Re: Ερωτήσεις Δευτεροετών (2013-2014)

14
Καλύτερα όχι καθώς μπορεί να σου ζητηθεί να επιστραφούν σε περίπτωση που "χαθεί" το εξάμηνο. Εξάλλου κάθε φορά δίνεται αντίστοιχο χρονικό περιθώριο για δήλωση συγγραμμάτων.
ps Εδώ "θεωρητικά" δεν ξέρεις κιόλας ποια να πάρεις από τα διατιθέμενα καθώς δεν σου έχει καν προτείνει κάποιος αντίστοιχος διδάσκοντας.
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone

15
Να πάρεις και να αρχίσεις να διαβάζεις μόνος σου. Έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις αυτές τις μέρες;
Αν δεν ξέρεις ποιο να πάρεις να προσπαθήσεις να τα βρεις κάπου (δύσκολο τώρα) ή να ρωτήσεις γνώμες.
Πιστεύω ότι δεν θα σου πει κανένας να τα επιστρέψεις από τη στιγμή που κάποια στιγμή θα κάνεις τα αντίστοιχα μαθήματα. Και αν στα ζητήσουν, το πολύ πολύ τα επιστρέφεις στη βιβλιοθήκη, οπότε "πλουτίζει" η βιβλιοθήκη.

16
Πιστεύω ότι δεν θα σου πει κανένας να τα επιστρέψεις από τη στιγμή που κάποια στιγμή θα κάνεις τα αντίστοιχα μαθήματα.
Πότε θα τα κάνει; Αν μπορείς να εγγυηθείς ότι δε θα του τα ζητήσουν τότε οκ πάω πάσο.
το πολύ πολύ τα επιστρέφεις στη βιβλιοθήκη, οπότε "πλουτίζει" η βιβλιοθήκη

Για εύδοξο δε λέμε; Αν θέλει να αρχίσει μόνος του και τα πάρει από τη βιβλιοθήκη τότε αυτό είναι άλλο ζήτημα :)
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone

17
Η βιβλιοθήκη είναι κλειστή και είναι απολύτως λογικό (για εμένα) αυτή τη στιγμή να είναι κλειστή.
Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα κάνει τα μαθήματα. Απλώς απεύχομαι τα χειρότερα και ελπίζω.
Στο κάτω κάτω, το πολύ πολύ να του ζητήσουν να τα επιστρέψει, δεν χάθηκε ο κόσμος.

18
Η βιβλιοθήκη είναι κλειστή και είναι απολύτως λογικό (για εμένα) αυτή τη στιγμή να είναι κλειστή.
Σίγουρα και είναι, σύμφωνη είμαι :T:
Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα κάνει τα μαθήματα. Απλώς απεύχομαι τα χειρότερα και ελπίζω.
Στο κάτω κάτω, το πολύ πολύ να του ζητήσουν να τα επιστρέψει, δεν χάθηκε ο κόσμος.
Προφανώς, ποιος θα μπορούσε άλλωστε.
Υπάρχει περίπτωση να μπορούσε να δανειστεί με σύστημα ανταλλαγής από εύδοξο; :hm: (Για να του μείνουν κιόλας)
-William Shenstone

19
Πάντως γενικά οι υπάλληλοι στα βιβλιοπωλεία δεν φαίνονται διστακτικοί στο να δίνουν τα βιβλία ενώ γνωρίζουν την κατάσταση στα συγκεκριμένα πανεπιστήμια. Οπότε μάλλον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το να παραλάβουμε τα βιβλία μας...
Study at ΕΜΠ they said... It will be fun they said...

20
Να κάνω μία ερώτηση... ίσως χαζή... είχα την υντύπωση ότι για να γίνει η έγκριση των συγγραμμάτων από τον εύδοξο πρέπει να έχουν δηλωθεί τα μαθήματα στη γραμματεία γιατί μόνο έτσι σου επιτρέπει να τα πάρεις.... δεν παίρνω και όρκο βέβαια, αλλά αυτή η εντύπωση μου έχει σχηματιστεί
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One