Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

503
Εμένα light μου φαίνεται η φάση! Ίσως μετά την Ασφάλεια όπως λέει και ο panos108 να έπεσαν τα standard. Πάντως είναι καλά οργανωμένο. Και εντάξει δεν τρελαίνομαι για τέτοιου είδους μαθήματα, αλλά έχω περάσει και πολύ χειρότερα το χρόνο μου διαβάζοντας άλλα κι άλλα...
Einmal ist keinmal

504
Εγώ πάντως ΔΕΝ την παλεύω άλλο.... ΑναστασιαΝ, αν αυτη η ασφαλεια σου φαινεται light..... ακου θεμα (που πλεον ειναι κ πολυ επικαιρο):
αεροπλανο εκτελει την πτηση Αθηνα - ΝΥ. Δινονται τα χαρακτηριστικα των καυσιμων. Στη μεση της πτησης χαλαει ο κινητηρας. Που αποδιδετε τη βλαβη???

--εκτος απο τον εγκεφαλο :P
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

506
madadayo έγραψε:Εγώ πάντως ΔΕΝ την παλεύω άλλο.... ΑναστασιαΝ, αν αυτη η ασφαλεια σου φαινεται light..... ακου θεμα (που πλεον ειναι κ πολυ επικαιρο):
αεροπλανο εκτελει την πτηση Αθηνα - ΝΥ. Δινονται τα χαρακτηριστικα των καυσιμων. Στη μεση της πτησης χαλαει ο κινητηρας. Που αποδιδετε τη βλαβη???

--εκτος απο τον εγκεφαλο :P
Στην τάση ατμών του καυσίμου στις συνθήκες θερμοκρασίας/πίεσης που επικρατούν στο υψόμετρο πτήσης;

508
Nickk έγραψε:Ανανεωμένο, απλό κι ωραίο! http://www.central.ntua.gr/
Υποθέτω πως είμαι ο μόνος που δε βρίσκει καθόλου λειτουργική την καινούργια καρτέλα?? (τονίζω ως προς εμφάνιση δε βρίσκω τπτ κακό)
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα