Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 51 από fotinit17 To οτι κάθομαι και ψάχνω συνταγές για ψάρια στο ίντερνετ ενώ δεν τρώω ψάρια νομίζω τα λέει όλα! "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΚυρ 10 Ιουν 2012, 4:59 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 52 από Σοφια Φωτεινούλα στρώσου παιδί μου κι ας τα ψάρια... Εγώ έψαχνα συνταγή για brownies είναι φοβερό γλυκάκι.. αν βρω χρόνο θα το φτιάξω... ΠαράθεσηΚυρ 10 Ιουν 2012, 5:03 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 53 από eleanor understood, ειδα χθες και τους δυο κύκλους του GAME OF THRONES ΠαράθεσηΔευ 11 Ιουν 2012, 11:43 am
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 54 από madadayo αν και αν είχες διαβάσει τα βιβλία θα σε χαλούσε πολύ η 2η σεαζον Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΔευ 11 Ιουν 2012, 1:07 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 55 από MakisH Εξεταστική 2012: το τραγούδι Πάντως δεν ξέρω για εσάς, εμένα με έχει πιάσει μια απίστευτη δημιουργικότητα σε αυτήν την εξεταστική! Ευτυχώς κάτι βγήκε τουλάχιστον από εκεί... (ναι, προφανώς δημιουργικότητα για άλλα πράγματα πέραν των υποχρεώσεων, τα αυτονόητα παραλείπονται... ) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 03 Ιούλ 2012, 12:50 am
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 56 από BrAVeSirRObin ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ ΙΙ! Να το βρεις μπροστά σου μωρή κάλτσα! ΟΥ! Υ.Γ Έβαλε πάλι γκολ ο Κώστας! Ασυγκράτητος είσαι πια! ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΣάβ 15 Σεπ 2012, 9:02 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 57 από rgbtry92 Φέτος πάμε για χρύσο παπούτσι στην Ευρώπη ρε Τώρα για τη φυσικοχημεία ΙΙ μην αγχώνεσαι.Εγώ δεν έχω ξεκινήσει καν. ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ (ΕΡΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ) ΠαράθεσηΣάβ 15 Σεπ 2012, 9:41 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 58 από fotinit17 ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ MODE ON!!!!!!!!!!!!! "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤρί 05 Φεβ 2013, 11:18 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 59 από PeriklisP Εγω μολις τελειωσα τρεις σεζον Community αντι να διαβασω Υλικα και ΜΧΔ, και ολο το Firefly μαζι με το Serenity αντι να διαβασω ΣΜΕ. Με λενε Περικλη και (μαλλον) ειμαι καλα. Spoiler: show In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤρί 05 Φεβ 2013, 11:26 pm
Re: Exams no toki - Ιός της εξεταστικής 60 από madadayo εγώ πάλι μόλις πορώθηκα τρελά!!! για μια ακόμη φορά με το Naruto... πωπω... αυτό δεν το λες chapter... κάτι παραπάνω... Sasuke-kun 4ever and ever... <3.... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤρί 05 Φεβ 2013, 11:46 pm