Re: Εγγραφές Χειμερινών Εξαμήνων 2014-2015

23
Πήγα σήμερα στην γραμματεία και (μετά από αρκετά μεγάλη αναμονή) μου το διόρθωσαν. Μου είπαν ότι μάλλον έφταιγε η μικρή περίοδος που είχε "πέσει" το σύστημα, την Πέμπτη. Προτείνω να πας στην γραμματεία και συγκεκριμένα στον κύριο Α. Παπαδημητρίου που ασχολείται με ανάλογα θέματα (Τεχνική Υποστήριξη Η/Υ).

25
TheodoreC έγραψε:Στις εγγραφές, μέχρι και το 3ο εξάμηνο, πρέπει να δηλώνουμε και τις ξένες γλώσσες, ακόμη και αν έχουμε πάρει απαλλαγή; :S
Ναι. Απλά θα σβηστούν κάποια στιγμή.
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

27
Έχω κάνει εγγραφή αλλά εδώ και 3-4 μέρες δε μπορώ να μπω στην καρτέλα μου, δε λοντάρει ποτέ. Δε ξέρω αν θα αντιμετωπίσουν και κάποιοι άλλοι πρόβλημα και κατά πόσο θα τηρηθούν οι ημερομηνίες. Μας έρχεται κάτι στο mail ή φαίνεται κάτι στην καρτέλα οταν ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή;
Θα χορέψετε ...

28
@GK1992 Γενικά το σύστημα φαίνεται λίγο "κουρασμένο", εγώ το πέτυχα σε μια στιγμή διαύγειας και εκανα εγγραφή πριν 2-3 βδομάδες, αλλά απο τοτε δεν έχω ξανακαταφέρει να μπω...
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

30
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών εγγραφών και δηλώσεων μαθημάτων, λόγω των δυσχερειών που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα στη διαδικασία υποβολής, από την υπερφόρτωση του συστήματος.

Νέα καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Τετάρτη 29/10/2014.

Σημ. Ι: Όσοι εκ των φοιτητών έχουν ημιτελείς δηλώσεις σε εκκρεμότητα, οφείλουν να τις οριστικοποιήσουν μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα, διαφορετικά δε θα υπάρχει δυνατότητα καταχώρησής τους στο σύστημα.

Σημ. ΙΙ: Όσοι εκ των φοιτητών έχουν ημιτελείς δηλώσεις σε εκκρεμότητα και δεν τους δίνεται η δυνατότητα οριστικής υποβολής, παρακαλούνται να επικοινωνούν άμεσα με τη Γραμματεία.

Σημ. ΙΙΙ: Για την καλύτερη εξυπηρέτηση προτείνεται η είσοδος στο σύστημα κατά τις πολύ πρωινές ή πολύ βραδινές ώρες.
"I went numb when I learned to see..."