Re: Συνέλευση δεύτερου έτους στις 20/03? 11 από AnastasiaN Ειναι τρολιάρης!!! Μην τσιμπάς κι εσύ!! Τα λέμε την Τρίτη!!! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 15 Μαρ 2012, 10:39 pm
Συνέλευση 2ου έτους 12 από BrAVeSirRObin Θεματα που συζητηθηκαν: 1) Βιβλία 2) Εργαστήρια Φυσικοχημειας ΙΙ, ΙΙΙ 3) Μαθηματικα ΙV 4) Ηλεκτροχημεία 5) Εξέταση Φυσικοχημειας ΙΙ 6) Πρόγραμμα σπουδων Αποφάσεις(?) Μετατέθηκε η συνέλευση για την Παρασκευή 23/3/2012 στις 13:00 το μεσημέρι στην ιδια αίθουσα (27??) Διακρίνω μια αδιαφορία γενικά για το τι μελει γενέσται με τα βιβλια και με τα θεματα που μας απασχολουν σαν ετος γενικότερα Θα ηθελα πραγματικά να μάθω τον λόγο που δεν ήρθε ο κόσμος στην ''συνέλευση'' λες και δεν τον απασχολει άμεσα... 30 ατομα περίπου είμασταν! Ντροπή! Είναι προτιμότερο 2 ωρες Μπουντουβή από το να εξεταστεί η πιθανότητα να μας δωθεί δωρεάν οι Τανυστές του Παπαιωάννου?? Υ.Γ Κάλα όσο για τις Μπουντουβοοτακτικές δεν είναι καινουριες...να θυμίσω ότι πέρσυ δώσαμε κάνονικα προοδο fortran παρα το γεγονός ότι κυκλοφορούσαν λεωφορεία μόνο στους δρομους της Αθήνας....Δήθεν δεν κατάλαβε, ή δήθεν δεν θα γινόταν συνέλευση ή δήθεν δεν γινόταν να αναβληθεί το μάθημα. Κρίμα! @Admin: Καλύτερα να μπει στις ειδησεις? ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤρί 20 Μαρ 2012, 5:43 pm
Re: Συνέλευση δεύτερου έτους στις 20/03? 13 από panos108 Προσωπικά νόμιζα σίγουρο οτι δεν θα γίνει η συνέλευση από τη στιγμή που είχε οριστεί την ίδια ώρα μάθημα, και νομίζω πιο εύκολα αλλάζει η συνέλευση παρά το μάθημα. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΤρί 20 Μαρ 2012, 6:58 pm
Re: Συνέλευση δεύτερου έτους στις 20/03? 14 από 007 Να σου πω την αλήθεια μου; Κι εγώ θεωρώ ότι έχουμε πολύ σημαντικά πράγματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν σαν έτος, και είναι ως επί το πλείστον αυτά που ανέφερες ότι συζητήθηκαν στη συνέλευση. Σε αυτό το σημείο να σημειώσω ότι δεν ήμουν στη συνέλευση κι ότι όσον αφορά τη θεματολογία οι μόνες μου πληροφορίες είναι τα λεγόμενα σου, τα οποία δεν έχω λόγο να μην εμπιστευτώ. Καταρχάς όταν ορίστηκε η συνέλευση αρχικά έχω την εντύπωση ότι ήταν πάνω σε μάθημα επιλογής, γεγονός που ενδεχομένως χαρακτηρίζει αυτούς που την όρισαν τότε όσον αφορά το ενδιαφέρον τους για τα συγκεκριμένα μαθήματα, έστω και τα μαθήματα αυτά είναι επιλογής. Ως καθηγητής που τα διδάσκει θα ένιωθα τουλάχιστον άσχημα. Ουσιαστικά τέθηκε το δίλημμα "θες να πας στο μάθημα ή τη συνέλευση;", κι ελπίζω με το δίλημμα αυτό να είσαι κι εσύ κι ο καθένας (Τουλάχιστον από όσους είμαστε ακόμη μέσα στα αμφιθέατρα) αντίθετος. Κατ' αναλογία έθεσε κι ο Μπουντουβής, με τη στάση του οποίου διαφωνώ, αντίστοιχο δίλημμα για το οποίο όμως πως μπορούμε να τον κατηγορήσουμε; Σεβαστήκαμε το μάθημα αρχικά για να μπορούμε το κάνουμε; Η δεύτερη ένσταση μου, εντονότερη, είναι για το μάθημα των αγγλικών, το οποίο, αν και ορίστηκε την δεδομένη μέρα και ώρα λόγω του γνωστού προβλήματος με τις Παρασκευές αφού είχε ήδη οριστεί η συνέλευση, εξακολουθεί ως μάθημα να προέχει και θα έπρεπε να σκεφτούμε καί μόνο γι αυτό μετάθεση της συνέλευσης. Εκτός αν αυτό το μάθημα είναι εξίσου ασήμαντο με τα επιλογής (πιθανότατα). Παρόλα αυτά, τα οποία για μένα είναι ξεκάθαρα, πέρασα από την αίθουσα 27 με σκοπό να δω το κλίμα και να σκεφτώ τι θα κάνω. Προς (όχι και τόσο) μεγάλη μου έκπληξη, στην αίθουσα επικρατούσε το ίδιο κλίμα με μία γενική συνέλευση (δηλαδή άσχημο). Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά θα αναφέρω το αγαπημένο μου παράδειγμα: Ως μη καπνιστής, σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα των ανθρώπων να καπνίζουν αλλά όχι μέσα στα μούτρα μου (γιατί είναι αγένεια) κι όχι σε κλειστούς χώρους (γιατί είναι ανθιυγεινό). Θεωρώ δε ότι όποιος το κάνει είτε απλά δεν σέβεται κανέναν (και σε μια ακραία θεώρηση δεν αξίζει και να γίνεται σεβαστός, αν και πρέπει να σεβόμαστε τους πάντες) είτε το κάνει σκόπιμα για να αποθήσει τα άτομα με προβλήματα με τον καπνό ή εκείνους με υψηλό αίσθημα αυτοεκτίμησης από το να είναι εκεί. Και βάσει αυτών όντως δικαιώνεται η επιλογή σου να βάλεις σε εισαγωγικά τη λέξη "συνέλευση". Αποφάσισα λοιπόν να αποδημήσω σε ένα καλύτερο κλίμα, και πιστεύω ότι ήταν μια επιλογή σωστή, για εμένα τουλάχιστον. Τέλος, η πλειοψηφία των προβλημάτων που συζητήθηκαν είναι προβλήματα και του προηγούμενου εξαμήνου, κι άλλα είναι ακόμη γενικότερα. Όμως η συζήτηση αποφασίστηκε να γίνει τώρα, σε προεκλογική περίοδο. Και αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο (ή εγώ είμαι καχύποπτος). Υ.Γ.1. Στην επόμενη θα είμαι εκεί. Υ.Γ.2. Ο τόνος μπορεί να φαίνεται δηκτικός αλλά είναι κομμάτι του χαρακτήρα μου. Σε καμία περίπτωση δεν απευθύνεται σε εσένα, που μέσα από το φόρουμ μόνο θετικά πράγματα έχεις δείξει, αλλά στους υπαίτιους των προβλημάτων που ανέφερα. Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΤρί 20 Μαρ 2012, 7:21 pm
Re: Συνέλευση 2ου έτους στις 23/03 - 13.00 15 από BrAVeSirRObin Προσοχή προσοχή έρχεται σεντόνι Επέτρεψε μου να σου απαντήσω Γιαννη: Αρχικά, απο ότι κατάλαβα η επιλογή ωρών κατα τη διάρκεια των επιλογής έγινε διότι πολύς κοσμός μόλις τελειώσουν τα μαθήματα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αγνοώντας την συνέλευση. Ετσι το να γίνει στην μια ωρα των επιλογής ήταν λογικά για να 'αναγκαστούν' να παρευρεθουν Στην συνέχεια (πριν λίγες μέρες) άλλαξε η ωρα και πηγε 2.30 (πριν βγει ανακοινωση για τα Αγγλικά από οτι εχω πληροφορηθεί). Για να απαντήσω και στον Παναγιώτη, το μάθημα του Μπουντουβή ήταν στις 3, ενώ η συνέλευση στις 2.30. Η θεματολογία ήταν αρκετή ωστε να αξαντληθεί μέχρι να αρχίσει το μάθημα του κύριου Μπουντουβή κατα τη γνώμη μου αν υπήρχε καλή διάθεση και συμμετοχή. Ο Μπουντουβής ήταν αυτός που εθεσε το δίλημμα, όπως λες και εσυ Γιάννη, γιατί κακά τα ψέματα τα αγγλικά μπήκαν σφήνα, οι τανυστές ήταν το ''φλέγον'' και με το να το βάλει την ωρα που θα μπορούσε ακόμα να γίνεται συνέλευση δείχνει πολλά για το ποσο ενδιαφέρεται για τους φοιτητές και τα θέματά τους...Την δουλειά μου να κάνω και δεν πάνε να κόψουν το κεφάλι τους... Πόσα άτομα ήταν στα αγγλικά Γιάννη? Οταν πέρασα από μπροστά ήταν 5 νοματαίοι απο τους οποίους δεν αναγνωρισα χημικούς...Τελευταία στιγμή μαθεύτηκε για τα αγγλικά και συνέπεφτε αν δεν κανω λαθος χρονικά με τους τανυστές...Πάλι τίθεται δίλημμα άρα...(με επιφύλαξη τα προηγούμενα) Πρόσεξε! Δεν είπα ότι συμφωνώ με το να γίνει την ωρα των αγγλικών! Απλά όσοι ήθελαν μπορούσαν να κάνουν μια πρώτη συζήτηση σήμερα...γι'αυτό δεν βγήκαν και αποφάσεις. Δεν νομίζω να σε έγραφαν αν έλεγες στους καπνιστές να σταματήσουν να καπνίζουν κατα τη διάρκεια της συνέλευσης, δεν είναι δικαιολογία να φύγεις. Κάνεις λάθος κατα τη γνώμη μου! Προκαταβάλεις την συνέλευση έτους σαν προπαγάνδα των παρατάξεων για προεκλογική ψηφοθηρία. Το θέμα είναι οτι ούτε εγώ ούτε και η πλειοψηφία αυτών που ήταν στην συνέλευση ήταν παραταξιακοί, παρα μόνο φοιτητές που διάολε θέλουμε 4 καλά βιβλία. Όλοι μπορούν να πάρουν θέση και να πουν ιδέες, τεκμειριώμενες και πρακτικές! Δεν είναι γενική συνέλευση που μιλάνε 5 νωματαίοι και μετά διαλέγεις ένα από τα 5! Οι γενικές συνελεύσεις είναι εκφυλισμένες, αν και ακόμα υπάρχαν λίγες περιπτώσεις μη χρωματισμενες! Θυμήσου ότι συνέλευση έτους είχε γίνει και πριν 2? μήνες, όχι προεκλογικά, πάλι για τα βιβλία! Κακό του κεφαλιού του. του όποιου τους πιστέψει ότι είναι παραταξιακές νίκες και όχι φοιτητικά κατορθώματα, και πάει και τους ψηφίσει αβίαστα! Τέρμα οι δικαιολογιες παιδιά, ελάτε στην συνελευση την Παρασκευη μετά την φυσικοχημεία (?) να βγάλουμε αποφάσεις σαν έτος μπας και καταφέρουμε τιποτα με τα βιβλία και με τα μαθήματα της σχολής (δομή, εξετάσεις, προγραμμα σπουδων και τα λοιπα)! Υ.Γ Παρακαλώ μην παρερμηνευθεί ο τόνος μου ή οι τόνοι μου Υ.Γ2 Ο ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ θα είναι εκεί! Viva Costas! ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤρί 20 Μαρ 2012, 8:58 pm
Re: Συνέλευση 2ου έτους στις 23/03 - 13.00 16 από Σοφια Κοιτάξτε παιδιά εγώ προσωπικά σπάστικα πάρα πολύ με αυτό που έγινε σήμερα...μόνο που δεν μας βάλανε στην μέση να μας τραβάνε...θεωρώ ότι και τα τρία πράγματα που θα μπορούσε να κάνει κανείς στην σχολή σήμερα μετά τις 3:00 θα έπρεπε να οργανωθούν καλύτερα...και το μάθημα το Μπουντουβή έπρεπε να γίνει άλλη μέρα γιατί πήγαμε και τους το είπαμε ότι υπήρχε συνέλευση..και τα αγγλικά να ερωτηθούμε για το πότε θα μπουν...και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν η κυρία έχει πάρει σύνταξη και μας κάνει χάρη που έρχεται και πρέπει να της κάνουμε τεμενάδες...Να είχαν κανονίσει να υπάρχει άλλος να μας κάνει κανονικός και όχι συνταξιούχος..Όπως και να έχει ας πάμε όλοι την Παρασκευή για να μιλήσουμε όμορφα και χωρίς τρολαρίσματα! ΠαράθεσηΤρί 20 Μαρ 2012, 9:11 pm
Re: Συνέλευση 2ου έτους στις 23/03 - 13.00 17 από BrAVeSirRObin Σοφια έγραψε: και χωρίς τρολαρίσματα! Doh! ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤρί 20 Μαρ 2012, 9:16 pm
Re: Συνέλευση 2ου έτους στις 23/03 - 13.00 18 από Σοφια Ακριβώς!! Δεν επιτρέπονται κύριε..αν προσπαθήσεις θα τις φας... (πλακίτσα.. ) ΠαράθεσηΤρί 20 Μαρ 2012, 9:20 pm
Re: Συνέλευση 2ου έτους στις 23/03 - 13.00 19 από 007 Κοίτα, πιστεύω κατάλαβες αυτά που είπα πρίν. Θα σου πω λοιπόν ότι αν ο Μπουντουβής δεν είχε θέσει το δίλημμα, εγώ προσωπικά θα πήγαινα στα Αγγλικά. Έχω ακούσει πολλούς να λένε ότι δεν θα πηγαίνουν αλλά εγώ θέλω πρώτα να πάω και μετά να το αποφασίσω αν τελικά το αποφασίσω. Οπότε 5 ή 15 ή 108 δεν με ενδιαφέρει, στο περασμένο εξάμηνο 2 από τους καθηγητές που παρακολουθούσα έκαναν μάθηαμ με 4 παιδιά. Ακόμη δεν ανέφερα το θέμα του καπνίσματος ως αιτία που έφυγα. Ήταν απλή αναφορά στην κατάσταση που ζούμε και σε στερεότυπα της άλλης συνέλευσης που πάνε να περάσουν στα πάντα. Επίσης δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει το φαινόμενο του να καπνίζουν άτομα στις αίθουσες και τα αμφιθέατρα (στα διαλλείματα) τον τελευταίο καιρό, αλλά εγώ το έχω δει επανειλλημένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αλλά θα ήθελα να σταματήσει. Και κατά το δυνατόν χωρίς να έρθω σε τριβή με κανέναν γιατί το θεωρώ κοινή λογική. Εγώ σου είπα ότι θα έρθω την Παρασκευή, ανεξάρτητα από το αν εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα ενδιαφέροντα στη σχολή κινούνται με παράξενους ρυθμούς. Μη σου πω ότι είναι ένα κίνητρο αυτό για να έρθω. Έχω και περιστατικά να σου αναφέρω, αλλά για να μην ξεφύγω έρχεσαι και το συζητάμε. Φυσικά είναι πρόθεση μου και πιστεύω κι αρκετών άλλων η κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά τουλάχιστον να βελτιωθεί. Και κάτι τελευταίο: Ξέρεις ότι δεν είναι σωστό να βάζουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα πάνω σε μαθήματα. Στην τελική, όποιος ενδιαφέρεται θα αφιερώσει λίγο χρόνο για να μείνει. Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΤρί 20 Μαρ 2012, 10:19 pm
Re: Συνέλευση 2ου έτους στις 23/03 - 13.00 20 από BrAVeSirRObin Δεν διαφωνούμε...ας ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα όμως... [offtopic]Τρελάθηκε ο εικαστικός designer του ΚΩΜΗΤΗ! Πήραν φωτιά τα Φώτοσοπ! Μπράβο στον σύντροφο sanjuuroku! Αύριο στην σχολή θα πραγματοποιηθεί έρανος για να φουλάρουμε το glx του sanjuuroku! Όλοι στην πύλη Κοκκινοπούλου στις 6 το πρωί! ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΤρί 20 Μαρ 2012, 11:47 pm