Τι games(computer,console) παιζετε;

First Person Shooters(πχ Counter Strike, Call of Duty, Battlefield)
Σύνολο ψήφων: 7 (16%)
MMORPG(WoW, Guild Wars, Star Wars Online)
Σύνολο ψήφων: 5 (11%)
Online multiplayer(HoN,LoL, DotA)
Σύνολο ψήφων: 4 (9%)
Single Player Adventure/RPG(Splinter Cell, Assasin's Creed, Elder Scrolls, Fallout)
Σύνολο ψήφων: 13 (30%)
Strategy(Real Time & Turn based) (πχ Civilization, Starcraft)
Σύνολο ψήφων: 11 (25%)
Simulation(πχ Sims, Caesar, Flight simulators)
Σύνολο ψήφων: 4 (9%)
Σύνολο ψήφων: 44

Gaming topic status: Go!

1
Εμπνευσμενος απο μερικες συζητησεις χτεσινες και παλιοτερες νομιζω οτι ηρθε καιρος να ανοιξουμε ενα "σοβαρο" topic με θεμα το gaming! :nerd: :nerd:

Gamers του ChemEng-ntua, τι παιζετε;

Εγω προσωπικα ειμαι fan των Single Player Αdventure και RPG, ενω παιζω που και που κανενα LoL.
Τωρα τελευταια το εχω ριξει και λιγο στα Stealth βεβαια

(Αντε και αν ειμαστε πολλοι θα πεσει πιεση στον Μακη για dedicated gaming subforum)
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-The Hitchhiker's Guide to the galaxy

Re: Gaming topic status: Go!

2
Τώρα μόνο Football Manager...βγήκε και πριν 2 μέρες το 2013 :evil:

Μέχρι πέρσι καιγόμουν (κυριολεκτικά όμως) με το Rise of Nations: Thrones and Patriots στο multiplayer. Παλιό RTS παιχνίδι (ποοολύ παλιό) αλλά μεγάλο κάψιμο για χρόνια :nerd:

Στις εξεταστικές με πιάνει κάτι και παίζω Counter Strike 1.6 :lol:
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

1ο Gaming Festival στην «Τεχνόπολις»

5
Το 1ο Gaming Festival, φιλοξενεί από τις 9 έως 11 Νοεμβρίου, η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Microsoft, Sony, CD Media, είναι μερικές από τις εταιρείες που θα παρουσιάσουν στο κοινό τις τελευταίες hardware και software προτάσεις τους, σε έναν ενιαίο χώρο με πολλά happenings, παρουσιάσεις και φυσικά δώρα, τα οποία περιλαμβάνουν πρόσφατα multiplatform releases και gaming gear.

Στα πλαίσια του Gaming Festival θα διεξαχθούν tournaments στα games League of Legends, FIFA 13, Street Fighter X Tekken, Tekken Tag Tournament 2 και DOA 5 με χρηματικά έπαθλα και games.

Στην κεντρική αυλή της Τεχνόπολις θα στηθεί ένα Gaming Stage 150 τετραγωνικών μέτρων με LED γιγαντοοθόνη, στο οποίο θα προβάλλονται gaming events και παρουσιάσεις, με αποκορύφωμα την τέλεση του τελικού του League of Legends με απευθείας μετάδοση από την οθόνη και live hosting!
πηγή και site φεστιβάλ
Spoiler: show
Gamers αυτού του φόρουμ ενωθείτε,για να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς και να σαρώσει η ομάδα του φόρουμ τα έπαθλα :bleh:

Ορίστε και 2 ...διαφορετικά παιχνίδια έχετε να παίζετε τώρα,που λόγω απεργιών των ΜΜΜ,θα εγκλωβιστούμε(που λέει ο λόγος) στα σπίτια μας... :nerd: :razz:
Four Color Problem
Untangle 1.2
"People don’t listen, they just wait for their turn to talk."
— Chuck Palahniuk

7
Πρέπει να χρωματίσεις το σχέδιο χρησιμοποιώντας το πολύ 4 χρώματα χωρίς να υπάρχουν γειτονικά σχήματα με το ίδιο χρώμα.
Περισσότερα εδώ
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

9
Τον τελευταιο καιρο εχω βαλει και παιζω το Bioshock Infinite. Γενικα, το gameplay του ειναι καπως πεζο και σπανια ξεφευγει προς πιο περιπλοκες αψιμαχιες.

ΑΛΛΑ: Εχει, ειλικρινα, την καλυτερη αισθητικη που εχω δει σε παιχνιδι εδω και παρα, παρα πολυ καιρο. Για παραδειγμα:

To story εχεις ως εξης: Εισαι ο Booker DeWitt ενας πρωην πρακτορας της εταιριας Pinkerton(πραγματικη εταιρια, ιδρυθεισα το 1850) :neo: και καλεισαι να "σωσεις" μια κοπελα η οποια βρισκεται φυλακισμενη στην Ιπταμενη πολη Columbia, προκειμενου να γλυτωσεις απο τους δανειστες σου. Ελα ομως που η κοπελα δεν μια συνηθισμενη κοπελα, και η πολη δεν ειναι τοσο ειδυλλιακη οσο φαινεται...

Η ιστορια τοποθετειται στις αρχες του 1900 και εχει χρωματα απο steampunk (γιατι 1900 και ιπταμενη πολη δεν πανε μαζι :razz: ). Το παιχνιδι κατακριθηκε απο πολλους διοτι προβαλλει ενα κομματι της αμερικανικης ιστοριας το οποιο βρηθει απο ρατσισμο και προκαταληψεις.

10
Ένα thriller/μυστυρίου/γρίφων το οποίο προτείνω είναι το The Crooked Man
Αν το βάλετε στο google θα σας το βγάλει και θα το κατεβάσετε εύκολα..
Όλο το παιχνίδι πρέπει να διαρκεί ~4-5 ώρες το πολυ(αν και δεν είναι απαραίτητο να το παίξετε μονοκόματα φυσικά!)
Τα κουμπία είναι το spacebar, το escape και τα arrow keys..Νομίζω πως είναι ενδιαφέρον