Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 1 από madadayo Στης εξεταστικής τον καιρό λοιπόν... ποιος δεν αποφάσισε ότι ήταν η καταλληλότερη ώρα για να ξεκινήσει κάποιο βιβλίο, κάποια σειρά, κάποια ταινία.... ειδικά σε "βαρετό" μάθημα... Ξεκινώ λοιπόν με τις δικές μου... εμπειρίες... τεχνική μηχανική== Naruto (που σημαίνει περί τα 400 εικοσάλεπτα επεισόδια!!!) φέτος κυριάρχησε... ο Κόμης Μοντεκρίστο (βιβλίο, ταινία, άνιμε) στην Υγιεινή και μιας και η εξεταστική διήρκησε αρκετά... ο σχεδιασμός τελείωσε με το One Piece (άλλα 420 + επεισόδια) ποιες είναι λοιπόν οι δικές σας.. εντυπώσεις από τις εξεταστικές???? Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 13 Απρ 2011, 12:17 am
Re: Exams no toki 2 από Emily ου το αγαπημενο μου θεμαααα.....λοιπόν!ναι συμφωνώ και μένα σε μία εξεταστική με έπιασε με το ναρούτο!Αλλα ευτυχώς δεν είδα τα φιλλερσ(γλίτωσα κατι )... Πέρυσι εαρινό μία βδομάδα πριν την εξεταστική ολοκληρώνεται το κατέβασμα και των 5 σεζόν του λοστ(8 μήνες μου πήρε και τότε το αποφάσισε!)...ε λοιπόν το τελείωσα λίγο μετά την εξεταστική I'm so proud of myself!!!!!!! τον σεπτέμβριο κάηκα με μίσφιτσ(ευχαριστώ αλεξάνδρα) και σκινσ. ~once you've grown up, you can never come back..~ ΠαράθεσηΤετ 13 Απρ 2011, 2:51 am
Re: Exams no toki 3 από madadayo Χα χα... εγώ πάντως (όσο κι αν μ' έψηναν) χωρίς εξεταστική δεν ξεκινούσα με τπτ τέτοια γιγαντιαία έργα! είναι πολύ εμπνευστικές οι εξεταστικές Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 14 Απρ 2011, 11:29 am
Re: Exams no toki 4 από dhmhtrhs_xm Τελικά δεν ειμαι ο μόνος....Φέτος είδα μεσα στην εξεταστική 5 κύκλους how i met your mother.Καλά δεν μιλάμε για τις σταθερές αξίες supernatural και chuck οπου περιμένω καθε βδομάδα το καινούριο επεισόδιο.Απο anime τώρα...τεράστια αγάπη το one piece οπου και αυτο πλέον ενα την εβδομάδα θα βγει και αν αφου οι Ιάπωνες μας κανουν κατι νερά. Επίσης να δείτε deathnote kai hellsing. Let all of your memories burn in the fire of oblivion Let all of your regrets burn in the fire of redemption Spoiler: showhttp://www.youtube.com/watch?v=4e16Rw9jSVw&hd=1 ΠαράθεσηΠέμ 14 Απρ 2011, 12:39 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 5 από fotinit17 Ακόμη μία εξεταστική ξεκινησε λοιπόοοοον... Για το τρίτο έτος δε, ξεκίνησε με το φανταστικό και τρομερά ενδιαφερον μάθημα των Πολυμερών Περιττό να σας πω, οτι "διαβάζοντας" αυτό το μάθημα άκουσα απο την αρχή μέχρι το τέλος ΟΛΗ τη δισκοθηκη μου γύρω στις 5 φορές (και όχι η δισκοθήκη μου δεν είναι μικρή) Την "πρώτη" μέρα του διαβασματος αντί να αρχίσω το βιβλίο του μαθήματος προτίμησα ακουσον - ακουσον βιβλιο φιλοσοφικού περιεχομένου το οποίο το τελείωσα στο τσακ μπαμ. 100 σελ. φιλοσοφίας σερί! Τόσο πολύ βαριόμουν τα πολυμερή! Ξεσκίστηκα να κατεβάζω και να βλέπω το "Game of Thrones" (νέα σειρά), αλλά δυστυχώς είχε μόνο 8 επεισόδεια, οπότε κατέληξα στο ν.2 (βλέπε αποπάνω ) Το τι τακτοποίηση έπεσε στα bookmarks δε λέγεται... Το τι χάζεμα στο ταβάνι δε λέγεται, αυτό βέβαια με βοήθησε να εντοπίσω κάτι αραχνούλες και να τις εξολοθρέψω - 2 ώρες εξολόθρευση, όχι επειδη ήταν δύσκολο, αλλά επειδη βαριόμουν να διαβάσω!!! Για πείτε μου και εσείς, τι κάνετε όταν σας πιάνει ο ιός της εξεταστικής? "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΣάβ 18 Ιουν 2011, 11:20 am
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 6 από Primo Καλά για μένα, η εξεταστική είναι απίστευτη ευκαιρία! Κάνω ένα ξεκαθάρισμα στο λάπτοπ γιατί μαζεύεται σαβούρα και άπειρα αντίγραφα, και είναι μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία να κατεβάσω κανένα ωραίο παιχνιδάκι στον υπολογιστή ..! Life’s a game. You have two options. Either you play along or you sit in the bench, watching other play it. ΠαράθεσηΣάβ 18 Ιουν 2011, 11:27 am
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 7 από Σοφια Εγώ πάλι όταν πρέπει να αρχίσω διάβασμα και δεν μπορώ με τπτ αρχίζω να κάνω βόλτες στο σπίτι.. Ψάχνω μερικούς κροκόδειλους στο internet... Παίρνω κανένα τηλέφωνο για να ακούσω ότι και οι άλλοι είναι στην ίδια δραματική κατάσταση με εμένα και να νιώσω καλύτερα.. Εεε και μετά το παίρνω απόφαση και στρώνομαι.. Να περνάμε και κανένα μαθηματάκι.. ΠαράθεσηΣάβ 18 Ιουν 2011, 12:18 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 8 από αϊ-ο Συμφωνω με την Σοφια! εγω κανω κυκλους στο σπιτι , σερνομαι απο καναπε σε καναπε και τρωω οτι βρω μπροστα μου σαν "διαλειμμα" και φτιαχνω καφεδες ολη την ωρα για "συντροφια". Όσο για σειρες: old time classics family guy, american dad ωστε να ευθυμω λιγακι. Τα χριστουγεννα και στη χειμερινη εξεταστικη ειχα δει 5 seasons six feet under όπου με την τόση μαυρίλα αποφάσισα ότι η μοίρα μου είναι μια: να θέλω να διαβάσω και να μην μπορώ να συγκεντρωθώ. In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΣάβ 18 Ιουν 2011, 4:13 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 9 από MakisH fotinit17 έγραψε:Περιττό να σας πω, οτι "διαβάζοντας" αυτό το μάθημα άκουσα απο την αρχή μέχρι το τέλος ΟΛΗ τη δισκοθηκη μου γύρω στις 5 φορές (και όχι η δισκοθήκη μου δεν είναι μικρή) Δυστυχώς θα πρέπει να ισχυριστώ οτι η συνάδελφος δηλώνει ανακρίβειες... Πρώτον: Αν υποθέσουμε οτι διάβαζες 3 μέρες πολυμερή (διάβασες έστω 2; ) και οτι κοιμάσαι 6 ώρες την ημέρα, τότε άκουγες μουσική το πολύ: 3 ημέρες * (24-6) ώρες μουσική / ημέρα = 54 ώρες μουσική. Υποθέτωντας οτι ένα μέσο βινύλιο 33 στροφών περιέχει 45 λεπτά μουσικής (0.75 ώρες), τότε στη συλλογή σου περιέχονται: 54 ώρες μουσική / (0.75 ώρες μουσική / βινύλιο) = 72 βινύλια Όμως ισχυρίζεσαι ότι άκουσες κάθε δίσκο τουλάχιστον 5 φορές το καθένα. Άρα, διορθώνοντας, έχεις: 72/5=14.4 ή (με στρογγυλοποίηση προς τα πάνω γιατί σε συμπαθώ), 15 βινύλια. Μια συλλογή 15 βινυλίων δε νομίζω οτι μπορεί να πει κανείς οτι είναι "μεγάλη". Εξετάζοντας τις αρχικές υποθέσεις, θεωρώ οτι είναι αρκετά ελαστικές. Συνεπώς, ή δεν έχεις μεγάλη δισκοθήκη, ή έχεις δώσει ανακριβή στοιχεία. Συνεπώς, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, λες ανακρίβειες Δεύτερον: Το πικαπ σου μου έλεγες μέρες τώρα οτι έχει απορρυθμιστεί και στο ρύθμισα χθες. Άρα μέχρι χθες δεν μπορούσες να ακούσεις μουσική από βινύλια, συνεπώς πιθανότατα, εκτός του οτι λες ανακρίβειες, ψεύδευσαι κιόλας... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 18 Ιουν 2011, 7:03 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 10 από fotinit17 Φίλε Μάκη, λες ανακρίβειες Πρώτον, όταν αναφέρομαι στη δισκοθήκη δεν εννοώ απαραίτητα τα βινύλια μου, που όπως και εσύ λες δε θα μπορούσα να έχω ακούσει αφού το πικαπ μου ήταν ξεχαρβαλωμένο απο την αγαρμποσύνη μου . Δίπλα απο τη βιβλιοθήκη με τα βινύλια έχω και μία ωραιότατη στήλη με CDs, τα οποία και ξέσκισα τις ημέρες που "διάβαζα" πολυμερή. Μπορεί το "διάβασμα" να ήταν λίγο, ΑΛΛΑ έγινε σε διάστημα 5 ημερών ΑΡΑ 5ημέρες *(24-6)/ημέρα = 90 ώρες μουσικής. Υποθέτοντας οτι κάθε CD είναι περίπου 40λεπτά της ώρας τότε στη δισκοθήκη μου έχω 225cds. ΟΜΩΣ απο τη συλλογή μου άκουσα γύρω στα 50 CDs, επομένως φτάνουμε στο συμπέρασμα οτι άκουσα τη δισκοθήκη μου 4,5 φορές. ΑΡΑ 5!!! (γιατί στο ΕΜΠ λατρεύουμε να στρογγυλοποιούμε προς τα πάνω ). ΟΚ, δεν άκουσα ΟΛΗ τη δισκοθήκη μου, ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΟΧΗ κύριε Δικαστά! Δεύτερον, υποτιμάς κατά πολύ την πολυαγαπημένη μου συλλογή απο βινύλια Ακου εκει 15! Κύριος, έχω 102 βινύλια, ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ!!! Τα μέτρησα αρκετές φορές καθώς, όπως λέει και ο τίτλος του τοπικ, πρόκειται για τον ιό της εξεταστικής. Βαριέμαι να διαβάσω... Συνεπώς φίλε Μάκη, ή λες ανακρίβειες, ή δεν ξέρεις να κάνεις υπολογισμούς ή γράφεις στο τοπικ για να μας αποδείξεις πόσο πολύ βαρετό είναι να πρέπει να διαβάσεις "Περιβαλλοντική Επιστήμη" αφού προτιμάς να κάτσεις να κάνεις υπολογισμούς απο το να διαβάζεις... Ελα παραδέξου το, ΒΑΡΙΕΣΑΙ!!! Και πού καταλήγουμε? Στο οτι ο ιός της εξεταστικής βλάπτει σοβαρά την υγεία αγαπητοί συμφορουμίτες!!! "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΣάβ 18 Ιουν 2011, 7:25 pm