Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 11 από αϊ-ο Παιδιά εγώ σας μετέφερα αυτό που άκουσα και τόνισα ότι το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.Τα συμπεράσματα δικά σας.. In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΔευ 14 Ιαν 2013, 1:51 am
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 12 από Οlesia Έχω μια απορία : πόσο δύσκολο είναι να βγει ένα πρόγραμμα εξεταστικής ? αναρωτιέμαι σε κάθε εξεταστική,αλλά μάλλον κάτι μου διαφεύγει... ΠαράθεσηΔευ 14 Ιαν 2013, 12:58 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 13 από panos108 Είναι μάλλον πιο δύσκολο από τις άλλες σχολές People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΔευ 14 Ιαν 2013, 5:25 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 14 από Overspark Σε εμάς πρέπει πρώτα να γίνει θερμοδυναμικά επιτρεπτή η εξαγωγή του προγράμματος, τροποποιώντας τις συνθήκες, και μετά να εισαχθεί ένας καταλύτης για την οριστική πραγματοποίηση της διαδικασίας. Chemical Engineers are the present day's Alchemists. ΠαράθεσηΔευ 14 Ιαν 2013, 7:31 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 15 από BrAVeSirRObin Overspark έγραψε:Σε εμάς πρέπει πρώτα να γίνει θερμοδυναμικά επιτρεπτή η εξαγωγή του προγράμματος, τροποποιώντας τις συνθήκες, και μετά να εισαχθεί ένας καταλύτης για την οριστική πραγματοποίηση της διαδικασίας. Πράγματι, ισχύει αυτό που λέει! Πρέπει να αλλάξουμε τις ''συγκεντρώσεις'' των διδακτικών ωρών ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΔευ 14 Ιαν 2013, 8:22 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 16 από Σοφια Βρε παιδιά χωρίς να θέλω να γίνω δυσάρεστη σε κανέναν θα πρότεινα να μην ποστάρουμε άσκοπα στο συγκεκριμένο topic ειδικά αυτές τις μέρες που λογικά περιμένουμε να βγει το πρόγραμμα. Προσωπικά όποτε βλέπω νέο post κοψοχολιάζομαι μήπως και το βγάλανε..και φυσικά όταν το βγάλουν θα το διορθώσουν και 2-3 φορές, οπότε αν το γεμίσουμε κι εμείς με προσωπικά σχόλια θα είναι αδύνατη η ενημέρωση σε κάποιον που δεν παρακολουθεί στενά το topic. Λέω ξανά ότι αυτή είναι προσωπική μου άποψη και ελπίζω να μην δυσαρεστώ κανέναν.. ΠαράθεσηΔευ 14 Ιαν 2013, 10:37 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 17 από 007 Σοφια έγραψε:Βρε παιδιά χωρίς να θέλω να γίνω δυσάρεστη σε κανέναν θα πρότεινα να μην ποστάρουμε άσκοπα στο συγκεκριμένο topic ειδικά αυτές τις μέρες που λογικά περιμένουμε να βγει το πρόγραμμα. Προσωπικά όποτε βλέπω νέο post κοψοχολιάζομαι μήπως και το βγάλανε..και φυσικά όταν το βγάλουν θα το διορθώσουν και 2-3 φορές, οπότε αν το γεμίσουμε κι εμείς με προσωπικά σχόλια θα είναι αδύνατη η ενημέρωση σε κάποιον που δεν παρακολουθεί στενά το topic. Λέω ξανά ότι αυτή είναι προσωπική μου άποψη και ελπίζω να μην δυσαρεστώ κανέναν.. ριπόρτ +1 άσκοπο ποστ Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΔευ 14 Ιαν 2013, 11:13 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 18 από Σοφια ΒΓΗΚΕ!! ΒΓΗΚΕ!! Εδώ ΠαράθεσηΤετ 16 Ιαν 2013, 2:35 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 19 από Michalis3 Σχετικά καλό για αρχή. ΠαράθεσηΤετ 16 Ιαν 2013, 2:52 pm
Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13) 20 από fotinit17 Μια χαρά μου φαίνεται, φτου φτου φτου!!! "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤετ 16 Ιαν 2013, 4:15 pm