Re: Αρχές κυτταρικής Βιολογίας & Βιοχημείας (2012-13) 22 από agnostikism παιδιά καλησπέρα.μπορεί να μου πει κανείς τι ειπώθηκε σήμερα στο μάθημα για την πρόοδο;θα γίνει τελικά;
Re: Αρχές κυτταρικής Βιολογίας & Βιοχημείας (2012-13) 23 από panos108 Λοιπόν, θα δοθεί την πρώτη βδομάδα μετά τα Χριστούγεννα (όχι όμως τη δευτέρα του μαθήματος), επίσης στο κομμάτι του κ.Τόπακα αν άκουσα καλά είναι μέσα τ κεφ 1,6,7 από το βιβλίο, από το κ.Χριστακόπουλο ότι έχουμε κάνει, ενώ από τη κα.Δετση επειδή δεν άκουσα καλά δεν θέλω να σου πψ κάτι λάθος και να σε κάψω. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding
Re: Αρχές κυτταρικής Βιολογίας & Βιοχημείας (2012-13) 24 από agnostikism Σε ευχαριστώ..Θα βγει πουθενά επίσημα ύλη καθώς και ημερομηνία;
Re: Αρχές κυτταρικής Βιολογίας & Βιοχημείας (2012-13) 25 από AnastasiaN Ημερομηνια θα ορισουμε εμεις μεταξυ μας εντος τηε εβδομαδας και θα τον ενημερωσουμε. Πρέπει να μη συμπίπτει με κάποια άλλη ώρα μαθήματος. Einmal ist keinmal
Re: Αρχές κυτταρικής Βιολογίας & Βιοχημείας (2012-13) 26 από aristotelis Να ρωτήσω.. Αφου η πρωτη θα γίνει αμέσως μετά τα χριστούγεννα τότε η δεύτερη πότε θα γίνει?? Στα καπάκια αμέσως μετά?? δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι πίθηκος
Re: Αρχές κυτταρικής Βιολογίας & Βιοχημείας (2012-13) 27 από panos108 θα πάρει σίγουρο το εξάμηνο2 βδομάδες παράταση άρα λογικά μετά από 2 βδομάδες από οτί γράψουμε People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding
Re: Αρχές κυτταρικής Βιολογίας & Βιοχημείας (2012-13) 28 από Σοφια Παιδιά έχει ακούσει κανείς τίποτα για το πότε θα συζητήσουμε την ημερομηνία για την πρόοδο? Εγώ είχα προτείνει να γίνει μια κάποιου τύπου ψηφοφορία όπως έγινε και για την εκδρομή μέσω forum αλλά πήρα την εκνευριστική απάντηση ότι δεν μπαίνουν όλοι εδώ..όπως και να έχει οι μέρες περνούν..πρέπει να κινηθούμε πιο γρήγορα!
Re: Αρχές κυτταρικής Βιολογίας & Βιοχημείας (2012-13) 29 από MakisH [offtopic]Σοφια έγραψε:Εγώ είχα προτείνει να γίνει μια κάποιου τύπου ψηφοφορία όπως έγινε και για την εκδρομή μέσω forum αλλά πήρα την εκνευριστική απάντηση ότι δεν μπαίνουν όλοι εδώ.. Αυτό ισχύει και είναι το ίδιο που είχα απαντήσει κι εγώ όταν είχε προταθεί το ίδιο πράγμα στην αντίστοιχη περίπτωση στο έτος μου. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τέτοιο τρόπο το forum για πολλούς λόγους. ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Αρχές κυτταρικής Βιολογίας & Βιοχημείας (2012-13) 30 από Σοφια [offtopic]Για πολλούς λόγους...όπως??? Εμένα η άποψη μου ήταν ότι αφού πρέπει να αποφασίσουμε σαν έτος για κάτι και αυτό πρέπει να γίνει αυτές τις μέρες καλό θα ήταν να γίνει μέσου του foroum που είναι των χημικών μηχανικών, δηλαδή ένα site ανεξάρτητο και με κάποια οργάνωση! Μάλιστα πιστεύω πως όλο αυτό θα έπρεπε να λυθεί μέσω internet γιατί πολύ απλά η πρόοδος είναι κάτι που αφορά πολλούς και μπορεί κάποιος να μην έρθει κάποια μέρα σχολή αλλά αν του δώσεις 2-3 μέρες να ψηφίσει κάποια στιγμή θα αποκτήσει επαφή με τον πολιτισμό και αν τον νοιάζει θα το κάνει κι από κει και πέρα ότι πουν η περισσότεροι! Απλό και γρήγορο..από κει και πέρα δεν κρίνω τουλάχιστον εγώ κατάλληλο για τέτοιες δουλειές ούτε το fb και ούτε είμαστε στο δημοτικό να ρωτάμε τον καθενα ξεχωριστά..Όπως και να έχει όμως επαναλαμβάνω ότι μέχρι Παρασκευή πρέπει να έχει τελειώσει το θέμα αν θελουμε να γράψουμε..οπότε αφού μερικοί δεν θέλουν να μπουν εδώ( γούστο τους και καμάρι τους και δεν είναι δουλειά μου να το κρίνω) να μαζευτούμε τουλάχιστον κάποια στιγμή να αποφασίσουμε..αλλιώς τι να κάνουμε υγεία!