Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 11 από alex Σοφια έγραψε:Τελικά ρώτησα στην γραμματεία και έμαθα ότι μπορούμε να δώσουμε σε αυτή την εξεταστική μόνον τα μαθήματα του εξαμήνου μας καθώς και τις βέλτιώσεις και τα μαθήματα που θα δίναμε αν γινόταν η εξεταστική του Σεπτεμβρίου! Επειδή ήμουν στη γραμματεία την ώρα που ρώταγε μια κοπέλα (μπορεί να ήσουν κι εσύ ) έχω την αίσθηση πως ειπώθηκε πως δεν μπορούμε να δώσουμε βελτιώσεις. Άλλωστε κάτι τέτοιο είχαν πει και οι καθηγήτες στο Δ.Σ. που είχαν κάνει για το θέμα αυτό (ήμουν μέσα και το είχα ακούσει). Τώρα τι να σου πω... ΠαράθεσηΔευ 28 Μάιος 2012, 9:59 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 12 από Emily Προσωπικά αυτό που έχω ακούσει είναι ότι μπορούμε να δώσουμε βελτιώσεις για εξάμηνα πριν από το έτος που ξεκινήσαμε φέτος..ότι θα δίναμε το σεπτέμβριο δηλαδή.. Ναι δεν βγάζει πολύ νόημα με την έννοια ότι μπορείς να δώσεις 2 βελτιώσεις αλλα υποτίθεται το χειμερινό είχαμε τα χειμερινa μαθήματα που κάναμε και σαν βελτιώσεις (ή χρωστούμενα για όσους χρωστάμε!) θα δίναμε του εαρινού και τώρα στην εαρινή εξεταστική το αντίστροφο. go figure... ~once you've grown up, you can never come back..~ ΠαράθεσηΔευ 28 Μάιος 2012, 10:31 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 13 από Σοφια alex αν είδες μια ψηλή ωραία εγώ θα μουνα!! Χαχα τι να σας πω παιδιά δεν βγάζω άκρη με τη γραμματεία μας..κι εγώ tim αυτό ακριβώς τους είπα και η κυριούλα μου την είπε γιατί λέει τα λέει η ανακοίνωση τι θέλουμε και ρωτάμε τα ίδια..Εγώ κατάλαβα ότι δίνουμε τα κανονικά μας και ότι μπορούσαμε να δώσουμε τον Σεπτέμβρη από τα άλλα.. ΠαράθεσηΔευ 28 Μάιος 2012, 11:12 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 14 από Orpheus Έχει ακουστεί μια φήμη/αίτημα παρατάξεων πως τα μαθήματα που εξετάζονται πριν τις εκλογές ίσως μεταφερθούν μία μέρα νωρίτερα. Θα δείξει το πως θα εξελιχθεί. ΠαράθεσηΠέμ 31 Μάιος 2012, 4:40 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 15 από Σοφια Εδώ μπορείτε να δείτε την ορθή επανάληψη σύμφωνα με ανακοίνωση στο site της σχολής! ΠαράθεσηΠέμ 31 Μάιος 2012, 6:50 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 16 από MakisH Αυτό που υπάρχει στη σελίδα της σχολής είναι το αρχικό και μέχρι τώρα γνωστό. Απλώς έχει μια διαφορά φάσης επειδή δεν το ανεβάζει κατευθείαν η γραμματεία εκεί. H σημερινή ορθή επανάληψη (Νο1) εδώ. Πρακτικά μεταφέρονται μια μέρα νωρίτερα τα μαθήματα που είναι πριν τις εκλογές. Ενημερώνω το πρώτο post. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 31 Μάιος 2012, 7:03 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 17 από Σοφια Σόρυ παιδιά το είδα στο γκρουπάκι στο facebook αλλά ανέβασα άλλο...κούρασης βλέπετε... ΠαράθεσηΠέμ 31 Μάιος 2012, 7:06 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 18 από Xgal Γιατί???? Γιατί τα φαινόμενα τετάρτη??? ΠαράθεσηΠέμ 31 Μάιος 2012, 7:49 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 19 από kas21pana Καταστροφή...με βάση την ορθή επανάληψη 1(αναμένεται η ορθή επανάληψη 2,3...n) μέσα στην εξεταστική έχω 2 βδομάδες άδειες(13 ημέρες για την ακρίβεια)...κοινώς διακοπές!Άντε να κάτσεις μετά ξανά για διάβασμα ! Ενώ τις πρώτες 3 βδομάδες είναι τόσο πυκνό που αναγκαστικά καίγονται κάποια χρωστούμενα! Αναμένω εναγωνίως την ορθή επανάληψη 2! ΠαράθεσηΠέμ 31 Μάιος 2012, 9:12 pm
Re: Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Ιουνίου 2012 20 από AnastasiaN Γιατί αλλαγή στα φαινόμενα? Ηταν πολλές οι μέρες από τις 12 που υποτιθεται τελειώνει το εξάμηνο και είπαμε να το αλλάξουμε? χιλιες φορές να άλλαζε η οργανική ΙΙ που έχει και τεράστια ύλη Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 31 Μάιος 2012, 10:37 pm