όχι άλλο εξεταστική!! 1 από Vivi!! Μου έστειλαν με mail αυτό για να εκτονώνω τα νεύρα απ την εξεταστική!! Πιάνει λίγο!! http://www.methodshop.com/games/play/ye ... lood.shtml ΠαράθεσηΠαρ 10 Σεπ 2010, 1:35 pm
Re: όχι άλλο εξεταστική!! 2 από Vivi!! και μερικά ακόμη τέτοια παιχνιδάκια! (σίγουρα δεν πέφτει καθόλου διάβασμα!!) [ edit by MakisH: Το επισυναπτόμενο αρχείο διαγράφηκε καθώς δεν ξέρουμε αν έχει copyright. Θα αντικατασταθεί από το link προς τη σελίδα που το φιλοξενεί μόλις αυτή βρεθεί ] Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Κυρ 12 Σεπ 2010, 5:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: Αφαίρεση attachment ΠαράθεσηΠαρ 10 Σεπ 2010, 2:18 pm
Re: όχι άλλο εξεταστική!! 3 από MakisH Ωραία η ιδέα σου για παιχνιδάκια κτλ, μάλλον ψάχνεις κι άλλα... Έχω να προτείνω: Blokus - Ηλεκτρονική έκδοση του γνωστού επιτραπέζιου. Πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής, για μέχρι 4 άτομα. Hydorah - Σύγχρονο αλλά retro κλασσικό shoot 'em up με διαστημόπλοια κτλ. Το κλασσικό 2D παιχνίδι που έχεις ένα "αεροπλανάκι" και πυροβολείς αντίπαλα σκάφη, αντικείμενα κτλ. Δυσκολούτσικο θα έλεγα. Για το αρχείο που δίνεις: Ελέγχθηκε για ιούς με την υπηρεσία virus total και βγήκε καθαρό. Η αναφορά εδώ. Δεν μου ανοίγει όμως το "car fix". Επίσης δεν καταλαβαίνω τι κάνει το "divorce". Επίσης ελπίζω να μην είναι copyrighted... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 10 Σεπ 2010, 2:49 pm
Re: όχι άλλο εξεταστική!! 4 από Vivi!! χαχαχα! Έπιασες γρήγορα τη διάθεσή μου! thanks! ΠαράθεσηΠαρ 10 Σεπ 2010, 2:57 pm
Re: όχι άλλο εξεταστική!! 5 από Vivi!! MakisH έγραψε:Δεν μου ανοίγει όμως το "car fix". Είναι ωραίο παιχνιδάκι! Είσαι μηχανικός και τρέχεις να επισκευάσεις αυτοκίνητα! Θα δοκιμάσω να στο στείλω μόνο του μην τυχόν είχε κολλήσει όταν το έκανα rar. Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Κυρ 12 Σεπ 2010, 5:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: Αφαίρεση attachment ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 5:05 pm
Re: όχι άλλο εξεταστική!! 6 από MakisH Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Σαν να ψάχνει κάτι και να μην το βρίσκει. Πού το βρήκες το αρχείο; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 5:07 pm
Re: όχι άλλο εξεταστική!! 7 από Vivi!! Μου το έστειλε μια φίλη μου. Αυτή νομίζω το είχε βρει σε ένα site που είχε πολλά τέτοια παιχνιδάκια. Αλλά εμένα μου τρέχει κανονικά. :/ ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 5:08 pm
Re: όχι άλλο εξεταστική!! 8 από MakisH Εχμ... Αν το βρήκες σε κάποιο site πιθανότατα θα είναι copyrighted. Συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά πρέπει να το κατεβάσω από το site μας για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα... Κρατάω το αρχείο και, εάν βρεις ότι μπορούμε να το έχουμε στον server μας, τότε θα το ανεβάσω ξανά. Καλύτερα όμως να βάλεις ένα link προς αυτό. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 12 Σεπ 2010, 5:14 pm
Re: όχι άλλο εξεταστική!! 9 από MakisH Ένα άλλο ωραίο παιχνιδάκι που βρήκε ο *N* νυχτιάτικα... Έχει την πλάκα του! http://www.games.gr/paixnidia/iq_ball ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 18 Σεπ 2010, 2:29 am
Re: όχι άλλο εξεταστική!! 10 από Nick Rss Μια καταπληκτική και εθιστική σειρά παιχνιδιών με την οποία καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε κατα τη διάρκεια της Εξεταστικής γιατί θα πάνε τα μαθήματα στράφι και ουδεμία ευθύνη φέρω μετα... http://www.karoshigame.com/ If opportunity doesn't knock... Build a door ΠαράθεσηΣάβ 18 Σεπ 2010, 3:34 am