Ποιο είναι το πιο παράξενο πράγμα στο οποίο πιστεύετε;

1
Η συζήτηση γίνεται για πλάκα όμως θα ήταν ωραίο να πούμε την αλήθεια. Και όποιος θέλει να επιχειρηματολογεί για να καταρρίψει την τρέλα του άλλου. Άμα δω ότι το θέμα περπατάει θα μιλήσω κι εγώ :P Άντε, ξεκινήστε. Τί είναι, φαντάσματα ή κάτι τέτοιο; ;)
I'll try to forget you
And I know that I will
In a thousand years

Re: Ποιο είναι το πιο παράξενο πράγμα στο οποίο πιστεύετε;

2
Το πιο παράξενο και αστείο πράμα που πιστεύω (ακόμα, άγνωστο γιατί :lol: ) είναι οτι μπορείς να καταφέρεις να κάνεις μια γυναίκα να αλλάξει (είτε τη γνώμη της είτε ακόμα γενικότερα)... :P
If opportunity doesn't knock... Build a door ;)

3
Κι εγώ το πιστεύω αυτό..ακόμα.. Και ο λόγος που δεν ήμουν τόσο καλά τελευταία και που ακόμα δεν είμαι είναι το ότι βρίσκομαι σε φάση προσπάθειας να το πετύχω και δεν βλέπω φως.. ;)
I'll try to forget you
And I know that I will
In a thousand years

5
Τον Nick να πετυχαίνει όλα τα μέσα στην ώρα τους και να έρχεται σχολή χωρίς κανένα πρόβλημα (χωρίς πχ να γίνει διακοπή ρεύματος στο τραμ για καμιά ώρα :P). Δεν το έχω δει, αλλά Nick please πες μας αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο...
Stay far from timid; only make moves when your heart's in it; and live the phrase sky's the limit.

10
Αλλά πρέπει να προσέχω για συνομώτες, είναι παντού, ραδιουργούν οι ίδιοι οι δικοί μου άνθρωποι, μηχανοραφούν την ώρα που ξέρουν οτι εγώ διαβάζω... :P

Συκοφαντίες!!! Μην τους ακούτε, είμαι ιδιέταιρα διαλλακτικός άνθρωπος, αρκεί ο άλλος να χρησιμοποιεί ορθά επιχειρήματα (σύμφωνα πάντα με τα δικά μου κριτήρια :lol:) και όχι σοφιστείες, γενικολογείες και σάλτσες (Μάκη :P )... Επίσης, αν τώρα δείτε οτι δεν πείθομαι εύκολα (εεε ντάξ είμαι και λίγο ισχυρογνόμων :lol: ), δεν έχετε παρα να προσπαθείστε σκληρότερα* (Φωτεινή :P )...

*Ή απλά να αναθεωρήσετε τη γνώμη σας επειδή έχετε άδικο... :P
If opportunity doesn't knock... Build a door ;)