Re: Συνοδήγηση (Car pooling) 11 από isministar @juliette. εγώ πάω Χαλάνδρι και θα περάσω σε δρόμο που απέχει 1 λεπτό από την Κηφισίας (κοντά στη στάση αβάνα) Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΚυρ 09 Οκτ 2011, 4:36 pm
Re: Συνοδήγηση (Car pooling) 12 από γκλεούδι παιδιά εγω θέλω από φιξ να πάω στη σχολή το πρωί(8:30-9 παρα) υπάρχει κάποιος να με σώσει? ΠαράθεσηΚυρ 09 Οκτ 2011, 5:19 pm
Re: Συνοδήγηση (Car pooling) 13 από juliette22 @Isministar: Ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά σου, αλλά βρήκα τελικά άνθρωπο που μπορεί να με πάει μέχρι Μαρούσι. Πιθανόν όμως αύριο όλο και κάποιος να παρουσιαστεί με παρόμοια ανάγκη και να χρειαστεί να τον ξελασπώσεις Και πάλι ευχαριστώ πάντως!! 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΚυρ 09 Οκτ 2011, 6:42 pm
Re: Συνοδήγηση (Car pooling) 14 από madadayo Το car pooling ξεκινάει με την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2011-2012!!! Περισσότερα εδώ Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΔευ 21 Νοέμ 2011, 11:24 am
Re: Συνοδήγηση (Car pooling) 15 από fkxan Καλημέρα σας, Στο πλαίσιο εκπόνησης της διπλωματικής μου εργασίας στο μεταπτυχιακό των Μεταφορών στο ΑΠΘ με θέμα τη Δυναμική συνοδήγηση στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου (ΕΜΠ) περιλαμβάνεται και η συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου για το προτεινόμενο αυτό μέσο. Γνωρίζοντας το πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας, σας παρακαλώ να αφιερώσετε 10-12 λεπτά για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αυτού. Θερμή παράκληση, να προωθήσετε το link αυτό και σε γνωστούς και φίλους σας που είναι φοιτητές (ανεξαρτήτως βαθμίδας-δηλαδή προπτυχιακοί,μεταπτυχιακοί,υποψήφιοι διδάκτορες) ή έχουν αποφοιτήσει πρόσφατα από το ΕΜΠ. Σας παρακαλώ θερμά η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου να γίνει το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το ερωτηματολόγιο θα το βρείτε στο ακόλουθο link: https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... bE9LYVE6MQ ΠαράθεσηΤρί 18 Σεπ 2012, 6:52 pm