Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 41 από MakisH Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την υπηρεσία ανταλλαγής συγγραμμάτων; Μόλις είδα (υπολόγισα) ότι αν δώσεις ένα βιβλίο σου δίνει 0.3 "μονάδες" ανά ευρώ αξίας του βιβλίου. Για να πάρεις όμως βιβλίο λέει κάπου πόσες "μονάδες" χρειάζεται; Επίσης, οι δηλώσεις ξεκινάνε το Σάββατο 17/3 από ότι λέει. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 29 Φεβ 2012, 8:23 pm
Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 42 από Σοφια Προσωπικά δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να "πουλήσω" ή να "αγοράσω" κάποιο σύγγραμμα!! Κι αυτό γιατί θεωρώ ότι τα συγγράμματα είναι δικαίωμα όλων των φοιτητών να τα παίρνουμε δωρεάν από την πολιτεία! Η παιδεία είναι δημόσια! Αυτό σημαίνει δωρεάν βιβλία! Σήμερα είδα παιδιά από μεγαλύτερα έτη να κρατούν τα βιβλία της θερμοδυναμικής που σε εμάς φέτος δεν δώθηκαν! Πρέπει να ομολογήσω ότι "ζήλεψα" λίγο..ειδικά όταν είδα το κόκκινο βιβλίο με τους πίνακες..θα ήθελα να το έχω στη βιβλιοθήκη μου και σε κάποιο πρόβλημά μου να το ανοίγω και να παίρνω τα στοιχεία που χρειάζομαι..σαν μηχανικός (έστω και νέα και άπηρη ακόμα.. ). Δεν θα το αγόραζα όμως έστω κι αν χρειαζόταν να το δανειστώ..και φυσικά ούτε θα το πουλούσα! ΠαράθεσηΤετ 29 Φεβ 2012, 8:59 pm
Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 43 από MakisH Σοφία, θέλω να δώσω κάποια βιβλία που δεν χρησιμοποιώ και να πάρω κάποια καλά βιβλία που δεν χρειαστήκαμε σε κάποιο μάθημα αλλά θα ήθελα να τα έχω γενικότερα. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 29 Φεβ 2012, 9:09 pm
Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 44 από Σοφια Να ξεκαθαρίσω ότι προφανώς και δεν κρίνω ούτε κατακρίνω κανέναν.. Άλλωστε δεν με αφορά. Απλά εκφράζω την αντίθεση μου στο συγκεκριμένο σύστημα. ΠαράθεσηΤετ 29 Φεβ 2012, 9:33 pm
Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 45 από alex MakisH έγραψε:Μόλις είδα (υπολόγισα) ότι αν δώσεις ένα βιβλίο σου δίνει 0.3 "μονάδες" ανά ευρώ αξίας του βιβλίου. Για να πάρεις όμως βιβλίο λέει κάπου πόσες "μονάδες" χρειάζεται; Νομίζω ότι για την "αγορά" βιβλίου υπάρχει πλήρης αντιστοιχία μονάδων και ευρώ (1 μονάδα = 1 ευρώ). Είχα σκεφτεί κι εγώ Μάκη να ξεφορτωθώ 2 βιβλία (του Πολυράκη και της τεχνικής μηχανικής του Μαρκέτου) αλλά βλέποντας ότι σε "κλέβουν" στις μονάδες που σου δίνουν τα απέσυρα. Άλλωστε μεταξύ μας ποιος θα επέλεγε τα 2 βιβλία αυτά; (ειδικά το 1ο ) ΠαράθεσηΤετ 29 Φεβ 2012, 10:28 pm
Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 46 από MakisH Για να πω κι εγώ τη γνώμη μου, πιστεύω ότι δεν είναι κακός ούτε ο Εύδοξος ούτε η δυνατότητα του να ανταλλάσσεις/επιστρέφεις συγγράμματα. Ο Εύδοξος είναι ένα πολύ πρακτικό σύστημα (ή τουλάχιστον πρακτικότερο από το προηγούμενο χάος) και το να ανταλλάσσεις/δίνεις συγγράμματα που δεν χρησιμοποιείς (ακόμα και με κάποιο κίνητρο όπως εδώ) θεωρώ ότι είναι κάτι καλό. Φυσικά, το να σε αναγκάζει εμμέσως κάποιος να καταφύγεις σε αυτή τη λύση χωρίς να το θες, ναι, είναι άσχημο. Όπως άσχημο είναι και το να σου λένε "βόλεψε το μάθημά σου να χωράει σε ένα βιβλίο" ή το "σου δίνω ό,τι χρειάζεσαι για τις εξετάσεις και μόνον αυτές". Κτλ κτλ κτλ... Δόξα τω Θεώ έχουμε μια πολύ καλή βιβλιοθήκη και συμφοιτητές πρόθυμους να δανείσουν βιβλία. Σε ευχαριστώ alex, όντως δείχνει αναμενόμενη μια τέτοια αντιστοιχία και όχι, δεν ελπίζω ιδιαίτερα ότι κάποιος θα τα επέλεγε... Έχω κάμποσα πάντως που μας τα έχουν δώσει απλώς για να μας δώσουν κάτι. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 29 Φεβ 2012, 10:33 pm
Περίοδος δήλωσης/παραλλαβής για το χειμερινό εξ. 2012-13 47 από MakisH Από την ιστοσελίδα του ΕΔΕΤ: Έναρξη διανομής διδακτικών συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου 2012 - 2013 έγραψε:Σας ενημερώνουμε πως η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2012 2013 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013. Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012. Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους. Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας τόσο οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών, όσο και αυτοί που είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ, δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα. Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου στο τηλέφωνο 210-7722100. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 18 Οκτ 2012, 10:33 am