσηΠέμ 20 Οκτ 2011, 8:10 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 26 από Aragorn Καλησπέρα, Είμαι φοιτητής από κατατακτήριες. Πριν 2 βδομάδες διαπίστωσα ότι οι φοιτητές που είναι ήδη πτυχιούχοι άλλου Ιδρύματος δεν έχουν δικαίωμα να λάβουν πάσο. Διερωτώμαι για ποιον λόγο το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων δεν υποστηρίζει, όπως άλλωστε λέει και το όνομα του, τους απόφοιτους ΑΕΙ ή ΤΕΙ που επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους;;; Ελπίζω να μη μου ζητήσουν στο μέλλον να πληρώσω για το δεύτερο πτυχίο… Τουλάχιστον μπορώ να το χρησιμοποιήσω μέχρι τέλους του μήνα… Ευχαριστώ πολύ dimitra για την πληροφορία… "Liberate tutemet ex inferis" ΠαράθεσηΠέμ 20 Οκτ 2011, 8:34 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 27 από MakisH alexandra.d. έγραψε:Εγώ έχω κάνει αίτηση εδώ και μια βδομάδα περίπου. Ξέρει κανείς πότε περίπου παραλαμβάνουμε το πάσο? Γιατί εντάξει, ας το πάρω από το Γερμανό αλλά τώρα δεν ξέρω καν αν πρέπει να κάνω καινούρια αίτηση... Υποθέτω σου στείλανε επιβεβαίωση όταν έκανες την αίτηση. Άρα δεν πρόκειται να χρειαστεί να κάνεις νέα αίτηση (εξ' άλλου δεν πρόκειται να σε αφήσει το σύστημα). Πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει η περίοδος εγγραφών ώστε να αρχίσουν να εγκρίνονται (από Δευτέρα δηλαδή). ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 20 Οκτ 2011, 8:54 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 28 από PeriklisP Εγω παντως βλεπω την 23η να ζυγωνει και θα κυκλοφορουμε ολοι με ληγμενα...(πασο) In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠαρ 21 Οκτ 2011, 6:19 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 29 από MakisH Πέρη... κοίτα λίγα posts παραπάνω... 31/10/11 λήγουν πλέον τα παλιά πάσσο. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 21 Οκτ 2011, 6:22 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 30 από PeriklisP Ναι, και παλι λιγο χλωμο το βλεπω... In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠαρ 21 Οκτ 2011, 6:46 pm