Μουντιάλ: "Αρχίζει το ματς"

1
Αύριο αρχίζει και επίσημα το 19ο (αν δεν κάνω λάθος) Mundial στην ιστορία :) με τους αγώνες του πρώτου ομίλου:
  • Νότιος Αφρική - Μεξικό (17.00 ΝΕΤ)
  • Ουρουγουάη - Γαλλία (21.30 ΝΕΤ)
Το παγκόσμιο κύπελλο θα φιλοξενηθεί απο τις 11 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου (ημέρα του μεγάλου τελικού ;) ) στη Νότια Αφρική! Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει απο τον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης την Αργεντινή, την Νότια Κορέα και τη Νιγηρία. Οι αγώνες της Εθνικής ξεκινάνε το Σάββατο στις 14.30 (ΝΕΤ) με τη Ν. Κορέα, ενώ την ίδια μέρα παίζει η Αργεντινή με τη Νιγηρία στις 17.00, αλλά και Αγγλία - ΗΠΑ (αγώνας 3ου ομίλου) στις 21.30!!!

Αφήστε για λίγο τα βιβλία, παραγγείλτε πίτσες, μπύρες κλπ και απολαύστε!!! :D
Παρακάτω επισυνάπτω και το πρόγραμμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Enjoy!!!!! :D

Πείτε μας τη γνώμη σας!
  • Ποια ομάδα πιστεύετε οτι θα κατακτήσει το κύπελλο?
  • Πώς περιμένετε να πάει η Εθνική μας?
  • Υποστηρίζετε κάποια άλλη ομάδα και αν ναι, ποια?
"I went numb when I learned to see..."
Συνημμένα
2010fwc_matchschedule_3004_en.pdf
(253.14 KiB) Μεταφορτώθηκε 153 φορές

Re: Μουντιάλ: "Αρχίζει το ματς"

2
Ομολογώ οτι δεν ασχολούμαι με το άθλημα (καλά ντε, μη βαράτε!!! :oops: ) αλλά νομίζω οτι θα εκτιμήσετε το παρακάτω τραγουδάκι (μιας που το ανέφερες στον τίτλο):

Καλή απόλαυση στους φιλάθλους. Εγώ θα μείνω στα βιβλία μου :P

4
http://www.marca.com/deporte/futbol/mun ... glish.html

πολύ ωραίο intyeractive καλεντάρι του παγκοσμίου κυπέλλου
Απαντάω στις τρεις ερωτήσεις της fotini17
1.Θα το πάρει πιστεύω η Βραζιλία με δεύτερο φαβορι την Ισπανία
2.Η Ελλάδα, βάσει εμφανίσεων στα τελευταία παιχνίδια, θα πάρει από 0 έως 3 πόντους...ας μας διαψέυσουν ξανά αλλά δύσκολα τα πράγματα
3.Υποστηρίζω πάντα την Βραζιλία και δευτερευόντος τη Ιταλία(κυρίως στα Εuro)

5
Super το link με το πρόγραμμα :D Ας απαντήσω και εγώ στις ερωτήσεις μου :P Έχουμε και λέμε:

1. Πιστεύω οτι φέτος θα πάνε καλά η Ισπανία και η Αργεντινή (Μέσι στα καλύτερά του, αρκεί να μην κανει τα τρελά του ο Μαραντόνα ;) ). Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα για το ποια ομάδα απο τις 2 θα το πάρει :oops:
2. Για την Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα, απ'οτι έχει δείξει και απο τα φιλικά. Αλλά όπως και με το Euro 2004 ποιος ξέρει? Αν και δύσκολα επαναλαμβάνονται τέτοια θαύματα. Προσωπικά θα είμαι ευχαριστημένη και με μόνο μία νίκη. Καλά για τον αγώνα με την Αργεντινή δεν θέλω καν να το σκέφτομαι για το τι θα γίνει. :P
3. Εκτός απο την Ελλάδα υποστηρίζω εδώ και χρόνια την Ισπανία, την Γαλλία και την Αργεντινή.

8
Πράγματι το Ουρουγουάη - Γαλλία το βαρέθηκα. :oops: Σε κάποια φάση έπιασα τον εαυτό μου να κάνει ζάπινγκ. :P Όλα τα λεφτά οι βουβουζέλες! :D Αν και οι άνθρωποι εκεί πέρα πρέπει να τα έχουν δει όλα με δαύτες. Ακούγονται σαν σμήνος απο μέλισσες :?

9
Μετά το σημερινό στραπάτσο δεν νομίζω οτι μένουν και πολλά περιθώρια στους διεθνείς. Απο το δικό μας όμιλο πιστεύω οτι θα περάσουν η Αργεντινή (οέο!) και η Νιγηρία. Να κάνουμε καμια αξιοπρεπή εμφάνιση πάντως, γιατί ειδικά το ματσάκι με την Αργεντινή (οέο!) πολύ το φοβάμαι: rodriquez, veron, tevez, messi, milito και πολλοί πολλοί άλλοι... :shock: