Re: όχι άλλο εξεταστική!!

2
και μερικά ακόμη τέτοια παιχνιδάκια!
(σίγουρα δεν πέφτει καθόλου διάβασμα!!) :mrgreen:

[ edit by MakisH: Το επισυναπτόμενο αρχείο διαγράφηκε καθώς δεν ξέρουμε αν έχει copyright. Θα αντικατασταθεί από το link προς τη σελίδα που το φιλοξενεί μόλις αυτή βρεθεί ]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Κυρ 12 Σεπ 2010, 5:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Αφαίρεση attachment

3
Ωραία η ιδέα σου για παιχνιδάκια κτλ, μάλλον ψάχνεις κι άλλα... :P

Έχω να προτείνω:
Blokus - Ηλεκτρονική έκδοση του γνωστού επιτραπέζιου. Πολύ ωραίο παιχνίδι στρατηγικής, για μέχρι 4 άτομα.
Hydorah - Σύγχρονο αλλά retro κλασσικό shoot 'em up με διαστημόπλοια κτλ. Το κλασσικό 2D παιχνίδι που έχεις ένα "αεροπλανάκι" και πυροβολείς αντίπαλα σκάφη, αντικείμενα κτλ. Δυσκολούτσικο θα έλεγα.

Για το αρχείο που δίνεις: Ελέγχθηκε για ιούς με την υπηρεσία virus total και βγήκε καθαρό. Η αναφορά εδώ. Δεν μου ανοίγει όμως το "car fix". Επίσης δεν καταλαβαίνω τι κάνει το "divorce". Επίσης ελπίζω να μην είναι copyrighted...

5
MakisH έγραψε:Δεν μου ανοίγει όμως το "car fix".
:( :(

Είναι ωραίο παιχνιδάκι! Είσαι μηχανικός και τρέχεις να επισκευάσεις αυτοκίνητα!

Θα δοκιμάσω να στο στείλω μόνο του μην τυχόν είχε κολλήσει όταν το έκανα rar. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Κυρ 12 Σεπ 2010, 5:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Αφαίρεση attachment

8
Εχμ... Αν το βρήκες σε κάποιο site πιθανότατα θα είναι copyrighted. Συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά πρέπει να το κατεβάσω από το site μας για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα... Κρατάω το αρχείο και, εάν βρεις ότι μπορούμε να το έχουμε στον server μας, τότε θα το ανεβάσω ξανά. Καλύτερα όμως να βάλεις ένα link προς αυτό. :)

10
Μια καταπληκτική και εθιστική σειρά παιχνιδιών με την οποία καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε κατα τη διάρκεια της Εξεταστικής γιατί θα πάνε τα μαθήματα στράφι και ουδεμία ευθύνη φέρω μετα... :P

http://www.karoshigame.com/
If opportunity doesn't knock... Build a door ;)