Εκδρομή 3ου έτους (2012-13)

1

Η αναχώρηση για την εκπαιδευτική εκδρομή του 5ου εξαμήνου, στην Πάτρα, θα γίνει από την στάση των λεωφορείων στη λεωφόρο Κατεχάκη (απέναντι από τη στάση του μετρό), την Πέμπτη 6/12 στις 8:00π.μ..

Ανακοίνωση

Μετά από συζητήσεις με αρκετούς συμφοιτητές του έτους μας και επειδή ο καιρός περνάει νομίζω θα πρέπει να αρχίσει μια πρώτη συζήτηση/ζύμωση περι εκδρομής... :D

Στο 1ο έτος, είχαμε την τύχη να πάμε στον Βόλο, οργανωμένα ως έτος, υπό τον συντονισμό της ίδιας της σχολής, και όσον αφορά οικονομικά θέματα, αλλά και γενικότερης οργάνωσης :T:

Σήμερα, και ας έχουν στενέψει και άλλο οι οικονομικές συνθήκες δύο χρόνια περίπου μετά, η οργάνωση μιας εκδρομής μπορεί να φαίνεται δύσκολη, πιστεύω όμως ότι είναι εφικτή 8-)

Το γενικότερο κλίμα που λαμβάνω είναι ότι παααρα πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να επαναληφθεί μια τέτοια εκδρομή, αλλά διστάζουν στο οργανωτικά κομμάτι...

Ας ξεκινήσει μια πρώτη συζήτηση εδώ και μια σειρά από ιδέες, γιατί είναι κρίμα να μην πάμε ενώ είναι κάτι εφικτό :bigbeer:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΔΩ => http://doodle.com/e73dereq2smkhp77 !!!!

:nuke: :nuke: :nuke:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος madadayo την Τετ 05 Δεκ 2012, 1:02 pm, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Λόγος: Προσθήκη επίσημης ανακοίνωσης
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

Re: Εκδρομή 3ου 'Ετους (2012-2013)

2
Το οργανωτικό κομμάτι παιδιά μην σας απασχολεί καθόλου το αναλαμβάνουμε και μόνοι μας με την μικρή βοήθεια κάποιου καθηγητή..το θέμα είναι το οικονομικό κομμάτι..προσωπικά πιστεύω ότι δεν μπορούμε να πάρουμε χρήματα από τη σχολή αυτή την εποχή..εσείς τι λέτε? Δική μου άποψη είναι ότι για να πάμε εκδρομή το μόνο που πρέπει να λυθεί είναι το οικονομικό..

Re: Εκδρομή 3ου 'Ετους (2012-13)

6
Λοιπόν, πως έχουν τα πράγματα...

Το 4ο ετος θα παει εκδρομή σε περίπου ένα μήνα από τώρα! Τα λεφτα που υπάρχουν διαθέσιμα για εκδρομή είναι συγκεκριμένα και προορίζονταν για την περσινή εκδρομή του 3ου ετους (τώρα 4ο)! Τα παιδιά που το οργανώνουν από πληροφορίες που έχω έριξαν την τιμή της προσφοράς τους για την Θεσσαλονική, και θα περισσέψει μέρος των χρημάτων, χωρίς να χρειαστεί να κοπούν μέρες από την εκδρομή του 4ου έτους στην Θεσσαλονικη, για να πάμε και εμείς :heart: :T:

Αυτό σημαίνει ότι, η εκδρομή του φετινού 3ου έτους, αν αυτή συμβεί, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ, όπως στο 1ο έτος... ;) Αλλά θα χρειαστεί λογικά ένα ποσό (δεν ξέρω νούμερο, αλλά πιστεύω κάτω από 70 ευρω/ατομο)

Για τη μείωση του κόστους, ένα καλό σενάριο είναι να μην πάμε μακρυά (όπως Θεσσαλονίκη) και να κινηθούμε νότια (λέγε με Πάτρα μάλλον...)...

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/11/2012, ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ (16:30) 10 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ!

ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''