Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

84
Χτες επισκέφτηκα ένα σινεμά..το οποίο είναι πολύ κοντά σε στάση μετρό, αρκετά οικονομικό και πολύ ωραίος χώρος.. :)
Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι γενικά αυτό το σινεμά δεν έχει και πολύ κόσμο..ουσιαστικά εμείς είδαμε την ταινία μόνοι μας και η αίθουσα ήταν άδεια.. :razz:
Πολύ ρομαντικό μέρος πάντως, ειδικά για ζευγαράκια.. :kiss:
Που ακριβώς είναι δεν θα το γράψω γιατί θα είναι διαφήμιση..όποιος θέλει ας με ρωτήσει για περισσότερες πληροφορίες.. :whistle:

87
Όχι δεν είδα αυτή..Κοίτα αρχικά είχα πάει να δω το 'μια ημέρα' αλλά τελικά είχαν σταματήσει να το προβάλλουν.. :weep:
Τελικά είδα το μα πώς τα καταφέρνει..εε δεν ξετρελάθηκα κιόλας..αλλά είχε γέλιο.. :razz:
Εσύ έχεις δει 'το γάλα'??Δεν μου γέμιζε και πολύ το μάτι.. :giveup: :baby:

88
Οχι,αλλα ηταν να τη δω χθες σε ενα μικρο,φοικονομικο σινεμα κοντα στο μετρο και εκανα το συνειρμο οτι μπορει να ηταν το σινεμα στο οποιο αναφεροσουν.Δε νομιζω ομως,τελικα,οτι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ισχυει τελικα αυτο...
Για την ταινια μου ειπαν οτι ειναι παρα πολυ καλη,απο κει και περα δε ξερω ;)
"People don’t listen, they just wait for their turn to talk."
— Chuck Palahniuk

90
νομίζω πήγες στα ΑΤΛΑΝΤΙΣ CLASSIC CINEMAS με 6 ευρώ το άτομο. δεν είναι κακό να κάνεις διαφήμιση και ειδικά σε μικρούς κινηματογράφους που το έχουν ανάγκη που είναι άμεσα προσβάσιμοι και προσφέρουν καλές τιμές!
Yesterday, love was such an easy game to play
Now I need a place to hide away
Oh I believe in yesterday