Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την χειμερινή εξεταστική 2012-13

13
Aυτό με τα 5 μαθήματα στο πτυχίο δεν ισχύει παιδιά. Έχω ρωτήσει τη γραμματεία επανανειλλημένα και δεν ισχύει ούτε αναφέρεται σε κανένα κανονισμό. Δεν ξέρω πώς διαδόθηκε και ποιος το είπε αλλά νομίζω ότι είναι μούφα. Γιατί αν όντως ίσχυε θα το ξέραμε και όλοι. Επίσης, αν γίνεται σε συνενόηση με τον καθηγητή ποιος βεβαιώνει ότι θα το κάνει κανείς μόνο με 5 μαθήματα και όχι με 15?

Τέλος το μόνο σίγουρο είναι οτι , αν περαστεί βαθμός στη γραμματεία και περάσει το έτος (δηλαδή και η επαναληπτική) ο βαθμός του μαθήματος δεν διορθώνεται. Η γραμματεία δεν δέχεται κάτι τέτοιο (είχα ρωτήσει 2-3 καθηγητές στο παρελθόν και είχαν αρνηθεί επίσης να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση).Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι αν ο καθηγητής στείλει διόρθωση βαθμού (συνήθως στην επόμενη εξεταστική που δίνεται το μάθημα)ισχυριζόμενος ότι έκανε ο ίδιος λάθος αλλά δεν νομίζω να δεχτεί κανένας να το κάνει.
In my glass coffin.
I'm waiting.

14
Αυτό με τα 5(?) μαθήματα ισχύει στο Πανεπιστήμιο, όπου όμως ΔΕΝ έχουν δυνατότητα βελτίωσης των μαθημάτων στην επαναληπτική (και γι αυτο παιζουν εκει πολυ και οι ρητρες και τα κοψιματα).

Σε εμάς δεν ισχυει! Τώρα, ορισμενοι καθηγητες μπορει να δεχτουν (εαν υπαρχει πολυ ειδικος λογος) να δηλωσουν αλλαγη του βαθμου, αλλα θα πρεπει να περασει απο ΔΣ της σχολης (επανηλειμμενες συνεδριες) και γενικως δεν ειναι θετικη διαδικασία ούτε για τον καθηγητή ούτε για τον φοιτητή!

Εγω τουλ ετσι ξέρω!
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

15
Για να κάνει κάποιος βελτίωση σε ένα μάθημα τον Σεπτέμβρη πώς ακριβώς πρέπει να ενεργήσει(δηλ. πρέπει να κάνει κάποια αίτηση; να σεννενοηθεί με τον καθηγητή;)
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

16
Πριν το τέλος της εξεταστικής του εαρινού , θα βγουν στην γραμματεία καταστάσεις για κάθε μάθημα. Εκεί γράφεις το όνομά σου και πόσο πήρες στην κανονική για κάθε μάθημα που θες να δώσεις στην επαναληπτική. Τώρα και να μη το προλάβεις αυτό, νομίζω ότι δίνεις και έτσι, χωρίς να ενημερώσεις κανένα.
In my glass coffin.
I'm waiting.

17
KiritoShu έγραψε:Για να κάνει κάποιος βελτίωση σε ένα μάθημα τον Σεπτέμβρη πώς ακριβώς πρέπει να ενεργήσει(δηλ. πρέπει να κάνει κάποια αίτηση; να σεννενοηθεί με τον καθηγητή;)
Μετά το πέρας της εξεταστικής του Ιουλίου θα πρέπει να συνεννοηθεί με τη γραμματεία, δηλαδή να δηλώσει τα μαθήματα που επιθυμεί να βελτιώσει στην εξεταστική Σεπτεμβρίου. Παρόλα αυτά, ακόμη κι αν δεν κάνεις την δήλωση, 99% μπορείς να δώσεις το μάθημα και η βελτίωση θα μετρήσει κανονικά, απλά θα αναζητήσεις το αποτέλεσμα σου στην λίστα που θα λέει "εκτός καταλόγου γραμματείας". Επίσης αν δεν είσαι σίγουρος για το ποια θέλεις να δώσεις, απλά τα δηλώνεις όλα και πας να δώσεις όσα θες τελικά.
[offtopic]
Τα anime με Kirito και Shu τα έχεις τελειώσει;
Kuchiki Byakuya