Re: Aπεργία Διοικητικών Pt 2 21 από TheodoreC Τελικά, αύριο, η σχολή θα παραμείνει κλειστή (γιατί μας έχουν ψιλομπερδέψει όλα αυτά που συμβαίνουν); ~T.C. ΠαράθεσηΚυρ 15 Ιουν 2014, 11:11 pm
Re: Aπεργία Διοικητικών Pt 2 22 από KiritoShu TheodoreC έγραψε:Τελικά, αύριο, η σχολή θα παραμείνει κλειστή (γιατί μας έχουν ψιλομπερδέψει όλα αυτά που συμβαίνουν); Όλα είναι ρευστά.. Αν και το πιθανότερο, υπό τις δοθείσες συνθήκες, είναι ότι αύριο θα είμαστε κλειστά. Τώρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, απλά αναμένουμε να δούμε αν οι διοικητικοι θα είναι ευχαριστημένοι από την τελευταία υπόσχεση της κυβέρνησης (πλέπε προηγούμενο ποστ μου) και χαλαρώσουν τη στάση τους στην αυριανή τους συνέλευση..... Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΚυρ 15 Ιουν 2014, 11:22 pm
Re: Aπεργία Διοικητικών Pt 2 23 από 007 Κάνα νέο από το μέτωπο; Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΔευ 16 Ιουν 2014, 9:06 am
Re: Aπεργία Διοικητικών Pt 2 24 από KiritoShu 007 έγραψε:Κάνα νέο από το μέτωπο; Στο φατσοβιβλιο λέγεται ότι η κατεχακη παραμένει κλειστή και σήμερα Edit: και στο mqn γράφεται ότι οι πύλες είναι κλειστές Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 16 Ιουν 2014, 9:11 am
Re: Aπεργία Διοικητικών Pt 2 25 από KiritoShu Ανακοίνωση της Πρυτανείας και των μελών της Συγκλήτου για τη διαθεσιμότητα των Διοικητικών Υπαλλήλων του Ε.Μ.Π. 15 Ιουνίου 2014 Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΔευ 16 Ιουν 2014, 9:59 am
Re: Aπεργία Διοικητικών Pt 2 26 από TheodoreC Έχουμε κάποιο νέο από τη σημερινή συνέλευση; ~T.C. ΠαράθεσηΔευ 16 Ιουν 2014, 1:26 pm
Re: Aπεργία Διοικητικών Pt 2 27 από juliette22 Νομίζω ότι είναι ακομα σε εξέλιξη 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΔευ 16 Ιουν 2014, 1:31 pm
Re: Aπεργία Διοικητικών Pt 2 28 από Papajim202 Μολις ενημερωθηκα οτι τελειωσε η συνελευση των διοικητικων. Αποφασιστηκε συνεχιση των κινητοποιησεων μέχρι να εξασφαλιστουν ολες οι θεσεις εργασιας που ειχαν υποσχεθει-συμφωνησει. Περαιτερω πληροφοριες οταν βγει η ανακοινωση. “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” ΠαράθεσηΔευ 16 Ιουν 2014, 2:23 pm
Re: Aπεργία Διοικητικών Pt 2 29 από Engegen Ερώτηση: Έτσι γίνεται κάθε χρόνο στο ΕΜΠ δλδ μια απεργιακή ακινητοποίηση λόγω διοικητικών(& όχι μόνο) ανα εξάμηνο;; ΠαράθεσηΔευ 16 Ιουν 2014, 2:39 pm
Re: Aπεργία Διοικητικών Pt 2 30 από zavos griega έγραψε:Πάντα υπάρχει μια αφορμή για καταλήψεις, κλειστές σχολές και γενικά για διάφορες κινητοποιήσεις. Καλωσήρθατε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο! Ξέρετε τι μ'αρέσει πάρα πολύ σε αυτό το φόρουμ; ότι οι αντμινς και γενικά ο κύριος κορμός των μελών του πασχίζει για τη μη πολιτικοποίηση του φόρουμ και αφορίζει με κάθε προσπάθεια τις λέξεις "κόμματα,παρατάξεις,πολιτική", αλλά ταυτόχρονα πέφτει συνέχεια σε αντιφάσεις. Γιατί κοίτα να δεις που, λοιπόν τελικά, το παραπάνω σχόλιο του συνάδελφου griega είναι η πολιτική σε όλο της το μεγαλείο και μάλιστα και κομματική, αφού δε διαφέρει σε τίποτα από τα λεγόμενα του τέως Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κεδίκογλου. Οπότε καλό θα είναι να το καταλαβαίνουν αυτό οι νέοι συναδέλφοι που ρωτάν ( απολύτως λογικά ) για το αν συμβαίνουν κλειστές σχολές κάθε χρόνο. Γιατί τα λόγια του συνάδελφου griega είναι απίστευτα επικίνδυνα ( παρόλο που το έγραψε σαν χιούμορ-καυστικά) για την κοινωνία. "Πάντα υπάρχει μια αφορμή για καταλήψεις, κλειστές σχολές και γενικά για διάφορες κινητοποιήσεις."-----> σιγά μωρέ , θα απολυθούν 100-150 εργαζόμενοι, δηλαδή περίπου 100-150 οικογένειες δε θα έχουν να φάνε. αλλά δεν πειράζει, το αξίζουν γιατί είναι βαλτοί από τα κόμματα με βίσματα(??????????? αποδείξεις ποτέ και πουθενά). και στο κάτω κάτω τι με ενδιαφέρει εμένα; δεν είναι ο πατέρας μου που θα απολυθεί. Εγώ το πτυχίο μου θέλω και όλα τα άλλα είναι υπέροχα. Φιλικά Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zavos την Δευ 16 Ιουν 2014, 4:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. ΠαράθεσηΔευ 16 Ιουν 2014, 3:38 pm