Re: Aναβολή εξέτασης μαθημάτων

31
Τα μαθήματα ξεκινάνε την Πέμπτη 21/11 ενημερωτικά.

Η προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη (21/11), εξέταση του μαθήματος «Μαθηματικά Ι» αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία εξέτασης θα ανακοινωθεί σύντομα, μαζί με όλων των άλλων μαθημάτων των οποίων η εξέταση έχει αναβληθεί.

σύμφωνα με αυτό.
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

32
Τελικά είναι σίγουρο οτι τα μαθηματικά 1 χάθηκαν σήμερα λόγω της κατάληψης του ΣΕΜΦΕ; Και αν τελικά είναι έτσι, ξέρει κάποιος πότε έχουν ξανά συνέλευση στη ΣΕΜΦΕ;Την άλλη Τρίτη και Τετάρτη θα δοθούν δηλαδή τα μαθηματικά 2 και η Φυσική ή όχι;;

33
Προς αποφυγή παραξηγήσεων, μια υπόθεση έκανα... Μπορεί να είναι και τελείως ανεδαφική.. Μη με παίρνετε στα σοβαρα ορισμένες φορες... isp δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ άλλο πλέον εκτός από υπομονή.. (αν και η δική μου έχει σχεδόν εξαντληθει). Σχετικά με τα Μαθ ΙΙ και φυσ ΙΙ μπορεί να υπάρξουν άλλοι ανασταλτικοί παραγοντες έτσι όπως πάμε (βλέπε τις τελευταίες εξελίξεις στο τοπικ της τελευταίας συνέλευσης)... Και για να σου απαντήσω στο πότε έχει συνέλευση η ΣΕΜΦΕ, αυτό είναι την Τρίτη.. Και κάτι ακόμα.. Για τα μαθηματα επιλογής του 1ου εξαμήνου που δίνονται αύριο και προσφέρονται από τη ΣΕΜΦΕ δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση.. Άλλα ο συλλογισμός μου ήταν μάλλον άτοπος..Σόρρυ για την αναστάτωση
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

34
isp έγραψε:Τελικά είναι σίγουρο οτι τα μαθηματικά 1 χάθηκαν σήμερα λόγω της κατάληψης του ΣΕΜΦΕ; Και αν τελικά είναι έτσι, ξέρει κάποιος πότε έχουν ξανά συνέλευση στη ΣΕΜΦΕ;Την άλλη Τρίτη και Τετάρτη θα δοθούν δηλαδή τα μαθηματικά 2 και η Φυσική ή όχι;;
τα μαθηματικά αναβλήθηκαν λόγω του συλλαλητηρίου στα προπύλαια. συμφωνα με την απόφαση της προηγούμενης ΓΣ υπάρχει κλειστή σχολή την ώρα των συλλαλητηρίων πορειών. τουλάχιστον αυτή είναι η ενημέρωσή μου
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One