Re: 1η φορουμοσυνάντηση @Πότε; @Πού; 11 από juliette22 Μέχρι πότε θα τρέχει το poll για την ημέρα συνάντησης? 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΤρί 23 Οκτ 2012, 2:39 pm
Re: 1η φορουμοσυνάντηση @Πότε; @Πού; 12 από MakisH Εεε, κοίτα... Εξαρτάται πώς θα πάει. Αν κάποια στιγμή γίνει δημοφιλής πχ η επιλογή "Δευτέρα", θα πρέπει να λήξει μέσα στο ΣΚ. Αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται να αρέσει το επόμενο ΠΣΚ, οπότε ας πούμε ότι θα τρέχει μέχρι την άλλη Πέμπτη το poll. (ενδεικτικά) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 23 Οκτ 2012, 5:41 pm
Re: 1η φορουμοσυνάντηση @Πότε; @Πού; 13 από madadayo και για να επεξηγήσω τις ψήφους μου.... το πράσινο σημαίνει προτιμώ! το κιτρινο, θα έρθω αλλά δε με βολεύει τόσο πολύ! και ειδικά για τις καθημερινές... θα έρθω με καμια ώρα καθυστέρηση... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 24 Οκτ 2012, 12:17 pm
Re: 1η φορουμοσυνάντηση @Πότε; @Πού; 14 από MakisH Τα χρώματα σημαίνουν κανονικά: Πράσινο: θα έρθω - μπορώ Πορτοκαλί: αν κανονιστεί τότε θα έρθω αλλά δεν με βολεύει και τόσο (προσωπικά πχ ξέρω ότι έχω άλλα πράγματα να κάνω εκείνη την ώρα αλλά θα τα αφήσω για τη συνάντηση) Κόκκινο: δεν μπορώ τότε (όχι δεν το προτιμώ αλλά δεν μπορώ) Μην βάζετε μόνο προτίμηση γιατί δεν θα καταλήξουμε πουθενά. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 24 Οκτ 2012, 1:32 pm
Re: 1η φορουμοσυνάντηση @Πότε; @Πού; 15 από PeriklisP @MakisH, madadayo: Επειδη μου φαινεται οτι δεν το εξηγησαμε αρκετα: Πρασινο: Μπορω Πορτοκαλι: Μπορω, αλλα δεν με βολευει Κοκκινο: Δεν μπορω In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤετ 24 Οκτ 2012, 1:57 pm
Re: 1η φορουμοσυνάντηση @Πότε; @Πού; 16 από MaHaHoU Είναι δύσκολο να ψηφισεις μέσω κινητού τελικα... Πάντως πολυ καλη ιδέα! Εγω είμαι μέσα! この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΤετ 24 Οκτ 2012, 2:00 pm
Re: 1η φορουμοσυνάντηση @Πότε; @Πού; 17 από jj_384 Η πρόταση απευθύνεται σε όλους ή μόνο σε συντονιστές, ειδησεογράφους κλπ. ; ΠαράθεσηΤετ 24 Οκτ 2012, 10:48 pm
Re: 1η φορουμοσυνάντηση @Πότε; @Πού; 18 από MakisH προφανώς σε όλους! Έτσι κι αλλιώς αυτοί που λες είμαστε μόλις... 5 Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Πέμ 25 Οκτ 2012, 1:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: προσθήκη link για αποφυγή μπερδέμματος ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 24 Οκτ 2012, 10:52 pm
Re: 1η φορουμοσυνάντηση @Πότε; @Πού; 19 από madadayo ναι, Περικλή! τα ξέρω τα χρωματακια! απλα επεξηγησα οτι τα πολλά πορτοκαλί μου δεν ειναι το κλασσικο (?) ίσως ούτε με πολλή δυσκολία.απλά δήλωση προτίμησης! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 25 Οκτ 2012, 1:01 am
Re: 1η φορουμοσυνάντηση @Πότε; @Πού; 20 από juliette22 MakisH έγραψε:προφανώς σε όλους! Έτσι κι αλλιώς αυτοί που λες είμαστε μόλις... 5 Ρε MakisH, μου βγήκαν τα μάτια με αυτό το forums είναι το forum - τα fora κατά το quantum - τα quanta 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΠέμ 25 Οκτ 2012, 10:43 am