Από ποιο σχολείο έρχεστε; 1 από MakisH Κοιτάζω τώρα ένα λεύκωμα του σχολείου μου και αναρωτιέμαι αν κανένας άλλος από τη σχολή ήταν στο ίδιο σχολείο ή έστω πόλη. Υποθέτω ότι για τους Αθηναίους αυτό ισχύει περισσότερο! So... εγώ ήμουν στο 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου (Κρήτης). Εσείς; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 25 Δεκ 2012, 12:35 pm
Re: Από ποιο σχολείο έρχεστε; 2 από Overspark Το δικό μου σχολείο ήταν ένα ιδιωτικό στο Περιστέρι. Λέγεται Αυγουλέα-Λιναρδάτου. (και FYI, ναι, μας φώναζαν αυγουλόπαιδα ) Chemical Engineers are the present day's Alchemists. ΠαράθεσηΤετ 26 Δεκ 2012, 6:38 am
Re: Από ποιο σχολείο έρχεστε; 3 από AnastasiaN Τι δικό μου σχολείο ήταν το 3ο Γ.Λ. Ζωγράφου.. Τα λόγια είναι περιττά.. Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΤετ 26 Δεκ 2012, 12:19 pm
Re: Από ποιο σχολείο έρχεστε; 4 από MakisH Γιατί παιδί μου; Τι είχε; ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 26 Δεκ 2012, 12:37 pm
Re: Από ποιο σχολείο έρχεστε; 5 από Xgal Εμένα ήταν το 6ο Γενικό Λύκειο Καλλιθέας...ωραίο σχολείο ΠαράθεσηΤετ 26 Δεκ 2012, 1:12 pm
Re: Από ποιο σχολείο έρχεστε; 6 από juliette22 Το δικό μου, ένα μικρό ιδιωτικό στην Κηφισιά, το Καργάκου. Τόσο μικρό, που πλέον δεν υφίσταται λόγω πτώχευσης Overspark έγραψε:Το δικό μου σχολείο ήταν ένα ιδιωτικό στο Περιστέρι. Λέγεται Αυγουλέα-Λιναρδάτου. (και FYI, ναι, μας φώναζαν αυγουλόπαιδα ) Η πρώτη φορά που άκουσα για το σχολείο σου, ήταν σε κάτι αγώνες ρητορικής των Αρσακείων...η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση το "Αυγουλέα" 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΤετ 26 Δεκ 2012, 6:00 pm
Re: Από ποιο σχολείο έρχεστε; 7 από αϊ-ο 2o ενιαίο λύκειο αγ. δημητρίουυυυυυ.... In my glass coffin. I'm waiting. ΠαράθεσηΤετ 26 Δεκ 2012, 8:43 pm
Re: Από ποιο σχολείο έρχεστε; 8 από MaHaHoU 5ο Ενιαίο Λύκειο Ηλιούπολης...Τα παλιά πολυκλαδικά. Πολύς ανεκμετάλλευτος χώρος, τεράστια υποδομή...και ναι πολύ ωραίο σχολείο. この危うげな世界さえ 越えてゆけると 信じるだけ あなたと ΠαράθεσηΠαρ 28 Δεκ 2012, 11:50 am
Re: Από ποιο σχολείο έρχεστε; 9 από Σοφια Γενικό λύκειο Κατούνας Ξηρομέρου Αιτ/νίας (αριθμό δεν είχε ένα έχουμε στο χωριό )!!! Καινούριο το κτήριο και με πολύ καλούς καθηγητές. ΠαράθεσηΚυρ 30 Δεκ 2012, 6:28 pm
Re: Από ποιο σχολείο έρχεστε; 10 από foivakos91 Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών(για συντομία Π.Σ.Π.Α) ωραίο σχολείο καλοί καθηγητές σε γενικές γραμμές,άθλιες εγκαταστάσεις,ενα κτήριο στην μέση του Κολωνακίου...εδώ και 30 χρόνια περιμένουν την μεταφορά στην πανεπιστημιούπολη σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις...μέχρι και ο υπουργός παιδείας είχε έρθει και μας είχε ανακοίνωση τη μεταφορά αλλά...ακόμη το ΠΣΠΑ εκεί άθικτο...(τουλάχιστον μετά το σχολείο πηγαίναμε για καφέ στο κολονάκι και κάναμε shopping...) C'est en faisant n'importe quoi, qu'on devient n'importe qui ΠαράθεσηΚυρ 30 Δεκ 2012, 6:46 pm