Έφοδος της αστυνομίας σε πορεία για τον Κ. Σακκά

1
Έφοδος της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ειρηνική πορεία συμπαράστασης προς τον απεργό πείνας Κώστα Σακκά, στα περίχωρα της Ακρόπολης.
Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό για τον τρόπο με τον οποίο η άγρια αστυνομική επέμβαση έτρεψε σε φυγή τους διαδηλωτές...

ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

Re: Λίγες... ειδήσεις!!!

4
Φταίνε δια της απάθειας (κανένας απ' όσους περνάνε, ούτε ο καμεραμαν αντιδράει). Και επειδή είμαστε και μεταξύ μας, ξέρεις κι εσύ κι εγώ οτι κανένας απο όλους εκεί στη πορεία δεν είχε πρόβλημα με το γκράφιτι.
Επίσης νομίζω είναι πολύ εύκολο να αποφεύγεις τη λέξη βανδαλισμό, αλλά η φάση αλλάζει αν φάμε γκράφιτι στη δικιά μας πόρτα και δε το φάει κανάς άλλος κακομοίρης "για τον αγώνα".

Υ.Γ. Και για την ουσία, ευτυχώς δικαιώνεται ο Σακκάς και αποφυλακίζεται. 38η μέρα σήμερα και το αυτονόητο λαμβάνει χώρα σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GK1992 την Πέμ 11 Ιούλ 2013, 12:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα χορέψετε ...

5
Δηλαδή θες να μου πεις πως επειδή δεν τον εμπόδισαν να κάνει το γκράφιτι καλά εκάναν και τους την έπεσαν οι αστυνομικοί;
Όσο για την απάθεια την επόμενη φορά που θα δεις κάποιον Ελληνάρα να πετάει σκουπίδια κάτω ή να βάφει κανά μάρμαρο και δεν του πεις τίποτα να προσέχεις γιατί μπορεί να πεταχτεί καμιά διμοιρία για να επιβάλλει την τάξη.
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ

(ΕΡΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ)

6
Τα καλά του έκαναν τα γράφεις εσύ πάντως. Εμβρυική η επαγωγική λογική σου.
Με την ίδια λογική αθωώνεις τους αστυνομικούς, αφού το βίντεο δείχνει να του την πέφτουνε μόνο (sic) δύο και οχι όλοι. Ειρηνική καταστολή δηλαδή με δυο μικρές παραφωνιούλες.
Θα χορέψετε ...

7
Ε άρα είσαι υπέρ της καταστολής που έγινε στους απλούς διαδηλωτές για έναν τυπά που έβαψε έναν τοίχο ή όχι;
Γιατί πανω έλεγες πως φταίνε που δεν έκαναν κάτι και κάτω τα γυρνάς.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτάπου λέει και αυτά που κάνει και η αστυνομική "παρέμβαση" θα έπρεπε να περιοριστεί μόνο σε αυτόν.
Εγώ στο βίντεο βλέπω κάτι "αστυνομικούς" με μηχανάκια να κάνουν νταηλίκια σε ειρηνικούς διαδηλωτές και να επιδίδονται στο αγαπημένο τους χόμπυ που δεν είναι άλλο απο το σφυροκόπημα με γκλοπ.
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ

(ΕΡΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ)

8
Ρε rgbtry92 (δε ξέρω και το μικρό σου κιόλας) κάνεις φοσμπά;
Αν εσύ π.χ. φταίς για τον χωρισμό με την καψούρα σου θα υποστείς αστυνομική καταστολή; Όποιος κάνει μόκο για κάποιον που κάνει γκράφιτι δίπλα του έχει ποινικές ευθύνες; Τι κατηγορία; Μαζική συνέργεια σε βανδαλισμό; Και είπα να φάνε ξύλο γι' αυτό;
Απλά επιμένεις οτι αυτός που έκανε το γκράφιτι δεν έχει καμία σχέση με τους υπόλοιπους διαδηλωτές και όλοι διαφωνούνε με αυτό που έκανε κ.λ.π. Επίσης αναγνωρίζεις το τεκμήριο της μεμονωμένης πράξης κατά περίπτωση σε συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες και σε άλλες όχι. Σεβαστό κι αυτό. Εγώ τη λέξη ειρηνική σχολιάσα και αυτό ήταν όλο.
Θα χορέψετε ...

9
Εγώ προσωπικά που ήμουν εκεί δεν είχα πρόβλημα με το γκράφιτι και μάλιστα του είπα να την κάνει όταν είδα τους τυπάδες με τα μπλε να έρχονται. Αν θέλεις μπορείς να μου κάνεις και επώνυμη καταγγελία, γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά σου φέρω ποινικές ευθύνες. Θα σου στείλω τα στοιχεία μου σε pm. Τώρα αν συγκρίνεις μια πορεία και έναν αγώνα κόντρα στο σάπιο σύστημα δικαιοσύνης και στην "φασιστική" κυβέρνηση Σαμαρά με έναν χωρισμό με μια καψούρα αυτό φανερώνει και το ποιόν σου σαν άνθρωπος.
Η πορεία είε σου αρέσει είτε όχι ήταν ειρηνική μέχρι τη στιγμή που έγινε το ντου από τους αστυνομικούς. Αυτό είναι γεγονός και ό,τι και να λες δεν το αλλάζει. Μάλλον σε έχει πειράξει λίγο η ζέστη. Γρήγορα για ένα κρύο μπάνιο.
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ

(ΕΡΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ)

10
Καταγγελία γιατί να σου κάνω άνθρωπε μου; Άμα σου πώ εγώ να πας να ..... αγαπηθείς φέρω ποινική ευθύνη για παρακίνηση σε ασέλγεια; Απο αυτά που έγραψα απο πάνω δε κατάλαβες τίποτα;
Τουλάχιστον να βρείς τα κοχόνες να στείλεις όντως στοιχεία στο pm και οχι φώτο απο το bestgore.
Θα χορέψετε ...