Re: Μεγάλος διαγωνισμός - κερδίστε πλούσια δώρα!!!

32
Κι εγώ ξέρω και τζιζ-κεικ χαχαχα αλλά δε θυμαμαι καν ποσα ποστ εχω κανει σύνολο ακόμα και τωρα που γράφω...δεν παιζει να ειναι και πολλά. Μήπως να κάνουμε το τραπέζι στο νικητή από τους πρωτοεμφανιζόμενους...suspence is killing me ! :bleh: :P
この危うげな世界さえ
越えてゆけると 信じるだけ
あなたと

36
AnastasiaN έγραψε:Καλά κρασία Σοφία! Εγώ δεν παίζω. Ξέρω από τώρα ποιος/ποια θα κερδίσει! :lol:

Η διαχειριστικη ομαδα του ChemEng NTUA σας διαβεβαιωνει οτι ολες οι διαδικασιες του διαγωνισμου ειναι νομοτυπες και αμεροληπτες*

*Για τους εκλεκτους χρηστες +10 ποστ μονο 30€
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

37
Δεν ήταν υπαινιγμός ότι αμφισβητώ την αμεροληψία του forum! :baby: Αλλά στη Σοφία που είναι πολύ ανταγωνιστική :o

Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι αν το τιμητικό χρωματάκι είναι κόκκινο θα αρχίσω να το σκέφτομαι. :inlove:
MakisH έχεις σκεφτεί κάτι πάνω σε αυτό? Μην είναι κάνα αντιαισθητικό και εκτός μόδας χρωματάκι! :lol:
Einmal ist keinmal

38
Εγώ ανταγωνιστική καλή μου?? :oops: Την καθημερινότητά μου συνεχίζω!! :bleh: Χμ όσο για το χρωματάκι κι εμένα θα μου άρεσε το κόκκινο αλλά μάλλον δεν παίζει να το πάρουμε ( τουλάχιστον ακόμη.. :whistle: :bleh: ) επειδή είναι του admin..Όταν θα έρθει η ώρα καλό θα ήταν να ερωτηθούμε..Όσο για εσένα PeriklisP αν σε πιάσω κάηκες! :evil: :lol:

39
Σοφια έγραψε:Εγώ ανταγωνιστική καλή μου?? :oops: Την καθημερινότητά μου συνεχίζω!!
Αυτο θα το δουμε στην μεταβολη της πρωτης παραγωγου του αριθμου των ποστ σου ως προς τον χρονο, κυρα Σοφια!
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy