Re: Group στο facebook για το πρώτο έτος

12
p.s. είμαι ΚΑΤΑ του κλειστού γκρουπ για τουσ λόγους που αναφέρατε , γιαυτο κατι το γκρουπ που έφτιαξα εγώ είναι ανοιχτό, όλοι μπορουν να δουν αν τυχών κάτι τουσ αφορά, απλά μόνο του έτουσ μας θα δεχόμαστε μέλη για ευνοιτουσ θεωρώ λόγους. όσο για τα πραγματα που χάνονται, ΓΙΑΥΤΟ υπάρχει το φόρουμ φίλε, γιαυτο είμαστε εμείς τώρα εδώ.

13
MakisH έγραψε:@michallsfloyd: δεν ανέφερα δυσκολία. Απλώς ξέρω (πολλά) παιδιά που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να έχουν facebook και τους καταλαβαίνω απόλυτα. Επίσης υπάρχει πολύς κόσμος που ενδιαφέρεται για τη σχολή αλλά δεν έχει facebook (διδακτορικοί φοιτητές, καθηγητές, μαθητές κτλ)

..........................................................
Προφανώς, όπως κάποιος δεν θέλει να έχει fb, κάποιος άλλος μπορεί να θέλει να μην έχει ούτε λογαριασμό στο forum. Η διαφορά είναι ότι εδώ δεν χρειάζεται να γραφτείς πουθενά για να διαβάσεις, ενώ πάντα υπάρχει η δυνατότητα της πλήρους ανωνυμίας. (και πολλά άλλα δευτερεύουσας σημασίας)

Καλή αρχή (και συνέχεια) όπως και να 'χει! :T:

Σωστός!

14
Γενικότερα το group δημιουργήθηκε για την καλύτερη γνωριμία των πρωτοετών και αυτό το θέμα στο foroum για την ενημέρωση των συμφοιτητών
μας για το group. Δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνετε το group, αφήστε τους ίδιους τους πρωτοετείς να διαπιστώσουν μόνοι τους τη χρησιμότητά του !
!!! Respect My Authoritah !!!

15
Βρε δεν κατακρίνουμε κανένα μέσο, ειδικά πριν αρχίσει καν να λειτουργεί... :P
Απλώς το ίδιο πράγμα γίνεται σε διάφορα έτη τον τελευταίο καιρό και έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα το οποίο τώρα δεν μπορείτε να το ξέρετε. Δυο θέματα έβαλα: το ότι είναι στο facebook και το ότι είναι κλειστό. Προσωπικά τουλάχιστον, απλώς επισημαίνω το πρόβλημα, καλώντας σας να το έχετε υπ' όψιν. :)

Α και φυσικά, καλωσήρθατε και στο forum και στη σχολή! Εύχομαι να σας κάνει μόνο να χαίρεστε! :D
michalisfloyd έγραψε:p.s. είμαι ΚΑΤΑ του κλειστού γκρουπ για τουσ λόγους που αναφέρατε , γιαυτο κατι το γκρουπ που έφτιαξα εγώ είναι ανοιχτό, όλοι μπορουν να δουν αν τυχών κάτι τουσ αφορά, απλά μόνο του έτουσ μας θα δεχόμαστε μέλη για ευνοιτουσ θεωρώ λόγους.
:T: :T: :T:
alkinoos έγραψε:Είναι διαφορετικό να μην επιθυμείς να συμμετέχεις σε ένα κοινωνικό δίκτυο που οι ίδιοι οι χρήστες του επέλεξαν να το μετατρέψουν σε χώρο έκθεσης της ιδιωτικότητας των ζωών τους
Κοίτα, αν θες την εκθέτεις, αν θες όχι. Το δύσκολο είναι να εμποδίσεις τους "φίλους" σου να σε εκθέτουν. Αλλά απλώς λες "παιδιά δεν θέλω" και γενικώς μπαλώνεται το θέμα. Έτσι κι αλλιώς πλέον στο fb υπάρχουν φωτογραφίες από όλους, είτε έχουν fb είτε όχι (κακώς). Παίρνεις απόφαση πώς θα το χρησιμοποιήσεις (καλή η παρομοίωση με το μαχαίρι). Υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην θέλει κάποιος να χρησιμοποιεί το fb αλλά αυτό ΚΑΠΩΣ μαζεύεται. Βέβαια όταν το μισό internet έχει συγκεντρωθεί στο facebook, σιγά σιγά αναγκάζεσαι κι εσύ να μπεις στο παιχνίδι... Έχει και τα καλά του το fb βέβαια, οπότε τα σταθμίζεις.
alkinoos έγραψε:αν αρκεστείς στη γνωριμία των συμφοιτητών σου μέσω fb, τότε είναι πολύ πιθανό να τελειώσεις τις σπουδές σου έχοντας δει τις φωτογραφίες από την καθημερινότητα πολλών από αυτούς, αλλά, φίλε μου, να μην έχεις γνωρίσει στην πραγματικότητα κανέναν!
Δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη σχέση το fb με αυτό... Έτσι κι αλλιώς μετά από λίγα εξάμηνα (2; 3; ) θα ξεχάσεις μερικούς συμφοιτητές σου που θα την ψιλοπαρατήσουν τη σχολή (στατιστικά μιλώντας). Οπότε θα μείνει μόνο η ιντερνετική σχέση.

ΥΓ: michalisfloyd, αν θες να παραθέσεις κάτι, μπορείς να το βάλεις μέσα σε quote:

Κώδικας: Επιλογή όλων

[quote="συγγραφέας"]κείμενο προς παράθεση[/quote]