Re: Ας γνωριστούμε!

63
Το ξέρω, όμως μόλις τελιώσει όμως θα έχει φύγει ένα σημαντικό βάρος & θα έχουμε & εμείς περισσότερο χρόνο :)

ΥΓ. για να πώ την αλήθεια δεν διαβάζω τόσο θανατικά όμως είμαι επικύνδυνος άν έχω ανοικτό τον υπολογιστή & για αυτό δεν το ρισκάρω να postάρω (κιάλλο) τώρα, ίσως μετά την εξεταστική.

Re: Ας γνωριστούμε!

64
Λοιπόν, μπάς & βρώ δουλιά αλλού & σταματήσω να postαρω εκεί που ίσως δεν πρέπει, αλλά & επειδεί το χρωστάω στον Μάκη ύστερα από την άκαρδη, άσπλαχνη & εγωκεντρική κίνηση (που μόνο, ως απλώς χρήστης, δεν κλείδωσα του το topic :lol: (,trolάρω)) κάνω μια προσπάθεια να θυμίσω αυτό το topic (μπάς & πάρει κιόλας την θέση του άλλου στην επικαιρότητα & μείνει μόνος του (μαντέψτε ποιός)), να σας συστηθώ:
Δεν με λένε Engegen :troll: (τώρα χάρην ευκολίας μη το μπερδέψουμε, Θάνο είναι το μικρό μου πάντως) και δηλώνω πως η σχολή αυτή ήταν δεύτερη μου επιλογή όμως δεν μετανιώνω :D που έπεσα σε αυτήν & όχι στην 1η(ΗΜΜΗ όμως περισσότερο μου αρέσει ο συνδιασμός μαθηματικα,εφαρμοσμένη χημεία παρά μαθηματικα,ηλεκτρονική). Πρέπει να πώ πως δεν ήξερα καμία σχολή που να μάρεσε (για συνηθισμένους ή μη λόγους) και με είχαν ζάλισει οι καθηγητές της 3ης λυκείου οπότε η συμπλήρωση του μηχανογραφικού μου ήταν για κλάματα :weep: . Έτσι νοιώθω τυχερός (& κάτι παράπανω) που σε αυτήν την σχολή βρήκα πράγματα & ανθρώπους που μου προσέλκησαν το ενδιαφέρον & εγκατέλυψα την τεχνική παλιά μου τεχνική για να ξεχάσω τα της 3ης & άλλα (για να πώ την αλήθεια δεν ήταν μόνο αυτή απλώς έχω χάσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωης μου με βιντεοπαιχνίδια & άλλα :S :weep: )
Πάντως, (παρά τα αρνητικά της που θα τα έβρισκά & σε άλλες σχολές :razz: ) η σχολή αυτή με έχει ενθουσιάσει & έχω μόλική όρεξη για το νέο ξεκίνημα (ίσως όχι για το πρωινό ξύπνημα :razz: )

Τα μαθημάτικά, θερμοδυναμική, Σύνδεση(επιλογής), Χημική μηχανική (έχω διαβάσει κάμποσο & το βιβλίο που δίνεται για το ΑΣΧΜ & εάν είναι κατατοπιστικό για το αντικείμενο τότε μπορώ να πώ πως ώς αντικείμενο μου αρέσει) & Προγραμματισμός είναι τα μέχρης στιγμής αγαπημένα μου μαθήματα (μονάχα δεν μου αρεσάν τα βιβλία του Κανδιανάκη :TD: ).

Επίσης ώρες-ώρες κάνω περίεργα πράγματα(βαριέμαι να αναλύσω :bleh: ) & δεν πάω καλά (αυτό αποτελεί απάντηση & για το ερώτημα που μου είχε θέσει πριν κάμποσο καιρό ο Papajim), από μουσικές καλύτερα να σας πώ τι ακούω που & που, άν αποφασίσω ίσως να μην συγκρατιθώ & το μάθετε :secret: .
Κατα τα άλλα πολύ περίεργος δεν είμαι (δεν θυμάμαι τουλάχιστον κάτι άλλο τώρα :lazy: ).
Στον ελεύθερο χρόνο μου έχω περισσότερο βιβλία, διαδίκτιο, βόλτες(αφού σταμάτησα τα βιντεοπαιχνίδια προέκυψε ένα αρκετά μεγάλο κενό :nerd: ) & σκέφτομαί μια από αυτές να μάθω κανένα πνευστό όργανο μουσικής (λογω κρίσης με βλέπω να ξενερώνω με καμιά φτινιάρική φλογέρα :razz: ).
Παρά την οποιαδήποτε βλακία που μπορεί να συμβεί δηλώνω (όσο γείνεται τουλάχιστον :razz: ) αισιόδοξος ( :tomato: ) ή έστω χαρούμενος & άς γίνει η βλακία ( :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: ).
Αυτά :)
ΥΓ.Φτού! Πάλι σεντόνι!