Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

61
OK τώρα το έφτιαξα έτσι κι αλλιώς... :P Δεν μου πήρε και τρελή ώρα. Άμα κάνεις ευέλικτη δουλειά.... :bleh: (σπόντα προς τον Νίκο)

Τελικά δεν ήταν 80 οι συνδυασμοί. Παρατήρησα οτι το 4ο τμήμα του εργαστηρίου ΦΜ2 συμπίπτει με τα ΜΦΔ της Πέμπτης, οπότε δεν τίθεται θέμα για το εξάμηνό μας (τυπικά). Επίσης συνέπιπτε το τρίτο τμήμα ΦΜ2 με το εργαστήριο ΦΜΑ της Πέμπτης. Τελικά οι συνδυασμοί έπεσαν σε 50 από τους 80. Σχεδόν οι μισοί... :D

65
Φοβούμαι πως κύμα κινητοποιήσεων κ πιθανόν κ καταλήψεων μας έρχεται. Είναι ιδέα μου ή σαν πολύ γρήγορα δεν κινητοποιηθήκαμε φέτος? Ούτε 2 βδομάδες δεν κλείσαμε καλά καλά! Χαρά στα πρωτοετά, όλες οι συγκινήσεις μαζεμένες αυτή την εβδομάδα:εργαστήρια,συνέλευση...
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα

67
Προτελευταίο μετρό Κυριακή βράδυ. Δίπλα μου μιλάνε μια παρέα κοριτσιών με "πρωταγωνίστρια" μια φοιτήτρια κάποιου ΤΕΙ πληροφορικής αν κατάλαβα καλά:
-Πώς σου φαίνονται τα μαθήματα;
-Ε, εντάξει, είναι πρώτο έτος, πολύ γενικά ακόμα... Όλα είναι σε Linux, ξέρεις, αυτό το πρόγραμμα με το πιγκουϊνάκι...
-Και τι κάνετε;
-Βασικά χειριζόμαστε ένα άλλο πρόγραμμα που είναι για προγραμματιστές το οποίο σου βγάζει μια μαύρη οθόνη και γράφεις κάτι βλακείες με σύμβολα κτλ για να σου βγάλει κάτι άλλες βλακείες και όλα αυτά για να κάνεις μια πρόσθεση...
Η αλήθεια είναι πικρή :bleh:
(δυστυχώς κατέβηκαν στην αμέσως επόμενη στάση...)

69
Ξέρω οτι πολλοί αναρωτιέστε τι θα γίνει αύριο με τη σχολή, λόγω καιρικών φαινομένων...
Μένω κοντά στην πολυτεχνειούπολη και αυτή τη στιγμή βρέχει αρκετά, πριν λίγη ώρα χιόνιζε ξεκάθαρα. Θα προσπαθήσω να γράψω το πρωί μόλις ξυπνήσω (κατά τις 7 ας πούμε) ποια είναι η κατάσταση στην περιοχή ώστε να ξέρετε πριν ανέβετε όσοι είστε ακόμα κοντά σε υπολογιστή εκείνη την ώρα. :)

Υπενθυμίζω ότι υπάρχουν στο internet οι ενδείξεις του μετεωρολογικού σταθμού που είναι εγκατεστημένος μέσα στην πολυτεχνειούπολη. Δείτε τις εδώ.