Re: Εγγραφές πρωτοετών: πληροφορίες και ερωτήσεις (2013-14)

22
αϊ-ο έγραψε:Οι διαγραφές? Αχαχαχαχααχχαχα
Έχω μια ισχυρή εντύπωση ότι ο Nickk αναφέρεται στη διαδικασία διαγραφής ενός φοιτητή από μια σχολή στην οποία έχει ήδη γραφτεί, με σκοπό να εγγραφεί σε μια άλλη σχολή στην οποία πέρασε φέτος. Έχουν παρουσιαστεί σχετικές ερωτήσεις σε διάφορα σημεία στο facebook. Δε νομίζω ότι διψάει για αίμα "αιωνίων".

23
Καλησπέρα, απ' ότι κατάλαβα, μετά τα σημερινά, ξεχνάμε τις εγγραφές και αυτή την εβδομάδα, έτσι δεν είναι; :(
Ήθελα επίσης να ρωτήσω, αν υπάρχει περίπτωση να χαθεί το πρώτο εξάμηνο! Ακούγονται διάφορα και δε ξέρω τελικά τι είναι αλήθεια και τι όχι...
Στη περίπτωση που υπάρχει τέτοια περίπτωση, τι ακριβώς συμβαίνει μετά; :shock:

24
Μάλλον εγγραφές δε θα γίνουν αυτή την εβδομάδα. Όσο για το εξάμηνο, θα ανησυχούσα αν ήμουν στη θέση σου εφόσον χαθούν δυο ακόμα εβδομάδες τουλάχιστον. Συνήθως όμως παίρνει παράταση όλο το διδακτικό έτος.

25
Ευχαριστώ Μιχάλη για την απάντηση σου! :) Ελπίζω να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να γίνουν τελικά κάποια στιγμή οι εγγραφές μας...
Απλά γύρω- γύρω ακούγονται διάφορα και δεν έχω ιδέα τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οπότε είπα να ρωτήσω! ;)

28
αϊ-ο έγραψε:Οι διαγραφές? Αχαχαχαχααχχαχα
Στις διαγραφές που αφορούν σε φοιτητές που έκαναν 10 %, που ξανάδωσαν πανελλήνιες και πέρασαν σε κάποια άλλη σχολή κ.λπ. Ίσως η λέξη αυτή, όταν βρίσκεται μόνη της, να παραπέμπει αλλού.

ΥΓ. MakisH ευχαριστώ για την απάντηση, μέσα έπεσες! :T:
Study at ΕΜΠ they said... It will be fun they said...

29
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Πάντως να χαθεί το εξάμηνο είναι λίγο τραβηγμένο. Δεν έχει γίνει και ποτέ. Συνήθως παρατείνονται όλα. Και άλλες 2-3 εβδομάδες να κρατήσει όλο αυτό (που το απεύχομαι), τα μαθήματα έχουν περιθώριο να γίνουν.
In my glass coffin.
I'm waiting.