Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 31 από Σοφια Χαχαχα πάντως θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ζαχαροπλαστείο σίγουρα! ΠαράθεσηΠέμ 24 Μάιος 2012, 10:25 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 32 από MaHaHoU Κι εγώ ξέρω και τζιζ-κεικ χαχαχα αλλά δε θυμαμαι καν ποσα ποστ εχω κανει σύνολο ακόμα και τωρα που γράφω...δεν παιζει να ειναι και πολλά. Μήπως να κάνουμε το τραπέζι στο νικητή από τους πρωτοεμφανιζόμενους...suspence is killing me ! この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΠέμ 24 Μάιος 2012, 10:26 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 33 από madadayo κι εγω.. αλλά έχω χρόνια να φτιάξω το κέικ είναι πιο εγγυημένο εκτός αν δέχεστε κ πειράματα! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 24 Μάιος 2012, 10:31 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 34 από Σοφια Απαπαπα να μην κάνουμε τραπέζι..άλλωστε μπορεί να κερδίσει άντρας..Νομίζω το παρακάναμε με την μαγειρική..είμαστε και γυναίκες καριέρας κορίτσια... ΠαράθεσηΠέμ 24 Μάιος 2012, 10:33 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 35 από AnastasiaN Καλά κρασία Σοφία! Εγώ δεν παίζω. Ξέρω από τώρα ποιος/ποια θα κερδίσει! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 24 Μάιος 2012, 11:22 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 36 από PeriklisP AnastasiaN έγραψε:Καλά κρασία Σοφία! Εγώ δεν παίζω. Ξέρω από τώρα ποιος/ποια θα κερδίσει! Η διαχειριστικη ομαδα του ChemEng NTUA σας διαβεβαιωνει οτι ολες οι διαδικασιες του διαγωνισμου ειναι νομοτυπες και αμεροληπτες* *Για τους εκλεκτους χρηστες +10 ποστ μονο 30€ In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠέμ 24 Μάιος 2012, 11:28 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 37 από AnastasiaN Δεν ήταν υπαινιγμός ότι αμφισβητώ την αμεροληψία του forum! Αλλά στη Σοφία που είναι πολύ ανταγωνιστική Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι αν το τιμητικό χρωματάκι είναι κόκκινο θα αρχίσω να το σκέφτομαι. MakisH έχεις σκεφτεί κάτι πάνω σε αυτό? Μην είναι κάνα αντιαισθητικό και εκτός μόδας χρωματάκι! Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΠέμ 24 Μάιος 2012, 11:31 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 38 από Σοφια Εγώ ανταγωνιστική καλή μου?? Την καθημερινότητά μου συνεχίζω!! Χμ όσο για το χρωματάκι κι εμένα θα μου άρεσε το κόκκινο αλλά μάλλον δεν παίζει να το πάρουμε ( τουλάχιστον ακόμη.. ) επειδή είναι του admin..Όταν θα έρθει η ώρα καλό θα ήταν να ερωτηθούμε..Όσο για εσένα PeriklisP αν σε πιάσω κάηκες! ΠαράθεσηΠαρ 25 Μάιος 2012, 9:15 am
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 39 από PeriklisP Σοφια έγραψε:Εγώ ανταγωνιστική καλή μου?? Την καθημερινότητά μου συνεχίζω!! Αυτο θα το δουμε στην μεταβολη της πρωτης παραγωγου του αριθμου των ποστ σου ως προς τον χρονο, κυρα Σοφια! In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΠαρ 25 Μάιος 2012, 2:44 pm
Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!! 40 από Σοφια Ποιά είπες κυρά ρε?? Άντε μη βγει ο τραμπούκος από μέσα μου και τις φας! Πράγμα δύσκολο βέβαια γιατί είμαι καλούλα.. ΠαράθεσηΠαρ 25 Μάιος 2012, 3:00 pm