Re: Αλλαγή Τρόπου Διανομής Πάσο

12
Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου
H εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη λόγω εργασιών συντήρησης.

Σας ενημερώνουμε ότι τα υπάρχοντα Δελτία του ακ. έτους 2010-2011 θα ισχύουν μέχρι την 23 Οκτωβρίου 2011
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

13
Αναλυτικότερη ανακοίνωση από τον ΟΑΣΑ:
Παράταση της ισχύος των Δελτίων Ειδικού Εισιτηρίου για τους φοιτητές έγραψε:Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι παρατείνεται μέχρι και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 η ισχύς των Δελτίων Ειδικού Εισιτηρίου (πάσο) του Ακαδημαϊκού έτους 2010-2011, τα οποία έχουν στην κατοχή τους οι φοιτητές των Ανώτατων & Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Οι πρωτοετείς φοιτητές θα μπορούν έως τις 23 Οκτωβρίου 2011, να κάνουν χρήση μειωμένου κομίστρου στα συγκοινωνιακά μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ με την επίδειξη της Βεβαίωσης εγγραφής τους στο Τμήμα στο οποίο ανήκουν και της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.
Οι φοιτητές μπορούν να αναζητούν πληροφορίες για το ηλεκτρονικό πάσο στον δικτυακό τόπο: http://government.gov.gr/2011/09/26/20230/

14
Έτσι πληροφοριακά, ένα στατιστικό στοιχείο
Γενικά Στατιστικά

Αιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί : 69.175

Αιτήσεις που έχουν οριστικοποιηθεί : 52.962

Αιτήσεις που έχουν εγκριθεί από τις Γραμματείες : 16.844

Τρέχουσα Ώρα : 02/10/2011 16:38
Πηγή
...

Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο

15
Διαφωνώ κάθετα με τα 2,46€. Από που κι ως που να τα δώσουμε; Δημόσια δωρεάν παιδεία σου λέει μετά...
Επίσης, θα' θελα να καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά του υπευθύνου στο κατάστημα "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" που πήγα να παραλάβω το πάσο μου, ο οποίος όταν του έκανα την ερώτηση γιατί τα 2,46€ (για το κατάστημα;;) μόνο που δε με έβρισε. Το συγκεκριμένο κατάστημα (στην αγ. παρασκευή) το είχανε κάψει πριν 1,5 χρόνο περίπου. Γιατί άραγε..;

17
Εχμ, βασικά... πώς παρέλαβες το πάσο σου; Αφού δεν έχουν κλείσει ακόμα οι εγγραφές ώστε να αρχίσουν να εγκρίνονται εγγραφές και άρα και αιτήσεις. :?
Πήρε κανείς άλλος ήδη;

Τα 2€ υποτίθεται τα έδινε και πριν το ΕΜΠ (δεν το έχω διασταυρώσει). Εμένα αυτό που μου χτυπάει περισσότερο δεν είναι τα 2€, αλλά τα 46cents (ΦΠΑ δηλαδή). Από πού κι ως που ΦΠΑ σε μια τέτοια διαδικασία; Καλά το "κατάστημα της επιλογής σας" = μόνο Γερμανός είναι λίγο τραγελαφικό...

Τι σου είπε ο υπάλληλος περίπου;

18
Καλή ερώτηση. Εμένα φίλοι από άλλες σχολές μου ανέφεραν ότι ρώτησαν στην αντίστοιχη γραμματεία και τους είπαν ότι δεν έχει έρθει κάποιο έντυπο ή ο,τιδήποτε προς τη γραμματεία για επιβεβαίωση...
...

19
Το πήρα σήμερα το πρωί. Μου είπε χαρακτηριστικά: "αν δε θες να πληρώσεις άσε εδώ το πάσο και μη το πάρεις. Και ρώτα τη γραμματεία σου τι λεφτά είναι αυτά. Άλλωστε πληρώνατε και πριν τις σχολές όταν το παίρνατε" (...). Φυσικά ζήτησα το όνομα του και τον έκανα ρόμπα στον υπεύθυνο του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ