Re: Εγγραφές Πρωτοετών - Εντυπώσεις

11
Κοίταξε, τους χώρους τους είχα ξαναδεί και αν και βιομηχανικά τα κτήρια μπορώ να πω ότι μου φαίνονται εντάξει. Οι αφίσες είναι ένα άσχημο θέμα όπου υπάρχουν(και εκεί υπάρχουν πολλές), αλλά δεν είναι παντού και υποθέτω ότι θα τις συνηθίσουμε. Η γραμματεία ήταν σχετικά εξυπηρετική, άλλωστε το πρόβλημα με το πάσο ισχύει για όλους. Απλά ο χώρος περί την γραμματεία είναι κατειλημένος από "ψαράδες", πράγμα που ελπίζω ότι θα ελαττωθεί μετά τις εγγραφές. Όσο για τον μεγάλο υπαίθριο χώρο στο μέσο των κτηρίων της Πολυτεχνειούπολης, ήταν πραγματικά ωραίος, με θέα στον ουρανό. Και με ελάχιστους ανθρώπους γιατί όπως προείπα όλοι ήταν στις γραμματείες! :) Ρώτα με γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς θες να σου πω.
I'll try to forget you
And I know that I will
In a thousand years

13
Όχι, πάσο δεν πήρα, θα είναι διαθέσιμο από βδομάδα. Τώρα το από βδομάδα σημαίνει δεν ξέρουν πότε. Οπότε δεν πήγα να κάνω εγγραφή στη βιβλιοθήκη, το pc lab και το γυμναστήριο, θα τα δω όταν ανεβώ για το πάσο. Οπότε αν δεν βιάζεσαι προτείνω να πας από βδομάδα για να τα κάνεις όλα κατευθείαν, εγώ περισσότερο για τη βόλτα πήγα. Άμα θες εγώ θα ανέβω τη Δευτέρα με μια φίλη μου οπότε μπορούμε να συνεννοηθούμε. Πάντως υποθέτω ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς είναι όντως να αγνοεί. Απαραίτητο αξεσουάρ: ακουστικά και μουσικη στη διαπασών. Ίσως έτσι δεν σου μιλήσουν. Ακόμη μπορείς να παριστάνεις ότι μιλάς στο τηλέφωνο.

edit: Έχε στυλό μαζί σου για να συμπληρώσεις τη φόρμα εγγραφής. Θα καταλάβεις(η γραμματεία δεν έχει και θα τσακιστούν όλοι να σου δώσουν)
I'll try to forget you
And I know that I will
In a thousand years

15
Οκ, μια χαρά. Θα φέρω στυλό για καλό και για κακό! Α, και η βιβλιοθήκη έχει ωραίο χώρο. Είναι σαν όαση. Ακόμη στο κυλικείο των ηλεκτρολόγων έχει ησυχία, ενώ του ΣΕΜΦΕ έχει παρατάξεις. Οπότε πληρώνεις κάτι παραπάνω και τρως με την ησυχία σου(παραπάνω μην φανταστεις, μια τυρόπιτα και μια κόκα κόλα = 1,60)
I'll try to forget you
And I know that I will
In a thousand years

17
Αρχικά εύχομαι καλή αρχή!!! Εντάξει άδικο δεν έχετε είναι η αλήθεια αλλά πραγματικά το κατά πόσο θα συνεχίσουν να σας πρήζουν αν δεν θέλετε είναι στο χέρι σας!! Είναι λοιπόν απλό: δεν ανταλλάζετε τηλέφωνα με ένα κάρο άτομα παρατάξεων, δεν πάτε για καφέ εσείς και άλλοι 5 - 10 μεγαλύτεροι άσχετοι, και τέλος ευγενικά αρνήστε ότι προτάσεις δεν σας αρέσουν. Αν δεν θέλετε φυσικά ετσί? Άλλωστε δεν χρειάζεστε και ιδιαίτερη βοήθεια για να γραφτείται, είναι πολύ απλό. Και πάντα το τονίζω ευγενικά, γιατί κάποια(όχι όλα) παιδιά είναι αλήθεια πολύ ΟΚ ανεξαρτήτως παρατάξεων!! Έγώ ήμουν τυχερή είχα πάει πριν αρχίσουν κανονικά οι εγγραφές οπότε δεν είχε κόσμο και την είχα γλιτώσει!!! Τώρα τι να πω, απλά καλό κουράγιο.
Α και γενικά το κλίμα στη σχολή είναι πολύ ωραίο θα το δείτε ;)

18
marianthi έγραψε:"Α και γενικά το κλίμα στη σχολή είναι πολύ ωραίο θα το δείτε ;) "
Κλιμα ελπιζω να εννοεις ο κοσμοσ...

Γιατι τα κτιρια θυμιζουν λιγο τοπιο μετα απο πυρηνικο ολοκαυτωμα (Fallout 3 κι ετσι :P )

Με το κυλικειο τι θα γινει τελικα? Εχω καιροοο να ανεβω, ανοιξε?

19
Το κυλικείο δυστυχώς όχι μόνο δεν άνοιξε, αλλά έχει καθαρίσει και τελείως ο χώρος απο καρέκλες και τραπεζάκια :( Κρίμα, γιατι ήταν μια ωραία γωνιά και μια σχετικά καλή εναλλακτική λύση αν βαριόσουν να πας μέχρι ΣΕΜΦΕ (αν και δεν είναι μακρια). Ελπίζω μέχρι την αρχή του εξαμήνου να ανοίξει ξανά :)
"I went numb when I learned to see..."

20
Αν ήταν Fallout 3 θα ήταν ωραίο. Ή Left 4 Dead που οι φοιτητές έχουν μεταμορφωθεί σε ζόμπι που διψάνε για πολιτική υποστήριξη. Οπότε ο παίκτης, συνήθως πρωτοετής, καλείται να αντιμετωπίσει τα αιμοδιψή πρώην ανθρώπινα όντα σε μια μάχη για επιβίωση, χρησιμοποιώντας μόνο τα αντικείμενα του περιβάλλοντος του και βασικές γνώσεις χημείας. :lol: Γαμάτο παιχνίδι;
Να λεγόταν Α.Ε.Ι, Zombie Extermination Force, Chemeng Expansion.
I'll try to forget you
And I know that I will
In a thousand years