Re: [5o] Μηχανική Φυσικών Διεργασιών Ι (2013-14) 31 από juliates Καλησπέρα παιδιά, μπορεί μήπως κάποιος που παρακολουθούσε φέτος να μου πει τι έκανε φέτος ο Ζιώμας (κυρίως εκτός από τη μηχανική ρευστών)? Ευχαριστώ! Τελευταία επεξεργασία από το μέλος juliates την Τετ 24 Σεπ 2014, 10:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: [5o] Μηχανική Φυσικών Διεργασιών Ι (2013-14) 32 από juliates Μάλιστα. Μήπως μπορείς να προτείνεις από που να διαβάσω διαχωρισμό μέσω κατακρύμνισης και κλίνες (γιατί όπως καταλαβαίνεις σημειώσεις δεν έχω )? Σε ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το μέλος juliates την Τετ 24 Σεπ 2014, 11:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: [5o] Μηχανική Φυσικών Διεργασιών Ι (2013-14) 33 από juliates Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ποστ το διάβασα, απλά δεν μπορώ να κάνω κάπου την αντιστοιχία των δύο αυτών ενοτήτων Υ.Γ. Bασικά με λίγο πιο προσεκτικό ψάξιμο νομίζω ότι τα βρήκα. Απλά κοιτούσα σε λάθος σημείο. Ευχαριστώ παιδιά!
Re: [5o] Μηχανική Φυσικών Διεργασιών Ι (2013-14) 34 από iwanna Μήπως έχει λύσει κάποιος τα θέματα του Μαρτίου 2014 και συγκεκριμένα το 3ο θέμα; Ευχαριστώ