Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την εαρινή εξεταστική 2011-12

11
Καλό θα ήταν στο topic των αποτελεσμάτων εξεταστικής να αναφέρονται μόνο τα αποτελέσματα τελικών εξετάσεων και όχι εργαστηρίων. Χρησιμοποιήστε τα topics των μαθημάτων για αυτά. ;)

Το post του panos108 μεταφέρθηκε εδώ καθώς το είχε ήδη αναφέρει άλλος παραπάνω (διπλότυπο δηλαδή).
Το post της panagiota μεταφέρθηκε εδώ καθώς αναφερόταν σε βαθμούς εργαστηρίου. Έχει ήδη αναφερθεί στο topic του μαθήματος, ας μείνει και εδώ!

Ευχαριστούμε πάντως για την ενημέρωση-προσπάθεια! :D

Re: Φυσικοχημεία ΙΙΙ (4ο εξ.)

14
panagiota έγραψε:Βαθμοί Ηλεκτροχημείας
Οι βαθμοί της ηλεκτροχημείας βρίσκονται στην Ενότητα "Έγγραφα".

Το σχόλιο "CHECK LAB" σε φοιτητές παλαιών εξαμήνων σημαίνει ότι δεν έχει ελεχθεί ακόμα αν έχουν ή όχι εκκρεμότητες με τα εργαστήρια. Το σχόλιο "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 2011" σημαίνει ότι ο βαθμός εργαστηρίου είναι αυτός του 2011 για τους φοιτητές του 6ου εξαμήνου.

edit by MakisH: Και οι βαθμοί Χημικής Κινητικής έξω από το γραφείο του Πολυμένη (πηγή)
Στα εργαστηρια χημικής κινητικής αναφέρομαι...δες την ημερομηνία..Δεν ξερω αν εχουν βγει οι βαθμοι των γραπτων! Τα εργαστηρια της κινητητικής έχουν τοιχοκολληθει έξω από τον Πολυμένη! ;)
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την εαρινή εξεταστική 2011-12

18
Δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να βγάζω από το topic αποτελεσμάτων τα διπλότυπα, απλώς νομίζω ότι είναι καλό να το κρατάμε όσο πιο καθαρό γίνεται από διπλότυπα και σχόλια, ώστε να διαβάζεται ευκολότερα και να ανανεώνεται μόνο όταν βγαίνει κάτι καινούργιο.
Συγγνώμη για τις μεταφορές και σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ και προσωπικά για την προσπάθεια και την ενημέρωση! :)

Ερωτήσεις & Σχόλια για την επαναληπτική εξεταστική 2011-12

19
παιδιά από ότι μου λένε άτομα που πήγαν στο γραφείο των καθηγητών η βαθμολογία είναι διαφορετική, οπότε μη πανικοβάλλεστε!αναμένουμε αλλαγές!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος madadayo την Παρ 13 Ιούλ 2012, 4:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετακίνηση στο κατάλληλο topic
Yesterday, love was such an easy game to play
Now I need a place to hide away
Oh I believe in yesterday

Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την επαναληπτική εξεταστική 2011-

20
isministar έγραψε:παιδιά από ότι μου λένε άτομα που πήγαν στο γραφείο των καθηγητών η βαθμολογία είναι διαφορετική, οπότε μη πανικοβάλλεστε!αναμένουμε αλλαγές!
Ισχύει! Έστειλα και στην Γρηγοροπούλου mail για να διευθετηθεί το θέμα...