Re: Πρόγραμμα εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου (2012-13)

14
Σε εμάς πρέπει πρώτα να γίνει θερμοδυναμικά επιτρεπτή η εξαγωγή του προγράμματος, τροποποιώντας τις συνθήκες, και μετά να εισαχθεί ένας καταλύτης για την οριστική πραγματοποίηση της διαδικασίας. :baby: :tomato: :tomato: :tomato:
Chemical Engineers are the present day's Alchemists.

15
Overspark έγραψε:Σε εμάς πρέπει πρώτα να γίνει θερμοδυναμικά επιτρεπτή η εξαγωγή του προγράμματος, τροποποιώντας τις συνθήκες, και μετά να εισαχθεί ένας καταλύτης για την οριστική πραγματοποίηση της διαδικασίας. :baby: :tomato: :tomato: :tomato:
Πράγματι, ισχύει αυτό που λέει! Πρέπει να αλλάξουμε τις ''συγκεντρώσεις'' των διδακτικών ωρών :tomato: :tomato: :tomato: :razz:
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

16
Βρε παιδιά χωρίς να θέλω να γίνω δυσάρεστη σε κανέναν θα πρότεινα να μην ποστάρουμε άσκοπα στο συγκεκριμένο topic ειδικά αυτές τις μέρες που λογικά περιμένουμε να βγει το πρόγραμμα. Προσωπικά όποτε βλέπω νέο post κοψοχολιάζομαι μήπως και το βγάλανε..και φυσικά όταν το βγάλουν θα το διορθώσουν και 2-3 φορές, οπότε αν το γεμίσουμε κι εμείς με προσωπικά σχόλια θα είναι αδύνατη η ενημέρωση σε κάποιον που δεν παρακολουθεί στενά το topic. Λέω ξανά ότι αυτή είναι προσωπική μου άποψη και ελπίζω να μην δυσαρεστώ κανέναν.. :)

17
Σοφια έγραψε:Βρε παιδιά χωρίς να θέλω να γίνω δυσάρεστη σε κανέναν θα πρότεινα να μην ποστάρουμε άσκοπα στο συγκεκριμένο topic ειδικά αυτές τις μέρες που λογικά περιμένουμε να βγει το πρόγραμμα. Προσωπικά όποτε βλέπω νέο post κοψοχολιάζομαι μήπως και το βγάλανε..και φυσικά όταν το βγάλουν θα το διορθώσουν και 2-3 φορές, οπότε αν το γεμίσουμε κι εμείς με προσωπικά σχόλια θα είναι αδύνατη η ενημέρωση σε κάποιον που δεν παρακολουθεί στενά το topic. Λέω ξανά ότι αυτή είναι προσωπική μου άποψη και ελπίζω να μην δυσαρεστώ κανέναν.. :)
ριπόρτ

+1 άσκοπο ποστ
Kuchiki Byakuya