Re: Γελοιογραφίες 51 από ParaPan Μιας και έχουμε εξετάσεις.. Ο άνθρωπος παντρεύεται από έλλειψη γνώσης, χωρίζει από έλλειψη υπομονής και ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης.. ΠαράθεσηΤρί 21 Φεβ 2012, 3:33 pm
Re: Γελοιογραφίες 52 από MakisH Στο youtube θα γράφανε "πατήστε like όσοι καταλαβαίνετε το γκρι γατί". Αχ αυτές οι γυναίκες... Spoiler: show ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 21 Φεβ 2012, 4:06 pm
Re: Γελοιογραφίες 53 από elfotopoylos Parapan ....Αποτελεί μια από τις πιο ωραίες γελοιογραφίες που έχω δει στη ζωή μου !!! ...... Απλά δεν απέχει και από την πραγματικότητα Μαζί μου έλα πάνω απ'τα σύννεφα ΠαράθεσηΤρί 21 Φεβ 2012, 10:39 pm
Re: Γελοιογραφίες 54 από madadayo Η συνταγη του καλου αλγοριθμου!!! http://imgs.xkcd.com/comics/good_code.png Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΚυρ 26 Φεβ 2012, 12:11 am
Re: Γελοιογραφίες 56 από PeriklisP Αφιερωμενο στην αγαπητη madadayo: Απο το Sci-ence(εχει και αλλα στο λινκ) In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤρί 28 Φεβ 2012, 1:58 pm
Re: Γελοιογραφίες 57 από BrAVeSirRObin ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΔΑΚΡΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! '' ΠαράθεσηΠέμ 01 Μαρ 2012, 5:24 pm
Re: Γελοιογραφίες 58 από PeriklisP "Σημαντικο": Windows Style In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΔευ 09 Απρ 2012, 12:39 pm
Re: Γελοιογραφίες 59 από PeriklisP Για οσουν δεν ξερουν τι θα ψηφισουν στις ερχομενες εκλογες: In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. -The Hitchhiker's Guide to the galaxy ΠαράθεσηΤρί 15 Μάιος 2012, 9:18 pm
Re: Γελοιογραφίες 60 από madadayo Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 16 Μάιος 2012, 6:07 pm