Θέλεις να βοηθήσεις στο forum;

1
"Θέλω να βοηθήσω στο forum, τι μπορώ να κάνω;"

1. Να γράφεις!
Είναι τόσο απλό. Από γενικές συζητήσεις, μέχρι να βοηθάς με απορίες άλλων σε μαθήματα. Αν θες να το επισκέπτεσαι πιο συχνά, μπορείς να το βάλεις στα αγαπημένα σου ή ακόμα και να το ορίσεις ως αρχική σελίδα. Μπορείς επίσης να παρακολουθείς τα νέα του forum μέσω Facebook ή Twitter, και να ενημερώνεσαι για νέα μηνύματα μέσω RSS ή από το smartphone σου μέσω Tapatalk!

2. Να προσφέρεις υλικό!
Για μερικούς συμφοιτητές σου μπορεί να είναι πολύ σημαντικό να βρουν υλικό για κάποιο μάθημα. Μπορείς να δώσεις σημειώσεις σου, παλιά θέματα, αναφορές εργαστηρίων κτλ. Φυσικά, μόνο αν είσαι ο/η συγγραφέας αυτών. Αν θέλεις βοήθεια για να σκανάρεις ή για να ανεβάσεις υλικό, μίλα με τους συντονιστές. Αν θέλεις να μην "διαρρεύσουν" προς "περίεργα μέρη" οι σημειώσεις σου, μπορείς να μας ζητήσεις να βάλουμε κάποιο υδατογράφημα με πχ το ψευδώνυμό σου ή/και τη διεύθυνση της κοινότητας.

3. Να βοηθήσεις στη "Βιβλιοθήκη" του forum!
Αν μπορείς να συνεισφέρεις γράφοντας πληροφορίες για κάποια μαθήματα στη "Βιβλιοθήκη" της κοινότητας, τότε επικοινώνησε μαζί μας! Είναι τόσο απλό όσο να γράψεις ένα post!

4. Να το διαδώσεις!
Σου αρέσει αυτή η σελίδα; Πες για αυτήν και στους συμφοιτητές σου! Μήπως χρησιμοποιείς και το facebook; Κάνε "like" στη σελίδα του forum ή ακόμα και "share" ή "invite to like". Έτσι, θα βοηθήσεις και άλλους να μάθουν για αυτήν. Οι συμφοιτητές σου χρησιμοποιούν ένα κλειστό facebook group για να ενημερώνονται; Βάλε κάποιο link και εκεί! Τέλος, εξήγησέ τους γιατί είναι καλό να χρησιμοποιούν σελίδες ανοιχτής πρόσβασης, όπως το chemeng-ntua.gr. Αφού σου αρέσει! Α, έχουμε και σελίδα στο Twitter!

"Μπορώ να γίνω συντονιστής;"
Συνήθως οι συντονιστές προκύπτουν από προτάσεις των παλαιότερων προς τους νεότερους. Μερικά από τα κύρια κριτήρια είναι το ενδιαφέρον για την κοινότητα, η καλή διάθεση, το φιλότιμο, η αίσθηση δικαιοσύνης και ίσως κάποια ευχέρεια σε τεχνικά θέματα. Θέλουμε όμως να διατηρούμε το πλήθος στο ελάχιστο δυνατό, οπότε δεν μπορούν όλοι όσοι ικανοποιούν αυτά τα κριτήρια να γίνουν συντονιστές. Εξ' άλλου, ο ρόλος τους είναι καθαρά... συντονιστικός! Έτσι, μπορείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στην κοινότητα απλώς γράφοντας και, όταν χρειαστούμε ενισχύσεις, μπορεί να σας φωνάξουμε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Τρί 15 Σεπ 2020, 2:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.