Re: Εγγραφές πρωτοετών: πληροφορίες και ερωτήσεις (2013-14) 21 από AnastasiaN Ανακαλείται η παράγραφος Β., που τόσο συζητήθηκε Προφανώς είναι αδύνατο να ξεκινήσουν οι εγγραφές Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΔευ 30 Σεπ 2013, 10:24 am
Re: Εγγραφές πρωτοετών: πληροφορίες και ερωτήσεις (2013-14) 22 από MakisH αϊ-ο έγραψε:Οι διαγραφές? Αχαχαχαχααχχαχα Έχω μια ισχυρή εντύπωση ότι ο Nickk αναφέρεται στη διαδικασία διαγραφής ενός φοιτητή από μια σχολή στην οποία έχει ήδη γραφτεί, με σκοπό να εγγραφεί σε μια άλλη σχολή στην οποία πέρασε φέτος. Έχουν παρουσιαστεί σχετικές ερωτήσεις σε διάφορα σημεία στο facebook. Δε νομίζω ότι διψάει για αίμα "αιωνίων". ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 30 Σεπ 2013, 2:41 pm
Re: Εγγραφές πρωτοετών: πληροφορίες και ερωτήσεις (2013-14) 23 από Researcher Καλησπέρα, απ' ότι κατάλαβα, μετά τα σημερινά, ξεχνάμε τις εγγραφές και αυτή την εβδομάδα, έτσι δεν είναι; Ήθελα επίσης να ρωτήσω, αν υπάρχει περίπτωση να χαθεί το πρώτο εξάμηνο! Ακούγονται διάφορα και δε ξέρω τελικά τι είναι αλήθεια και τι όχι... Στη περίπτωση που υπάρχει τέτοια περίπτωση, τι ακριβώς συμβαίνει μετά; ΠαράθεσηΔευ 30 Σεπ 2013, 3:24 pm
Re: Εγγραφές πρωτοετών: πληροφορίες και ερωτήσεις (2013-14) 24 από Michalis3 Μάλλον εγγραφές δε θα γίνουν αυτή την εβδομάδα. Όσο για το εξάμηνο, θα ανησυχούσα αν ήμουν στη θέση σου εφόσον χαθούν δυο ακόμα εβδομάδες τουλάχιστον. Συνήθως όμως παίρνει παράταση όλο το διδακτικό έτος. ΠαράθεσηΔευ 30 Σεπ 2013, 3:37 pm
Re: Εγγραφές πρωτοετών: πληροφορίες και ερωτήσεις (2013-14) 25 από Researcher Ευχαριστώ Μιχάλη για την απάντηση σου! Ελπίζω να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να γίνουν τελικά κάποια στιγμή οι εγγραφές μας... Απλά γύρω- γύρω ακούγονται διάφορα και δεν έχω ιδέα τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οπότε είπα να ρωτήσω! ΠαράθεσηΔευ 30 Σεπ 2013, 3:44 pm
Re: Εγγραφές πρωτοετών: πληροφορίες και ερωτήσεις (2013-14) 26 από Researcher Αυτό σκεφτόμουν και εγώ, γιατί τα μαθήματα μας είναι μια "αλυσίδα", όμως σαν λύση μου φαινόταν κάπως περίεργη- να "τραβηχτούν", δηλαδή, όλα τα εξάμηνα πίσω! ΠαράθεσηΔευ 30 Σεπ 2013, 3:50 pm
Re: Εγγραφές πρωτοετών: πληροφορίες και ερωτήσεις (2013-14) 27 από panos108 Νομίζω αυτό γίνεται, και είναι το πιο μη περίεργο. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΔευ 30 Σεπ 2013, 4:21 pm
Re: Εγγραφές πρωτοετών: πληροφορίες και ερωτήσεις (2013-14) 28 από Nickk αϊ-ο έγραψε:Οι διαγραφές? Αχαχαχαχααχχαχα Στις διαγραφές που αφορούν σε φοιτητές που έκαναν 10 %, που ξανάδωσαν πανελλήνιες και πέρασαν σε κάποια άλλη σχολή κ.λπ. Ίσως η λέξη αυτή, όταν βρίσκεται μόνη της, να παραπέμπει αλλού. ΥΓ. MakisH ευχαριστώ για την απάντηση, μέσα έπεσες! Study at ΕΜΠ they said... It will be fun they said... ΠαράθεσηΔευ 30 Σεπ 2013, 4:23 pm
Re: Εγγραφές πρωτοετών: πληροφορίες και ερωτήσεις (2013-14) 29 από αϊ-ο Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Πάντως να χαθεί το εξάμηνο είναι λίγο τραβηγμένο. Δεν έχει γίνει και ποτέ. Συνήθως παρατείνονται όλα. Και άλλες 2-3 εβδομάδες να κρατήσει όλο αυτό (που το απεύχομαι), τα μαθήματα έχουν περιθώριο να γίνουν. In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΔευ 30 Σεπ 2013, 5:41 pm
Re: Εγγραφές πρωτοετών: πληροφορίες και ερωτήσεις (2013-14) 30 από panos108 ναι ειναι τραβιγμένο και πολύ μάλιστα, άλλα πριν αρκετά χρόνια που είχε χαθεί αυτό έγινε. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΔευ 30 Σεπ 2013, 5:47 pm