1η φορουμοσυνάντηση - Σάββατο 3/11 16:00 @Μετρό Παν/μιο

1
Μετά τους ΗΜΜΥ και τους ΣΕΜΦίτες, ήρθε η ώρα, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια ζωής, να κάνουμε κι εμείς μια "φορουμοσυνάντηση", να πιούμε ένα κρασί, να φάμε ένα μεζεδάκι, να βρεθούμε πιο κοντά, να γνωριστούμε! (και ο καφές καλός είναι βέβαια, για το πρωί)

ΠΟΤΕ; Αυτό πρέπει να το αποφασίσουμε... Δύσκολη αυτή η βδομάδα, οπότε κανονίζουμε για την επόμενη! Ψηφίστε εδώ!
ΠΟΥ; Θέλουμε ένα μέρος κατά προτίμηση στο κέντρο ή κοντά σε μετρό, εύκολα προσβάσιμο, με άνεση χώρου και βέβαια... "φοιτητικές" τιμές.
Πείτε προτάσεις και δηλώστε ενδιαφέρον!
:eating: :bigbeer: :wave:

Re: 1η φορουμοσυνάντηση @Πότε; @Πού;

2
And so it goes the first vote for 'when' !
Για μέρος : καφέ -> Θησείο ή Ζωγράφου
για μπύρα : :D Εξάρχεια είναι το Βierhof ιδιαίτερα φιλικό σε φοιτητές,
ε, και έπειτα κλασσικές μπυραρίες βρίσκουμε στο κέντρο (φάση Beer academy απέναντι από Πολυτεχνείο Πατησίων),
ενώ είναι αξιόμαχη σε ποιότητα και τιμές η Vale vale στην Αργυρούπολη.
για φαγητό και κρασί : προτείνω δίχως δισταγμό κάποιο από τα μαγαζιά 'λαδόκολλα' (είναι αλυσίδα)
όπου έχει ποιοτικό φαγητό και βγαίνει πάνω κάτω το άτομο 10Ε.
Chemical Engineers are the present day's Alchemists.

3
Πάρτε και από μένα απάντηση!!

Για καφεδάκι ή μπύρα (γιατί για κάτι τέτοιο το κόβω τελικά να κανονίζουμε), απλά να επισημάνω ότι θα χρειαστούμε μαγαζί με αρκετό χώρο, αν είναι να μαζευτούμε >5.

Έτσι θα πρότεινα Booze (ξέρω έχει κόσμο και βαβούρα, αλλά νμζω τα μεσημεροαπογεύματα είναι καλά) και Bios, που έχει τραπέζια σε ξεχωριστές αίθουσες και δε θα ενοχλούμε κι εμείς τους υπόλοιπους θαμώνας του μαγαζιού.

Πες κι εσύ ρε MakisH, πού πηγαίνατε για καφέ μετά τις εξορμήσεις του ΠΟΦΠΑ?
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα

4
Δεν πάμε και τόσο κεντρικά μωρέ... Γυρνάμε με τα πόδια όλη την Αθήνα και όπου καταλήξουμε!
Οι ΗΜΜΥ πάντως συνηθίζουν να βρίσκονται στο σταθμό Μοναστηράκι και να πηγαίνουν κάπου ανάμεσα Μοναστηράκι-Θησείο. Δεν έχω κάτσει ποτέ εκεί, αλλά νομίζω είναι λίγο πατείς-με-πατώ-σε.

6
Ισχύει απόγευμα σε αυτή την περιοχή γίνεται χαμός!
Εμένα μου άρεσε η ιδέα του Buzz είναι μια χαρά τα μεσημεραπογεύματα.!
Επίσης αν πηγαίναμε για φαγητό λαδόκολα σίγουρα!
Επίσης αν θέλουμε κανα ποτάκι με ποικιλίες και πιο βράδυ μπορούμε να πάμε και τηνιακό.
C'est en faisant n'importe quoi,
qu'on devient n'importe qui

10
χμμμ... νομιζω εξαρταται καταρχάς από το πότε... δλδ μέρα και ώρα. αν αποφασίσουμε αυτό, βλέπουμε και πού θα πάμε ++ πόσα περίπου άτομα θα είμαστε! προσωπικά θα προτιμούσα παρασκευή βράδυ... (ναι ναι, καποια στιγμη θα ψηφισω κιολας)

ουπς: με πρόλαβε ο overspark!
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One