Φοιτητής μόνος ψάχνει...

1
Είσαι φοιτητής; Ζεις μόνος σου; Έχεις μια στίβα άπλητα πιάτα; Στη ντουλάπα σου δεν έχει μείνει ούτε μια σιδερωμένη μπλούζα; Έχεις να φας σπιτικό φαγητό εδώ και κάτι μήνες; Φταρνίζεσαι από τη σκόνη μόλις μπεις στο σπίτι σου;
Δεν είσαι μόνος!
Οι συμφοιτητές σου σε καταλαβαίνουν και θέλουν να σε βοηθήσουν! Δήλωσε εδώ την απελπιία σου και όλο και κάποιος συμφοιτητής θα προσφερθεί να έρθει να σε βοηθήσει! (αν είσαι τυχερός, μπορεί να είναι και συμφοιτήτρια.....) Φυσικά θα πρέπει κι εσύ να τον/την βηθήσεις σε κάποια αντίστοιχη δύσκολη στιγμή ή να κεράσεις έναν καφέ ρε παιδί μου...

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, ξεσπάστε εδώ στις στιγμές απελπισίας σας και... πού ξέρετε; :bleh:

Re: Φοιτητής μόνος ψάχνει...

2
Ζητείται συμφοιτητής ή συμφοιτήτρια που να έχει εμπειρία στις δουλειές του σπιτιού και ξέρει να μαγειρεύει για να μου κάνει όλες τις δουλειές...χα χα!! :bleh:
Πρέπει να ομολογήσω ότι από το Σεπτέμβριο που μένω χωρίς την μαμάκα στο ίδιο σπίτι οι δουλειές του σπιτιού με ταλαιπωρούν αρκετά..Ειδικά όταν έχω πολλά πράγματα να κάνω μου φαίνονται πολύ κουραστικές και στην αρχή που δεν ήξερα να κάνω τίποτα ήταν πολύ χειρότερα..Ωστόσο έχω διορθωθεί πολύ και πλέον το σπίτι είναι πάντα περιποιημένο..Αυτό που έχω να προτείνω είναι οι δουλειές να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μην μαζεύονται στίβες πιάτων και σκόνης, τα οποία μετά μας φαίνονται ότι δεν μαζεύονται με τίποτα!!Μια τελευταία συμβουλή είναι όταν καλείται κόσμο στο σπίτι να τους βάζετε μετά να καθαρίζουν ότι λέρωσαν :whistle:
Φυσικά αστειεύομαι... :razz:
Όσο για το φαγητό τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να μαγειρέψεις σαν την μαμά..αρκεί να διαθέσεις λίγο χρόνο και πολύ όρεξη..
Ψυχραιμία λοιπόν παιδιά...όλα μπορούν να γίνουν και μάλιστα πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνουν... :T:

Re: Φοιτητής μόνος ψάχνει...

3
Σοφια έγραψε:Μια τελευταία συμβουλή είναι όταν καλείται κόσμο στο σπίτι να τους βάζετε μετά να καθαρίζουν ότι λέρωσαν :whistle:
Φυσικά αστειεύομαι... :razz:
Μην αστειεύεσαι καθόλου!!! Τις Αποκριές που πέρασαν, επισκέφτηκα ένα φίλο μου στην Πάτρα ο οποίος θα με φιλοξενούσε κιόλας. Σε πληροφορώ το σπίτι του ήταν μία τρώγλη!!!! Ασκούπιστο, ασφουγγάριστο, τα πιάτα στίβες και οι κάλτσες είχαν εκτοξευθεί παντού μες στο σπίτι!!! Σιχαινόμασταν να ακουμπήσουμε!! Κ προφανώς για να γίνει κατοικήσιμο το σπίτι αναγκαστήκαμε να βάλουμε όλοι ένα χεράκι!! Έτσι εγώ ανέλαβα πιάτα, ποτήρια, τάπερ κ τασάκια(μιας κ έχω μια σχετική εμπειρία στο πλύσιμο από τα εργαστήρια!), ο κολλητός μου να βάλει ηλκτρική και αφήσαμε στον ιδιοκτήτη το μάζεμα ρούχων, σφουγγάρισμα και το καθάρισμα του μπάνιου( :nuke: !!)
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα