Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 21 από αϊ-ο Αχά!! Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ!! In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΠαρ 22 Οκτ 2010, 11:50 pm
Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 22 από MakisH Το είπανε και το κάνανε. Τέρμα οι ασάφειες και τα παραθυράκια. Τέρμα η ελπίδα ότι ένα δίτομο σύγγραμμα θεωρείται ένα σύγγραμμα. Βλέπουμε και επισήμως ότι 1 σύγγραμμα = 1 βιβλίο = 1 τόμος = αυτό που καταλαβαίνετε. Χωρίς "ειδικές περιπτώσεις" όπου ο 2ος τόμος έμπαινε σαν "βοηθητικό" κτλ. Η λίστα συγγραμμάτων μου αρέσει. Ο Εύδοξος μου αρέσει. Το να μην δίνει κάθε καθηγητής 15 βιβλία σε ένα μάθημα μου ακούγεται λογικό. Αυτό όμως όχι και καταστρέφει το καλό που έγινε με τα δυο παραπάνω (λίστα + Εύδοξο)... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 07 Οκτ 2011, 10:06 pm
Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 23 από Σοφια Μια ερώτηση έτσι για διευκρίνηση..σε περίπτωση που τα άλλα βιβλία που δεν δίνονται χρειάζονται για το μάθημα τα αγοράζουμε εμείς?? Πέρα από την ερώτηση ήθελα να σημειώσω το εξής γεγονός. Πρόσφατα πήγα στην γραμματεία της σχολής μας και ζήτησα μια βεβαίωση σπουδών. Η ευγενέστατη κυρία που με εξυπηρέτησε (και μάλιστα γρήγορα!) επέμενε για το αν είμαι σίγουρη ότι θέλω την βεβαίωση για το 2010- 2011 ή αν την θέλω για το 2011-2012 γιατί όπως μου είπε τους βάζουν όρια στις σπατάλες τους και θα έπρεπε αν έκανα λάθος να ξοδέψουμε κι άλλη φωτοτυπία..Το γεγονός είναι πραγματικό! Μήπως έχουμε ξεφύγει εντελώς όμως?? Αυτή είναι η λύση για την ελληνική οικονομία να μην δίνουν τα απαραίτητα βιβλία στους φοιτητές και να κόβουν τις χρηματοδοτήσεις στα ελληνικά και ναι δημόσια πανεπιστήμια όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους? ΠαράθεσηΠαρ 07 Οκτ 2011, 10:18 pm
Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 24 από AnastasiaN [offtopic]Η φωτοτυπία μας μάρανε τώρα? Τα φώτα που καίνε νύχτα μέρα , ή η θέρμανση δεν είναι σπατάλη? Για να μιλήσω για τέτοιου επιπέδου σπατάλες αφου το έχουμε ξεφτιλήσει τόσο.. Από τα βιβλία και τα εργαστήρια κόβουμε γιατί είμαστε νούμερα! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠαρ 07 Οκτ 2011, 11:40 pm
Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 25 από juliette22 Μάλιστα...δηλαδή στα Ρευστά τα παιδιά θα πάρουν έναν από τους 2 τόμους?? (-δεν το συζητώ για τους Τανυστές, αυτοί έχουν κοπεί από πέρσι, αφού δεν χρειάζονταν πουθενά!!) 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΣάβ 08 Οκτ 2011, 2:46 am
Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 26 από madadayo ναι... δυστυχώς είναι μία πραγματικότητα. το θέμα γνωστοποιήθηκε εν μέσω κατάληψης.... και όπως καταλαβαίνει κανείς, με τη σχολή να μη λειτουργεί δεν υπήρξε κάποια άμεση ενημέρωση... επιπλέον, το ΕΜΠ δεν ανανέωσε τη σύμβαση με τον οίκο ELSEVIER... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 08 Οκτ 2011, 10:52 am
Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 27 από MakisH Εθελοντική δράση «Εύδοξος+» για την ανταλλαγή ακαδημαϊκών συγγραμμάτων έγραψε:Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εύδοξος» για την ηλεκτρονική παραγγελία συγγραμμάτων, υλοποιείται φέτος η νέα δράση «Εύδοξος+» για την ανταλλαγή χρησιμοποιημένων συγγραμμάτων μεταξύ φοιτητών του ίδιου Τμήματος. Πρόκειται για ένα εθελοντικό πρόγραμμα μέσω του οποίου φοιτητές μπορούν να διαθέτουν σε συμφοιτητές τους τα συγγράμματα παλαιότερων ετών, που δεν χρειάζονται πλέον για τις σπουδές τους, με πλεονεκτήματα για τους ίδιους και για τα Ιδρύματα. Με την έναρξη διανομής των συγγραμμάτων, στις 24/10/2011, κάθε φοιτητής μπορεί να επιλέξει εάν θα παραγγείλει νέο σύγγραμμα μέσω του http://eudoxus.gr/ ή θα διαλέξει ένα χρησιμοποιημένο, μέσω του https://service.eudoxus.gr/student/#eudoxusplus, εφόσον είναι διαθέσιμο από συμφοιτητές του. Οι φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα κερδίζουν πιστωτικές μονάδες, τις οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιούν για τη δωρεάν απόκτηση επιπλέον συγγραμμάτων, ενώ στο τέλος του εξαμήνου θα συμμετέχουν σε ηλεκτρονική κλήρωση για την απόκτηση ψηφιακών συσκευών και υπηρεσιών ευρυζωνικότητας. Όλοι οι ενεργοί φοιτητές λαμβάνουν από σήμερα ενημερωτικό υλικό με αναλυτικές οδηγίες. Η συγκεκριμένη εθελοντική δράση, που εφαρμόζεται σε πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, συμβάλλει στην εξοικονόμηση πόρων, έχει σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη και αναδεικνύει τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συλλογικότητας Εντάξει, μας δουλεύουν, έτσι; Τους έπιασε ξαφνικά πόνος για τον εθελοντισμό και λέει αυτό γίνεται σε πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Μήπως εκεί όμως τα αγοράζουν τα βιβλία οπότε υπάρχει ανάγκη; Πάντως θα ήταν μια ιδέα (αν ενδιαφέρεστε) να δανείζουμε οι μεγαλύτεροι βιβλία στους μικρότερους, τουλάχιστον δεύτερους τόμους κτλ. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 13 Οκτ 2011, 8:29 pm
Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 28 από juliette22 Μη φτιάξουν ένα καινούριο πρόγραμμα, αμέσως να το χαλάσουν!! Σα λαχειοφόρο αγορά τον κάναν τον Εύδοξο... @MakisH: Συμφωνώ με την προοπτική συνεργασίας φοιτητών διαφόρων ετών, γιατί έτσι θα έρθουμε σε επαφή και με περισσότερους συμφοιτητές, οπότε θα μπορούμε να συντονιστούμε καλύτερα όταν θα θέλουμε να πάρουμε αποφάσεις σα σχολή σχετικά με τη λειτουργία της και τα προβλήματα της.Εφόσον θα ερχόμαστε σε επαφή με νεότερους και με παλιότερους θα βρίσκουμε πιο εύκολα τις ελλείψεις της. 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΠαρ 14 Οκτ 2011, 1:30 am
Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 29 από MaHaHoU Αχ αχ...θυμάμαι καλή(/κακή) ώρα τότε που ήμουν 2ο έτος και μου το λέγαν ότι θα γίνει έτσι τελικά με τον εύδοξο αλλά ήθελα από μέσα μου να πιστεύω πως όχι. Τελικά κάποιοι όταν φωνάζαν και κάναν παραστάσεις διαμαρτυρίας είχαν δίκιο, αλλά ποιος άκουγε? Δεν χαίρομαι καθόλου για τις επόμενες γενιές φοιτητών που θα ρθουν...Κάποια από αυτά τα βιβλία είναι πανάκριβα και απαραίτητα μελλοντικά στην εργασία μας. Μου φαίνεται αδύνατο να τα δώσω και να μην τα πάρω ποτέ πίσω, όχι από εγωισμό προς θεού αλλά...θα τα χρειάζομαι σίγουρα! この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΠαρ 14 Οκτ 2011, 1:31 am
Re: Αλλαγή συστήματος παραλαβής συγγραμμάτων 30 από juliette22 Καλά δεν είπα να τα χαρίσουμε κιόλας...! Για καμιά εργασία αν θέλουν τα παιδιά ή να περάσουν το μάθημα. Και όχι σε αγνώστους. Εξυπακούεται ότι θα πρέπει να γνωριστούμε, κ να ανταλλάξουμε 2 κουβέντες πριν αρχίσουμε τους δανεισμούς. Ούτε εγώ με φαντάζομαι να δίνω επ'αόριστον αρκετά από τα βιβλία που ήδη πήρα 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΠαρ 14 Οκτ 2011, 1:37 am