Re: Ερωτήσεις & Σχόλια για την εαρινή εξεταστική 2011-12

43
EPAN έγραψε:Δηλαδή εάν κατάλαβα καλά εγώ ας πούμε που τώρα θα πάω 3ο έτος και πέρασα την Φυσική Ι στην εξεταστική του Ιανουαρίου δεν μπορώ να το ξαναδώσω για βελτίωση τον Σεπτέμβρη;
Όχι δεν δικαιούσαι, διότι δεν το πέρασες την χρονιά του...το πέρασες ένα χρόνο μετα ;) Αν το είχες περάσει τον Φλεβάρη του 2011, θα μπορούσες να το δώσεις βελτίωση μόνο στην εξεταστική του Σεπτέμβρη η οποία τελικά έσπασε σε δυο ;)

Από την στιγμή που το περνάς μια μεταγενέστερη εξεταστική από την 1η κανονική του (και όχι επαναληπτική) δεν μπορείς να το δώσεις βελτίωση.

Π.χ Αν χρωστάς Τεχνική (μιας που τώρα εισαι 2οετής) και το περάσεις τον Σεπτέμβρη με 5, δεν μπορείς να το ξαναδώσεις τον Φλεβάρη ή τον Σεπτέμβρη του 2013 για βελτίωση!
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

44
BrAVeSirRObin έγραψε:
EPAN έγραψε:Δηλαδή εάν κατάλαβα καλά εγώ ας πούμε που τώρα θα πάω 3ο έτος και πέρασα την Φυσική Ι στην εξεταστική του Ιανουαρίου δεν μπορώ να το ξαναδώσω για βελτίωση τον Σεπτέμβρη;
Όχι δεν δικαιούσαι, διότι δεν το πέρασες την χρονιά του...το πέρασες ένα χρόνο μετα ;) Αν το είχες περάσει τον Φλεβάρη του 2011, θα μπορούσες να το δώσεις βελτίωση μόνο στην εξεταστική του Σεπτέμβρη η οποία τελικά έσπασε σε δυο ;)

Από την στιγμή που το περνάς μια μεταγενέστερη εξεταστική από την 1η κανονική του (και όχι επαναληπτική) δεν μπορείς να το δώσεις βελτίωση.

Π.χ Αν χρωστάς Τεχνική (μιας που τώρα εισαι 2οετής) και το περάσεις τον Σεπτέμβρη με 5, δεν μπορείς να το ξαναδώσεις τον Φλεβάρη ή τον Σεπτέμβρη του 2013 για βελτίωση!
Νομίζω BrAVeSirRObin ότι κάνεις λάθος. Όταν δεν περνάς ένα μάθημα μέσα στην χρονιά του, ξαναγράφεσαι σε αυτό. Άρα είναι σαν να "μηδενίζεται το κοντέρ". Από τη στιγμή δηλαδή που ξαναγράφτηκε στο μάθημα και το έδωσε στην κανονική του περίοδο (Γενάρη) μπορεί να το βελτιώσει τον Σεπτέμβρη. Πχ εγώ που είμαι 4ο έτος και πέρασα Μαθηματικά 4 τον Ιούνιο μπορώ επίσης να δώσω για βελτίωση το μάθημα αυτό τον Σεπτέμβρη.

Να τονίσω ότι τα παραπάνω τα λέω βάσει λογικής. Καλό θα ήταν ΕΡΑΝ να ρωτήσεις τη γραμματεία από Δευτέρα (που νομίζω πως ανοίγει) και να ενημερώσεις κι εδώ για το τι έγινε! :)

45
Επιβεβαιώνω τα όσα λέει ο alex. Εφόσον έδωσες το μάθημα που χρωστούσες στην κανονική του εξεταστική, μπορείς να το δώσεις και στην επαναληπτική του Σεπτεμβρίου, ακόμα κι αν είσαι μεγαλύτερου έτους. Μάλιστα είχε φροντίσει να με διαφωτίσει και η γραμματεία πάνω στο θέμα, εφόσον σκοπεύω να βελτιώσω το επιλογής του Πολυμένη, που το έδωσα στην εξεταστική του Φεβρουαρίου.
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα

47
alex έγραψε: Νομίζω BrAVeSirRObin ότι κάνεις λάθος. Όταν δεν περνάς ένα μάθημα μέσα στην χρονιά του, ξαναγράφεσαι σε αυτό. Άρα είναι σαν να "μηδενίζεται το κοντέρ". Από τη στιγμή δηλαδή που ξαναγράφτηκε στο μάθημα και το έδωσε στην κανονική του περίοδο (Γενάρη) μπορεί να το βελτιώσει τον Σεπτέμβρη. Πχ εγώ που είμαι 4ο έτος και πέρασα Μαθηματικά 4 τον Ιούνιο μπορώ επίσης να δώσω για βελτίωση το μάθημα αυτό τον Σεπτέμβρη.

Να τονίσω ότι τα παραπάνω τα λέω βάσει λογικής. Καλό θα ήταν ΕΡΑΝ να ρωτήσεις τη γραμματεία από Δευτέρα (που νομίζω πως ανοίγει) και να ενημερώσεις κι εδώ για το τι έγινε! :)
Τότε αμα είναι έτσι, δεν συμφέρει να δίνεις μαθήματα τον Σεπτέμβρη που χρωστάς, διότι σε περίπτωση που δεν γράψεις καλά δεν μπορείς να τα βελτιώσεις, ενώ αν ''ξαναμηδενίσεις το κοντέρ'' και τα δώσεις σε χειμερινή ή εαρινή εξεταστική έχεις και άλλη μία ευκαιρία για βελτίωση τον αντίστοιχο Σεπτέμβρη...Κάπου χάνει σε λογική για μένα εδώ...Τέσπα αν έχει ρωτήσει και η Juliette22 πάσο...αλλά και πάλι πιο λογικό είναι το δικό μου σενάριο :bleh: :bleh: :bleh:
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

48
Το επιβεβαιώνω κι εγώ! Είχα πάει στην γραμματεία και μου το είπε μια κυριούλα εκεί ότι αν δώσεις μέσα στην χρονιά μπορείς να βελτιώσεις και πάλι.. :) Φυσικά όμως υπάρχει ένα μεγάλο μπέρδεμα με τα μαθήματα που δώθηκαν φέτος στην χειμερινή εξεταστική διότι μερικοί έδιναν αυτά που θα έδιναν τον Σεπτέμβρη.. :inlove: :razz: Ας ρωτήσει ο καθένας καλύτερα την γραμματεία ελπίζοντας να πάρει λογική απάντηση.. :roll:

49
Brave, πάρτο απόφαση, έτσι είναι!!!
Μπορείς να βελτιώσεις μόνο τον ίδιο Σεπτέμβρη που περνάς το μάθημα.
Και ναι, δεν συμφέρει να δίνεις χρωστούμενα τον Σεπτέμβρη αν δεν είσαι ευχαριστημένος με οποιονδήποτε προβιβάσιμο βαθμό. Από την άλλη, αν είναι να ξαναδώσεις το μάθημα πολύ μετά από όταν το παρακολούθησες δυσκολεύει η κατάσταση, οπότε ίσως είναι καλύτερα να τα δίνεις και τον Σεπτέμβρη.

50
madadayo έγραψε:Η βαθμολογία του μαθήματος βρίσκεται στη γραμματεία.

[source ntua chemical engineering sto fb]
Παρακαλώ όποιος μπορεί να διασταυρώσει-επιβεβαιώσει.

edit: πράγματι έχουν βγει τα αποτελέσματα στη γραμματεία. (3/9/2012)