Amnesya 1 από GK1992 Στο main site γραφει χαρακτηριστικα "5000000 million tried, 0 managed". Ουσιαστικά πρόκειται για εναν απο τους δυσκολοτερους ιντερνετικους γριφους (στο ιδιο μηκος κυματος με το επισης επιτυχημενο project NotPron). Αρχιζοντας απο το tutorial και μπαινοντας στα level ουσιαστικα ο σκοπος ειναι μεσω διαφορων στοιχειων που υπαρχουν να βρεθει το url που ξεκλειδωνει το επομενο level. Τα στοιχεια δινονται με απιθανους τροπους, π.χ. να ναι γραμμενα καπου στον κωδικα της σελιδας που βλεπει ο χρηστης, σε φωτογραφιες, σε mp3, κωδικοποιημενα σε οποιονδηποτε κωδικα μπορει να φανταστει καποιος, απο navajo μεχρι κωδικες σημαιων του 18ου αιωνα. Πολλες κοινοτητες οργανωθηκαν, καμια δεν εχει φτασει μεχρι το τελος (περι αυτου στα προσεχως). Για δοκιμαστε: http://www.amnesya.com/ Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΚυρ 14 Αύγ 2011, 7:45 pm
Re: Amnesya 2 από PeriklisP Το θεμα μεταφερθηκε στον Μπουφε Μου θυμιζει παρα πολυ ενα αντιστοιχο ελληνικο site ονοματι Μυστικες Σελιδες, που παιζαμε στο λυκειο! In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΚυρ 14 Αύγ 2011, 9:43 pm
Re: Amnesya 3 από GK1992 Αν δεις τους "κανονες" του Μυστικες Σελιδες ειναι ακριβης ελληνικη μεταφραση των κανονων του Amnesya. Αρα ειναι κααατι παρομοιο, τολμω να πω οτι το ψιλοειδα και το επιπεδο δυσκολιας συγκρινομενο με του οριτζιναλ ειναι γελοιο Τσέκαρε το να δεις πως σου φαινεται! Εγω στο σημειο που εχω φτασει εχω αποδεχτει οτι χωρις περισσοτερα μυαλα ειναι απιθανο να κανω σοβαρη προοδο Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΚυρ 14 Αύγ 2011, 10:38 pm