Game of Thrones Discussion (SPOILERS!)

1
Απ'οτι εχω μυριστει, εδω μεσα εχουμε ουκ ολιγους fans!
Για πειτε, πως αισθανεστε για την νεα σεζον της σειρας;

Εγω προσωπικα ξαφνιαστηκα αρκετα που εσκασε ο Ser Barristan ετσι στα καλα καθουμενα, γιατι μεχρι στιγμης εκει που εχω φτασει στο βιβλιο δεν εχει εμφανιστει!
Spoiler: show
Περιπου δηλαδη, ποιος αλλος θα ειναι ο Whitebeard? Γλυτωνουν χρονο ετσι, φανταζομαι, μιας και θα κοψουν ολες τις ιστοριες που αραδιαζει?
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

Re: Game of Thrones Discussion (SPOILERS!)

4
Μέτριο επεισόδιο. Κάποιοι αιμοχαρείς και αιμοδιψείς φανς (rgbtry) ξενέρωσαν τη ζωή τους. Εγώ απογοητεύτηκα με όλες αυτές τις ασυμφωνίες βιβλίου σειράς. (Λογικό να γίνουν, αλλά γίνονται πάρα πολλές)
"Sometimes I wish I was just a cloud, floating along."

6
Αναφέρομαι και σε γεγονότα από την προηγούμενη σεζόν. Γενικά τις ιστορίες της Νταενέρυς και του Ρομπ τις έχουν πειράξει πάρα πολύ. Πεθαίνουν χαρακτήρες που δεν θα έπρεπε να πεθάνουν, εμφανίζονται άλλοι εντελώς άκυροι και κάποιοι δεν εμφανίζονται καθόλου. Δεν είναι πρόβλημα το κάστ, έτσι κι αλλιώς οι πιο πολλοί θα πεθαίνουν σε αυτή τη σειρά :Ρ (Valar Morghulis το πιστεύει πολύ αυτό το ρητό ο Martin, βλέπεις..)

8
χαχαχαχα! Συγγνώμη εσύ δεν έγραψες ότι διαβάζεις τα βιβλία? Προς τι η έκπληξη? :Ρ
Εννοώ ότι στο βιβλίο ο Ρομπ άλλη παντρεύεται, είναι στο Ρίβερραν και όχι στο Χάρενχωλ, πως ο Ρακάρο ζει και ο Σερ Μπαρισταν Σέλμυ έχει παρέα μαζί του.

10
΅Εγω δεν εχω αξιωθει να διαβασω τα βιβλια, αλλα βλεπω την σειρα φανατικα και σποϊλεριαζομαι επειδη εχω αγωνια απο το ιντερνετ. Απλα μου την σπαει απιστευτα που οι starks ειναι τοσο μα τοσο ευκολα θυματα. Ιδεαλισται μεν (καλοπιστοι, δικαιοι ετσ), ευκολα θυματα δε, οπως συμβαινει και σχεδον παντα στη ζωη δυστυχως.
Eπισης κατι τελευταιο:
https://www.youtube.com/watch?v=qYNeT2nzEgA
In my glass coffin.
I'm waiting.