Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 541 από Engegen KiritoShu έγραψε:Μήπως να φτιαχναμε τοπικ, "Μαγειρεύετε?") Νόμιζα πως υπήρχε. ΠαράθεσηΤρί 18 Αύγ 2015, 6:22 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 542 από PeriklisP Ωραια, στο επομενο session δοκιμαζω λιγοτερο αλευρι λοιπον! ΜΖ, εξτρα μαυρη ζαχαρη και κροκο δοκιμασα... Στα σοφτ κινγκς βαζουν και γλυκερινη ως υγροσκοπικο μεσο, αλλα αντε να βρεις... In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤρί 18 Αύγ 2015, 6:51 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 543 από MakisH Υπάρχει: https://forum.chemeng.ntua.gr/viewtopic.php?f=37&t=157 ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 18 Αύγ 2015, 6:53 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 544 από KiritoShu MakisH έγραψε:Υπάρχει: https://forum.chemeng.ntua.gr/viewtopic.php?f=37&t=157 Τελικά υπάρχουν και τόπικς που μου διαφεύγουν... Βασικα τώρα που το θυμήθηκα, μαλακα cookies χειροποίητα έχω φάει από την χρήστα evchan. @evchan διαφώτισέ μας Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤρί 18 Αύγ 2015, 9:59 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 545 από MakisH KiritoShu έγραψε:μαλακα cookies χειροποίητα έχω φάει από την χρήστα evchan. Κύριε KiritoShu, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν πρέπει να βρίζετε στο forum. (νόμιζα ότι είχες σκάψει ήδη όλο το forum αλλά απ' ότι φαίνεται έχεις ακόμα πολλά να μάθεις!) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 18 Αύγ 2015, 10:39 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 546 από KiritoShu Νομίζω είναι προφανές που έμπαινε ο τόνος που παρέλειψα. Έχω πολλά στραβά αλλά βωμολόχος μια φορά δεν είμαι Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤετ 19 Αύγ 2015, 5:50 am
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 547 από PeriklisP MakisH έγραψε: Κύριε KiritoShu, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν πρέπει να βρίζετε στο forum. Προτεινω συσταση επιτροπης για την αξιολογηση της συμπεριφορας του συντονιστη Kiritoshu, η οποια εμφανιζεται ακρως απρεπης. In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤετ 19 Αύγ 2015, 1:09 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 548 από KiritoShu Εγω πάλι προτείνω να με κάψετε στην πυρά, μαζί με τις ξενέρωτες, που λέει και η Αννουλα Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤετ 19 Αύγ 2015, 1:27 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 549 από Papajim202 Στηριζουμε Kirito εναντια στον φασισμο του MakisH. Ολοι στην πλατεια Ομονοιας Παρασκευη 32 Αυγουστου στις 25:00!!! “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” ΠαράθεσηΤετ 19 Αύγ 2015, 9:26 pm
Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic) 550 από eleanor καμμιά βιβλιοθήκη ή έστω κάτι που μοιάζει, έχει να μας προτείνει κανείς; ΠαράθεσηΠέμ 20 Αύγ 2015, 11:45 am