Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 61 από isministar 1ον Χρόνια πολλά Μάκη! 2ον το έχετε κάψει (και ακόμα δεν είστε ολοκληρωμένοι μηχανικοί ) 3ον 6 στους 10 κερδίζει συνεπώς μάλλον δεν είχε και κανένα ενδιαφέρον ο διαγωνισμός.άρα σκεφτείτε άλλους τρόπους να προωθήσετε το φόρουμ! Καλή συνέχεια στην εξεταστική να έχουμε και καλό καλοκαίρι! p.s. τα cookies αξίζουν! Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΣάβ 23 Ιουν 2012, 1:47 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 62 από madadayo isministar έγραψε:1ον Χρόνια πολλά Μάκη! 2ον το έχετε κάψει (και ακόμα δεν είστε ολοκληρωμένοι μηχανικοί 3ον 6 στους 10 κερδίζει συνεπώς μάλλον δεν είχε και κανένα ενδιαφέρον ο διαγωνισμός.άρα σκεφτείτε άλλους τρόπους να προωθήσετε το φόρουμ! Καλή συνέχεια στην εξεταστική να έχουμε και καλό καλοκαίρι! so simple... ήταν απλά για τη fun! όχι για δώρα κλπ... επίσης, θα μπορούσαν να συμμετέχουν περισσότεροι στο χέρι όλων ήταν Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΣάβ 23 Ιουν 2012, 1:55 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 63 από Σοφια Το συγκεκριμένο παιχνιδάκι έγινε καθαρά για την πλάκα μας..τουλάχιστον έτσι το είδα εγώ. Ακόμη να προσθέσω ότι το forum δεν αποτελεί κάποιο προϊόν ούτε έχει κάποιος κάποιο κέρδος οικονομικό από αυτό για να μπούμε στη διαδικασία να ψάξουμε τρόπους προωθησής του..άλλωστε προσωπικά το βρίσκω πολύ εύκολο να καταφέρεις ένα μεγάλο αριθμό ατόμων να επισκέπτονται το site σου καθημερινά..απλά τους προσφέρεις εύκολες λύσεις αν γίνομαι κατανοητή.. Ο λόγος ύπαρξής του όμως είναι άλλος..κι όποιος συμφωνεί με αυτόν το παρακολουθεί χωρίς να χρειάζεται κάτι παραπάνω για να πιστεί.. ΠαράθεσηΣάβ 23 Ιουν 2012, 1:58 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 64 από isministar το θέμα ειναι οτι συμμετείχαν αυτοί που γράφουν συνέχεια οπότε δεν πέτυχε ο σκοπός του.εκτός κ εάν ηταν να μοιραστείτε τα δώρα!το μόνο που άξιζε ήταν το κόκκινο χρωματάκι της σοφίας που τώρα θα ξεχωρίζει...anyway δε θεωρώ ότι αυτό ηταν ουσιαστικό κίνητρο για κάποιον να γράψει παραπάνω το just for fun για σας το δέχομαι... Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΣάβ 23 Ιουν 2012, 2:03 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 65 από Σοφια Θα συμφωνήσω! Αυτό δεν ήταν κίνητρο για να γράφει κάποιος παραπάνω εδώ..και κατά την άποψή μου δεν πρέπει να ψάχνουμε και κίνητρα..όποιος αντιλαμβάνεται τι προσφέρει το forum στη σχολή και γιατί υπάρχει λίγο ή πολύ γράφει και συμμετέχει... (και όχι μόνο posts για να ζητήσει κάτι... ) ΠαράθεσηΣάβ 23 Ιουν 2012, 2:06 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 66 από MakisH @isministar: Ζηλεύεις επειδή δεν κέρδισες αυτοκίνητο... 1. ευχαριστώ πολύ! προχθές ήταν αλλά η σκέψη μετράει! 2. πρέπει να σταματήσουμε να το καίμε έτσι όμως μέσα στην εξεταστική γιατί δεν θα ολοκληρωθούμε ποτέ... Άντε, διάβασμα! 3. είμαστε large... Είναι σαν το λαχείο: "1000 τυχεροί κερδίζουν; ας πάρω κι εγώ!" (προφανώς αστειεύομαι, απλώς δεν είχε συμμετοχή... ) @Σοφια: η προώθηση έχει σκοπό να κάνει γνωστό κάτι. Το forum έχει λόγο και σκοπό ύπαρξης και ας μην έχει κανείς οικονομικά ή άλλα άμεσα οφέλη από αυτό. Όσο χτίζουμε μια κοινότητα εμείς για εμάς, τόσο περισσότερο βοηθιόμαστε. Όχι μόνο στις εξετάσεις, όχι μόνο στα μαθήματα, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε γενικότερα ως φοιτητές. Και για να τη χτίσουμε πρέπει να ξέρουν όσοι θέλουν να προσφέρουν ότι υπάρχει. Με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν θέλαμε τόσο να προωθήσουμε το ότι υπάρχει το forum αλλά το ότι υπάρχει για να γράφουμε σε αυτό. Εν μέσω χαβαλέ, ένα κίνητρο για να σκεφτεί κανείς ακόμα και τι θα μπορούσε να γράψει σε αυτό! @isministar και πάλι: στα παραπάνω πλαίσια, μάλλον ΔΕΝ πέτυχε ο διαγωνισμός αυτό που περισσότερο θέλαμε (να αρχίσουν να γράφουν και άλλοι). Και ήταν και λογικό, κάποιος που δεν νιώθει ήδη κομμάτι της "παρέας" δεν τον ελκύει μονάχα η ιδέα του "κάνουμε πλάκα μεταξύ μας". Ένα πείραμα ήταν, θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο κάποια άλλη στιγμή! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 23 Ιουν 2012, 2:14 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 67 από Σοφια Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αυτό για το οποίο θα πρέπει να φροντίσουμε είναι κάποιος και κυρίως οι νέοι φοιτητές που έρχονται να μάθουν ότι το forum υπάρχει και ποιός ακριβώς είναι ο στόχος του. Από εκεί κι έπειτα αν αυτό ταιριάζει στην νοοτροπία και τα γούστα του θα συμμετέχει..Δεν νομίζω ότι στόχος μας θα πρέπει να είναι η μεγάλη επισκεψιμότητα και μόνον δεν είμαστε ένα site με διαφημίσεις και δεν πιστεύω ότι το να προσπαθήσουμε να πείσουμε κάποιους ότι θα κερδίσουν από αυτό το site θα έχει ουσιαστικά αποτελέσματα γιατί το κέρδος μεταφράζεται συγκεκριμένα στις μέρες μας..Αυτή όμως είναι μόνον η δική μου προσωπική άποψη.. ΠαράθεσηΣάβ 23 Ιουν 2012, 2:25 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 68 από Xgal Wow!...Λίγες μέρες έλειψα λόγω υποχρεώσεων και έγιναν αλλαγές! Φάση είχε προσώπικα ήρθα λίγο πιο κοντά με μερικούς(μν ξέχασουμε το πως σώθηκα απο την Σοφία στ Μαθ. )! Τώρα εγώ αν κατάλαβα κάλα κάτι κέρδισα κ πρέπει να σ πω μέρα π θα μ το δώσεις? (ελπίζω να μν γίνομαι εριστικός αλλά όντως δε κατάλαβα καλά!) ΠαράθεσηΣάβ 23 Ιουν 2012, 9:42 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 69 από MaHaHoU Νιώθω περίφανη που είμαι στην 8αδα (όπως η Ελλάδα στο euro). Το πήρα χαμπάρι εγκαίρως αλλά το διάβασμα με απέτρεψε από την πλήρη συμμετοχή ... この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΣάβ 23 Ιουν 2012, 11:05 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 70 από dimitra ποπο ανάλυση για το διαγωνισμό...φωτιές άναψε!!! πρώτα πρώτα πρέπει να το επαναλάβουμε κάποια στιγμή και σε άλλη βερσιον, έξω από εξεταστική... επίσης ζηλεύω το δώρο του tim!!!-->Μάκη κάτι πρέπει να κάνεις για αυτό... βέβαια με τέτοια ζέστη -που κάνει το διάβασμα ακόμη πιο δύσκολο θα εκτιμούσα ένα από τα παγωτάκια που φτιάχνεις.. ΠαράθεσηΚυρ 24 Ιουν 2012, 2:15 pm