Re: Ας γνωριστούμε! 61 από Engegen MakisH έγραψε: Για πιάστε τα ξεσκονόπανα! Δεν μπορούμε, διαβάζουμε... Εκτός & αν αναφέρεσε αποκλιστικά σε απόφοιτους & (φετοινούς) πρωτοετείς, έ εσείς ότι θέλετε κάνετε. ΠαράθεσηΤρί 16 Σεπ 2014, 4:54 pm
Re: Ας γνωριστούμε! 62 από MakisH όχι μωρέ, σε όλους! Αφού βλέπω να αργεί η επόμενη φορουμοσυνάντηση λόγω εξεταστικής... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 16 Σεπ 2014, 6:34 pm
Re: Ας γνωριστούμε! 63 από Engegen Το ξέρω, όμως μόλις τελιώσει όμως θα έχει φύγει ένα σημαντικό βάρος & θα έχουμε & εμείς περισσότερο χρόνο ΥΓ. για να πώ την αλήθεια δεν διαβάζω τόσο θανατικά όμως είμαι επικύνδυνος άν έχω ανοικτό τον υπολογιστή & για αυτό δεν το ρισκάρω να postάρω (κιάλλο) τώρα, ίσως μετά την εξεταστική. ΠαράθεσηΤρί 16 Σεπ 2014, 7:05 pm
Re: Ας γνωριστούμε! 64 από Engegen Λοιπόν, μπάς & βρώ δουλιά αλλού & σταματήσω να postαρω εκεί που ίσως δεν πρέπει, αλλά & επειδεί το χρωστάω στον Μάκη ύστερα από την άκαρδη, άσπλαχνη & εγωκεντρική κίνηση (που μόνο, ως απλώς χρήστης, δεν κλείδωσα του το topic (,trolάρω)) κάνω μια προσπάθεια να θυμίσω αυτό το topic (μπάς & πάρει κιόλας την θέση του άλλου στην επικαιρότητα & μείνει μόνος του (μαντέψτε ποιός)), να σας συστηθώ: Δεν με λένε Engegen (τώρα χάρην ευκολίας μη το μπερδέψουμε, Θάνο είναι το μικρό μου πάντως) και δηλώνω πως η σχολή αυτή ήταν δεύτερη μου επιλογή όμως δεν μετανιώνω που έπεσα σε αυτήν & όχι στην 1η(ΗΜΜΗ όμως περισσότερο μου αρέσει ο συνδιασμός μαθηματικα,εφαρμοσμένη χημεία παρά μαθηματικα,ηλεκτρονική). Πρέπει να πώ πως δεν ήξερα καμία σχολή που να μάρεσε (για συνηθισμένους ή μη λόγους) και με είχαν ζάλισει οι καθηγητές της 3ης λυκείου οπότε η συμπλήρωση του μηχανογραφικού μου ήταν για κλάματα . Έτσι νοιώθω τυχερός (& κάτι παράπανω) που σε αυτήν την σχολή βρήκα πράγματα & ανθρώπους που μου προσέλκησαν το ενδιαφέρον & εγκατέλυψα την τεχνική παλιά μου τεχνική για να ξεχάσω τα της 3ης & άλλα (για να πώ την αλήθεια δεν ήταν μόνο αυτή απλώς έχω χάσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωης μου με βιντεοπαιχνίδια & άλλα ) Πάντως, (παρά τα αρνητικά της που θα τα έβρισκά & σε άλλες σχολές ) η σχολή αυτή με έχει ενθουσιάσει & έχω μόλική όρεξη για το νέο ξεκίνημα (ίσως όχι για το πρωινό ξύπνημα ) Τα μαθημάτικά, θερμοδυναμική, Σύνδεση(επιλογής), Χημική μηχανική (έχω διαβάσει κάμποσο & το βιβλίο που δίνεται για το ΑΣΧΜ & εάν είναι κατατοπιστικό για το αντικείμενο τότε μπορώ να πώ πως ώς αντικείμενο μου αρέσει) & Προγραμματισμός είναι τα μέχρης στιγμής αγαπημένα μου μαθήματα (μονάχα δεν μου αρεσάν τα βιβλία του Κανδιανάκη ). Επίσης ώρες-ώρες κάνω περίεργα πράγματα(βαριέμαι να αναλύσω ) & δεν πάω καλά (αυτό αποτελεί απάντηση & για το ερώτημα που μου είχε θέσει πριν κάμποσο καιρό ο Papajim), από μουσικές καλύτερα να σας πώ τι ακούω που & που, άν αποφασίσω ίσως να μην συγκρατιθώ & το μάθετε . Κατα τα άλλα πολύ περίεργος δεν είμαι (δεν θυμάμαι τουλάχιστον κάτι άλλο τώρα ). Στον ελεύθερο χρόνο μου έχω περισσότερο βιβλία, διαδίκτιο, βόλτες(αφού σταμάτησα τα βιντεοπαιχνίδια προέκυψε ένα αρκετά μεγάλο κενό ) & σκέφτομαί μια από αυτές να μάθω κανένα πνευστό όργανο μουσικής (λογω κρίσης με βλέπω να ξενερώνω με καμιά φτινιάρική φλογέρα ). Παρά την οποιαδήποτε βλακία που μπορεί να συμβεί δηλώνω (όσο γείνεται τουλάχιστον ) αισιόδοξος ( ) ή έστω χαρούμενος & άς γίνει η βλακία ( ). Αυτά ΥΓ.Φτού! Πάλι σεντόνι! ΠαράθεσηΤρί 30 Σεπ 2014, 9:06 pm
Re: Ας γνωριστούμε! 65 από AnastasiaN [offtopic]Once you try σεντόνι you never go back Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΤρί 30 Σεπ 2014, 10:18 pm
Re: Ας γνωριστούμε! 66 από Engegen AnastasiaN έγραψε:[offtopic]Once you try σεντόνι you never go back [offtopic]Ώχ, να φοβάμαι δηλαδή ΠαράθεσηΤρί 30 Σεπ 2014, 10:21 pm
Re: Ας γνωριστούμε! 67 από AnastasiaN Εμείς φοβόμαστε Πλάκα Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΤετ 01 Οκτ 2014, 12:05 am